Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna dimineata!

Luny, sunt de acord cu tine legat de centura si cantar.
Chiar mi s-a oferit acum un cantar pt bebe, pe langa faptul ca nu vreau sa imi umplu spatiul cu el..nu vreau sa am stresuri.
Daca il primiti e altceva, dar nu cred ca merita investitia. Sunt stresuri mai importante decat stau sa il cantaresc inainte/dupa supt..
Dar la fel ca si celelalte discutii e decizia fiecareia ce si cum face.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Neata mai pe la pranz am dormit destul de bine, dureri nu mai am insa stau potolita desi imi e tare greu
De cand stau acasa am devenit obsedata de curatenieacum cateva zile am spalat toata gresia din bucatarie cu periuta de dintiasta ca sa vedeti cat de dusa cu capu suntda gata m-am speriat asa de tare ieri incat nici un vas nu mai spal.

Delia vs Nadia...imi plac amandoua

Detergent eu folosec Ariel lichid, praf nu mai folosesc de mult timp, si ptr bb tot cu arierl o sa spal dar o sa pun in cantitate mai mica.

Centura eu nu am folosit , burtica sa retras usor usor singura , deja la 4 luni dupa nastere burtica nu mai aveam insa imi ramasese kg ...la prima sarcina am avut burta mult mai mare defapt era imensa, acum am un balonas

Miere wow ai o burtica superba

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

'neata fetele,
avem si noi vesti...o sa facem cezariana, oftalmologul nu ma lasa natural, e prea mare riscul deci bebelina o sa aterizeze la inceputul lui decembrie
ooka ai zis de Flora...stai in zona? ca si eu mai bantui pe acolo in special dupa hartie igienica si seminte de rontait la bax ; noi stam la prima statie de la laromet dar pe timpul verii ca nu are incalzire casa si acolo fugim vara de bloc si aerul conditionat
miere sunteti tare frumosi si tu si balonelul
mie doc oft mi-a zis ieri ca am burticuta cam mica pt 30 sapt...e ascunsa bine sub sunculita
mai am un mare offffffffffff...pe 29 trebuie sa mergem la o nunta si habar n-am in ce sa ma imbrac ca sunt un mare bursuc

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

......
care va place mai mult: delia sau nadia?

PS: irina - stiu deja ce alegi tu

Nadia

Nina, 30s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_2610

Eu nu dorm si ma gandeam sa intreb, poate imi raspunde cineva dimineata Ati folosit poate centura postnatala de la Chicco? Asta adica:

http://www.pikitimi.ro/pentru-mama/mame/lenjerie-mame/centura-reglabila-pentru-perioada-post-natala-chicco-486.html

Eu am de gand sa port dupa cezariana, de fapt doctorul meu recomanda foarte tare, iar asistentele nici nu te lasa sa te ridici din pat fara centura... stiu de la prima mea operatie, pentru ca am fost internata la maternitate, in salon mai era o fata cu cezariana. Pe mine m-a ajutat atunci foarte mult pentru ca imi tinea burta, nu mai aveam senzatia oribila ca se imprastie pe jos cand ma ridic, iar apoi ma puteam misca mult mai usor asa, ca de burta atunci nu prea era vorba... Dar poate ajuta si la retragerea burtii, eu stiu... Faza e ca data trecuta nu m-am putut acomoda decat cu niste centuri ieftine si simple, din piata cum ar veni, tot ce mi-a cumparat mama din farmacie (dar nu mai stiu exact ce) m-a enervat la culme, ba nu tinea ariciul ala, ba nu statea fixa centura cand stateam eu jos, facea cute... in fine, n-am putut folosi nimic mai sofisticat. Acum incerc sa ma informez mai din timp, si tot dau peste centura asta de la Chicco, si nu stiu daca are sa-mi placa, nu prea-mi vine sa o comand, de asta va intreb. Sau alt model de centura care ati folosit si v-a placut aveti?

Cred ce cam devreme sa va dau cafea, astept sa vina altcineva peste cateva ore

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 36s +

eu nu m-am gandit sa achizitionez o astfel de centura, dar ma gandeam acum, oare braul pe care il port pe motor n-o fi bun?

35+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Exact la aia ma gandeam si eu...k s anu mai imi cumpar centura din aia si sa-l port pe cel de la motor k doar tot asa e cu elastic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

Nicole, da stau pe Jiului (perpendicular pe buc noi), la o statie de flora. Au multe chestii ok, detergenti (ariel lichid de 45 ron / 5l adus din austria sau belgia, lenor profesional - 30 ron, etc, pungi, hartie (inclusiv de facut briose si bomboane) plus diverse pe sus pe la tesaturi si halate + camesi alaptat desi cele mai eftine sunt in piata la 16 februarie, in rest variatiuni pe aceeasi tema insa pretul creste in nesimtire (in piata sunt 45 ron foarte dragute, la obor acelasi compleu - halat + camesa - 100 ron).

Eu am insomnii la 3 jumate in fiece noapte.

am pus gogonele, sucul mi l'a pasat bona ieri, doar l'am fiert si mai trebuie sa pun la borcan si sterilizat, am spalat, facut curat prin dulapuri - concluzia - poti sa te agiti cit vrei, bebe vine cind vrea el - bine nu corespunde celor cu probleme, col, cerclaj, etc. Dar ma gindesc ca prindeti curaj, cele primipare

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

yo nu sunt la prima nastere
deci nu am curaj

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Okka deci ai pus gogonele?atunci ai dam ok lu Zoe sa vina

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ooka, deci esti pregatita pentru bebe, nu ? Ai gogonele, suc de rosii, etc...

35+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

ooka eu am bantuit de cateva ori pe acolo vara asta, asa la cascat ochii...mi-am luat niste chilotei super super de la o tanti de la magazinele de sus, mi-am luat 2 si pe urma data viitoare mi-am facut provizii ; am mai luat jucarii pt finuletul si hainutele pentru el si cred ca o sa iau si pentru bebe nostru dar mai incolo ca deja are o gramada primite de la bunici, fina, nasa ei si ma asteapta toate in pungi, sa le spal; detergent mi-a fost frica sa iau de acolo, eu sunt fan disperat Ariel si ala de acolo mi s-a parut ca are alt fel de granulatie si alt miros, e genul rusesc/turcesc; eu imi fac provizii de Ariel din Cora, acum am luat la promotie 8 kg cu 68ron si bon de 18 ron, deci a fost 50 ron 8 kg; pt bebe vreau sa iau Ariel lichid si balsam Cocolino

30+

Mergi la inceput