Trombofilie si tratament cu aspirina

Trombofilie si tratament cu aspirina | Autor: iulia05

Link direct la acest mesaj

Buna am si eu o mare problema. Am o problema cu trombofilia. Pana acum am urmat tratament din sapt 7 cu Aspenter - 1/zi pana pe la 20 si ceva de sapt si apoi cu Aspirin Cardio 1/zi, in final cred ca de pe la sapt 32 am ajuns la o pastila de Aspirin Cardio - 1 la 2 zile.
Am inteles ca totusi ar da sangerari abundente si ar fi trebuit intrerupta demult (asa recomanda cei de la Fundeni), dar medicul nu a fost de acord si a spus sa continui. Acum sunt in saptamana 37 si sincer nush cand va decide dl dr. sa o scoata.
Va rog daca v-ati confruntat cu pb aceasta...sa-mi spuneti ce ati facut.
Multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ar trebui sa scrii la subiectul despre trombofilie de aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157108&nm=Gravidute-cu-tromobofilie-cap-4

Finn Constantine 15.10.2009 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Eu am luat aspenter pana spre finalul sarcinii, impreuna cu Clexane de 0.4. Fundeniul nu mai recomanda dupa saptamana X insa medicul a insistat. Ideea e sa opresti tratamentul cu 24 - 48 de ore inainte de nastere... Asta daca e programata... La mine a fost relativa data (am avut si probleme cu sarcina si mereu am fost in risc de a se interveni de urgenta in caz de....) insa de stres am intrat in travaliu taman in seara dinaintea programarii...
Eu intrerupsesem injectiile si pastilele cu 3 zile inainte si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

Este o doctorita suuuuuuper buna la Fundeni,dr USCATESCU,lucreaza la laborator etaj 2.Eu lucrez in acel spital si vad ca vin o gramada de gravidute la dansa si sunt ffff multumite!

Mergi la inceput