Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am terminat si eu cina..la ora asta si mapolitanele joe si am vrut sa intru sa ii spun la happy ca are 2 puiuti superbi!!!! niar andrei iti seamana perfect!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Nu-i corect, Happiness_4_us pentru ce ai pus poza aia cu tortul in sectiuneZ? O sa mor inecata in saliva. Ai niste copii superbi, Andrei e unu la unu cu tine, ce frumos citeste Mariuca.

Simona ti-am admirat livingul. Superb!!! Dar baietii sunt o nebunie, un deliciu.

Eu stau cu ghighi atarnata de tzatza si astept sa vina al meu sa o zbughesc la intalnirea cu aradencele.Maine dimi sigur nu eu dau cafeaua.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi nu te mai lauda atata ca si eu tot acum am terminat de pus burta la cale si e tarziu si aici, ora 8 napolitane joe nu am dar m-as baga in ceva dulce, pana la urma cred ca o sa imi iau numa niste iaurt cu cereale si pofta-n cui restu ia zi, ce culoare ai gasit pentru casuta ? inauntru in casa ce culori faci ?

Happiness , nu te simti prost ca stiu eu ca tu nu faci magarii de 2 lei de genu asta aflu eu pana la urma infractoru si sa te tii cat despre poze, pai sa vedem cata memorie este in total si impartim frateste sa ajunga la toata lumea nu ? data trecuta erau cam cate 18 MG de fiecare user, acum cred ca-s mai multe albume, deci mai putin revine la fiecare... fac eu o socoteala acusi sa vedem, desi eu nu mai am album ca mi l-am sters nu stiu de ce nici in ziua de azi

Simona, ma simt mai bine , multumesc de intrebare si daca tot m-am simtit mai bine , la cina am bagat iar ca in spitalul de urgenta trebuie sa imi revin ca nu mai tine figura asa, sa intru iar pe dieta dar nu mai am motivatie acum, deh a trecut nunta, nu mai am stresul ala vad eu cum fac , dar trebuie sa ma pun iar pe o dieta de vreo 2 luni asa sa mai dau jos vreo 10-15 kile

Azaz multumim de aprecieri nici cu puii tai nu mi-e rusine, sunt asa scumpi cu zulufii in vant si ochii aia patrunzatori si frumosi

Ailed, pana la urma o sa descopar eu cine se joaca cu albumele alea si sa te tii ce-o sa se intample

S-a trezit maimutica mea, numa bine a facut ochisori ca a si inceput a se catara ma duc jos in living sa ne jucam si sa mai rupem cateva reviste de a lui daddy

Noapte buna si pe maine dimineata la cafea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf sa iti fie de bine. exteriorul la casa o sa fie crem cu cafeniu. interiorul inca nu m am hotarat....e asa greu.....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cine este la ora asta pe net?
am stat cu sotul la un film si daca tot mai era calculatorul deschis zic ia sa ma mai dau o tura pe net

strumphitza ai aparut? iti dai seama ca n-am mai apucat sa ma dau cu oja atunci. nu stii ca tot am amanat pe mai tarziu, mai tarziu pana n-am mai apucat sa le fac
sotul deja era ca pe ghimpi, ii era frica sa nu nasc pe drum si sa fie el moasa

somleac aia i-am zis si eu lui happiness... ce-o mai fi pus tortul ala acolo, nu stiu? sa ramanem cu gura cascata la el tare bine mai arata.

simona living-ul arata beton. imi placeeeee....si stii ce imi place cel mai tare? decorul ala mic si scump de pe jos...Arsenie. ce dulce este, se uita el repede sa-i faci poza

bb_yasmi la ora asta cu mancarea? nasol de tine, n-as avea deloc chef acum, de-abia am fiert laptele acum seara

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

merg la somnic.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele s-a dus pe copca week-end-ul meu in doi

S-a stricat centrala mamei, si a fost sotul sa-l ajute pe tata sa o repare..si cum e Sf Paracheva si nu se face treaba...a cazut sotul in pod..s-a gaurit tavanul...centrala tot nu merge Ai mei nu au placa de beton la tavan si se sta pe niste grinzi, sotul s-a dezechilibrat si a calcat langa..s-au rupt placile de osb si rigips si a iesit cu piciorul prin tavanul livingului ..zice ca nu-l doare rau...of
Maine dimineata ma duc sa iau copiii acasa ca e frig fara caldura..in seara asta ii culcase deja mama.
Poate week-end-ul viitor vom avea ocazia sa stam doar noi 2...sa vedem..

Ma duc sa ma culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offffffffffffffff
mada
sanatate maxima sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am vazut pozele cu dodo
e minunata
si are niste ochiiiiiiiiiii
wauuuuuuuuuuuuuu

si simona mamico
arati superb
iar cei trei cavaleri care te inconjoara
sunt minunati care mai de care
ce sa mai zic de living
ca au zis fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Acum am reusit si eu sa va citesc.

Miki multa sanatate lui Vladut si sa dea Domnul sa nu ia si Andra. Imi pare tare rau ca esti singurica si nu ai ajutor, mai ales acum cand chiar ai mare nevoie. Si noi am patit la fel, tot voma si diaree si febra 39,1 dar eu m-am internat cu Rares si ne-au pus pe picioare imediat. SIncer nu as fi stat acasa cu el, de teama ca nu ii fac bine ce ii fac. Sa ii dai sa pape de regim, neaparat. si astept vesti sa ne spui ce mai faceti.

Simo mamica frumoasa. Imi pare rau pentru centrala arsa si dvd, dar ala e mai ieftin, insa centrala si mai e si frig. Nasol rau de tot. Sa speram ca va plati cineva pentru asta.

Strumph mamica si ia niste vitamine ceva, nu sta asa. Oboseala se acumuleaza, tu esti mai mereu in priza, uneori ar trebui sa le mai lasi, ca nu esti de fier. Nu stiu zic si eu, sa nute superi pe mine.

Madutza imi pare rau pentru ce a patit sotul si ca s=a dus week-end ul vostru.

Roxy abia astept sa iti citesc povestea nasterii. Am deschis aici o pagina.

Ally mi-ai facut pofta de cartofi si mai e si tarziu. Maine daca o sa am chef imi voi face o portie.

tuturor fara exceptie.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput