Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

scuze de kg.........dar eu la primul baiat am luat in sarcina 28 de kg,apoi am alaptat un an si jumatate,si tot asa fff putin am slabit deoarece na mancam sanatos si bun ca sa fie laptele bun....cred ca mai mult era sub constientul care sunea astfel.
dupa aia am tinut dieta daneza care trebuie tinuta strict cum e acolo si am slabit fff bine si de ingrasat nu m-am mai ingrasat,dar a fost oribil de greu ca sa o tindeci oricum daca vrei sa slabesti slabesti dar fiecare organism raspunde altfel la aceste regimuri

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - in teorie, ar trebui sa fie gata bagajul de spital. In general, vorbesc. La mine e in proportie de 80-90%. Maruntisurile de ultim moment imi lipsesc. Tu la ce punct esti?

gata negresa... pe FB

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

eu am 85kg acum, am plecat de la 78kg, doc are un obicei sa ma strseze de fiecare data ca sa am grija ce si cat mananc si cum stau cu kg; e un fix al lui cred ca si inainte de laparoscopie ma pisa la cap ca sa slabesc ca asta e problema si am si am reusit sa slabesc vreo 4-5 kg in cele doua luni, una inainte de laparo si una dupa
la inceputul sarcinii il intrebam daca ma lasa sa beau cate o gurita mica mica de pepsi...nu ca are zahar...o gurita de cafea...nu ca nu e buna fara zahar ...sigur ma bombane la intalnirea de peste 2 sapt, ca mi-a zis ca am voie sa ma ingras doar 7 kg si le-am acumulat deja, sa vedem cat mai pun acum in ultima luna

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ioana, eu glumeam, nu m-am suparat de intrebare, tocmai ca eu dupa prima sarcina am slabit aproape 30 kg fara nicio dieta, sport sau vreun efort special pt asta, numai alaptatul si statul doi ani de zile dupa nazdravan, ba chiar mancam f mult si la ore necorespunzatoare asa ca de aia am zis ca sper sa se repete metabolismul de la primul si sa slabesc iar fara eforturi. Imi pare rau ca la tine nu a dat randament alaptatul (eu recunosc, l-am alaptat pe Vlad 2 ani la cerere de mi-a supt si grasimile )
Bagajul de spital, eu mai am timp, mai 2 luni pana nasc, dar mi-am pus deoparte halatul, papucii, niste chiloti de unica folosinta si 2 camasi pana acum.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

abramburika eu nu sunt la nici un pas,acum ma informez de la voi si-mi notez intr-un carnetel si luni,mari cat e teodor la gradi am timp de cumparaturisper sa treaca timpul repede
sunt stresata din cauza nasteri...sper sa nu fie ca la prima....dar na multi zic ca a doua e mai usor si merg si pe acea vorba "CA CE-I RAU NU CHIERE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

fetele la mine e ceva ciudat....sau dormal,bebe sughita foarte des,de ce oare?cam de 2 ori in 24 de h sau mai des?!
la voi se intampla astfel?

stai relax asa e si al meu
inghite lichid...
e normal....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoleLi

si mie imi plac si Delia si Nadia

noi nu ne hotaram intre : antonia ioana, isabela Andreea, evelina Mihaela...pana acum in top e isabela, la numele de sfant mai cautam idei ca sf andrei e prea aproape de ziua de nastere,vrem sa fie mai departat ; nasilor le place antonia ioana

30+

Antonia e f frumos, imi place si mie, Ioana e frumos dar parca e prea comun, cred ca merge Isabela Antonia si sf Anton e mai departe de decembrie decat sf Ion (daca nasti la termen distanta in zile fata de sf Ion e aceeasi ca de sf Andrei...sau aproximativ)

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna seara fetelor, am ajuns si noi acasa de la cumparaturi, am fost pana in Mures si am mai luat cate ceva:)
Fac si eu un album pe picassa k mi-am facut si eu 2 poze in seara asta cu balonul meu, sa ma laud si eu:))

Mergi la inceput