Locuri de vizitat cu copiii

Locuri de vizitat cu copiii | Autor: MickeyMinnie

Link direct la acest mesaj

Buna!

As dori sa plec intr-o mini vacanta impreuna cu mai multi prieteni si avem cu noi 5 copii de varste intre 4 si 8 ani.
Imi puteti da idei unde am putea merge astfel incat sa aiba si copiii ocupatie si sa si putem vizita ceva?
Am nevoie de sfatul vostru, mamicilor cu experienta mai mare decat mine in vacante :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Puteti incerca in zona Sighisoara. Va cazati la Danes si copii pot calari, pot vedea animalute. Mergeti si in oras la cetate. La dus sau intors puteti trece prin Brasov si poposi 3 ore la aquaparc pt balaceala si dat pe tobogane.
Puteti alege Branul sau o alta cazare in zona. Aveti Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Pestera de vis a vis de Cetatea Rasnov, Cheile Rasnoavei. Exista o serie de pensiuni/hoteluri care au si piscine - cateva ore de balaceala sunt bine venite. Puteti merge in Poiana Brasov sau chiar la Brasov. La intoarcerea catre Bucuresti coborati pe Bran-Rucar si mergeti la Cheile DamBovicioarei +Pestera Dambovicioara si la Mausoleul din Campulung. Daca mai aveti timp puteti ori si in Targoviste la Turnul Chindiei.
Evident, toate astea presarate cu cateva restaurante bune si multe multe peisaje.

Intentionat nu am vrut sa-ti dau Valea Prahovei pt e prea "batuta". Daca totusi te hotarasti la ea, iti pot da cateva idei si pe aici.
Dac ava riscati la distante mai mari: Hunedoara, Cluj sau chiar spre Moldova mai gasim si alte informatii

Mergi la inceput