Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 2
walkiria spune:
Un capitol numai cu vesti bune sa fie!
Pe mine ma apuca emotiile din ce in ce mai rau....
Alinutza merci de info...o sa o mustrez pe asistenta aia ca mi-a spus numai tampenii. Tu cu ce medic nasti? Voi va luati ceva bagaj la voi fetelor, care nasteti la Medlife?
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
alinutza2bby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Alinuta, cu ce doctor nasti tu? Stii perioada, ti-au programat ceva? Emma 32 saptamani |
Eu nasc cu Dr Gica Gheorghe , DPN este 8 dec, dar pentru ca fac ceza probabil o nasc pe 1-2 dec.
Programarea pt ceza a zis ca mi-o face pe la 35 sapt cand am urmatoarea programare la el
Tu cum nasti?
Alina 32+
Bianca77 spune:
ce atmosfera efervescenta si haioasa gasesc pe aici! Intr-adevar pare ca gemanasii lui emily o sa fie acompaniati in curand de doua domnisoare . Curaj ooka si uratica!!
ps/ ooka esti teribila cu gogonelele tale
35+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
alinutza2bby spune:
citat din mesajul lui walkiria Un capitol numai cu vesti bune sa fie! Pe mine ma apuca emotiile din ce in ce mai rau.... Alinutza merci de info...o sa o mustrez pe asistenta aia ca mi-a spus numai tampenii. Tu cu ce medic nasti? Voi va luati ceva bagaj la voi fetelor, care nasteti la Medlife? Bebita al meu iubit Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 33+ cu David Andrei Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
De bagaj.....si eu sunt in ceata....ma informez dar din cate am inteles nu-ti tb prea multe
O sa intreb si eu la urmatoarea vizita la ei ce e absolut necesar.
Alina 32+ cu Maya Alexandra
corina_s spune:
un capitol plin de vesti bune si brumarele sanatoase si frumoase
alinutza..ce bine ca suntem mai multe care nastem la medlife..si cam in aceeasi perioada..poate ne vedem pe acolo
31+
corina_s spune:
de bagaj am mai intrebat si eu pe forum..nu iti trebuie nimic, doar pt tine eventual o crema, deo..din astea
31+
alinutza2bby spune:
citat din mesajul lui corina_s un capitol plin de vesti bune si brumarele sanatoase si frumoase alinutza..ce bine ca suntem mai multe care nastem la medlife..si cam in aceeasi perioada..poate ne vedem pe acolo 31+ |
Ar foarte frumos sa ne intalnim pe acolo, macar 2 cate 2
Alina 32+ Maya Alexandra
ooka spune:
am venit de la biserica
am sunat dr si cica sa ma duc la cabinet, bleax daca nu ma duceam ieri acu' imi vedeam de treburi.
Multumesc de galerie sunteti dragute. Pentru cele la prima nastere, is relaxata ca nu se naste asa usor, tot te chinui ceva vreme. Doar in exceptii livrezi f f repede.
Va tiu la curent.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
anna-mama spune:
Ooka, asteptam vestile, oricum ar fi sunt de bine
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR