Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***353***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata, I'm back in business

Ela, succes la interviu, daca te-au chemat pana acolo e ca si luat !!

Gianina, sa va fie de bine iesirea in oras ca fetele !!

Anaan, multumesc de aprecieri , adevarul e ca si mie imi place noua culoare
Andrei e bestial, stiu ca ma repet, dar asta e !! sa va faceti bine sa ne vedem degraba !!

Monnvas, ma bucur ca sunteti mai bine, va trimit un mare

Anamariame, daca ai dubii referitoare la Singulaire-ul asta, mai bine nu il da decat sa stai stresata Eva cea cuminte si ascultatoare

Andiaroro, madmozeaua ta e al inaltime ca de obicei dar faza cu salutul prietenele ei m-a dat gata !!

Aris, ma bucur ca ai mai trecut si pe la noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

InaPreda,ati depistat cauza iritatiei ?

Mergi la inceput

Multumesc si de aprecierile pozelor
Gianina, da, roata era tortul delicios si ca gust
Pt cele care nu stiu despre ce e vorba sa se uite la pozele de la semnatura , na ca v-am facut curioase

Cumnata mea e super priceputa si cu simt artistic asa ca iasa niste minunatii de torturi din mainile ei, vreau sa o lalmuresc sa se reprofileze pe asta doar ca din cate stiu nu e asa simplu fiind vorba de produse alimentare cred ca trebuie sa ai ceva cursuri facute, plus ca trebuie sa dai certificat de calitate la produse
Trebuie sa studiez, daca aveti idee ce si cum astept pareri de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Se pare doar noi doua nu avem somn. Eu am ceva treaba pt serviciu si doar noaptea am vreme si inspiratie. Tu?Cu ce te preocupi de nu dormi?

Eh... viata e complexa si are multe aspecte.

Moamaaaaa....da ce complexa si profunda esti la ora asta...

Pour les connaissuers.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Novus: frumoase pozele, va admir ca stiti sa va distrati asa de bine

Anamariame: sigur trebuie sa mai existe alte variante, mergi pe instinctul tau

Aris: ma bucur ca sunteti bine si ca ai mai trecut pe la noi

Magdy si Inapreda: sa aveti multa rabdare cu baietii nazdravani.

M-am amuzat de perlele ghioceilor, tare dragalasi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Acum spre seara vad ca, desi protesteaza, plange mai putin. I-am zis ca trebuie sa ia siropul ca sa se simta bine, la care el:
"vleau sa ma simt ulat!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monn, te invidiez cum ai reusit sa-ti pastrezi calmul si sa nu-i administrezi antibiotic. Eu nu reusesc lucrul asta, ma panichez, nu-s deloc eficienta in situatii de criza si mi-e ciuda pe mine.

Eu nu ma invidiez. Nu il aveam in casa in momentul de criza, altfel il administram. Si nu zic hop, sa-l vad eu ca nu mai febriceste si mai discutam dup-aia.
Inca nu-s convinsa ca am facut bine. La urmatoarea abatere peste 39 il fac pachet pe sotz dupa Zinnat pt ca e clar ca doar antitermicele nu rezolva situatia. Sper totusi sa nu mai fie cazul...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bre, asta e replica din Filantropica, atunci cand vin recuperatorii si-i zic profului ca daca elevul x nu aduce banii va afla ca "viata e complexa"... OK, acum ca am contextualizat-o, aflam si decriptarea? Mada, te cauta recuperatorii??

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Se pare doar noi doua nu avem somn. Eu am ceva treaba pt serviciu si doar noaptea am vreme si inspiratie. Tu?Cu ce te preocupi de nu dormi?

Eh... viata e complexa si are multe aspecte.

Moamaaaaa....da ce complexa si profunda esti la ora asta...

Pour les connaissuers.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Sper ca bolnaviorii nostri sunt mai bine!

Noi am inceput in mare forta cu colicii. E asa greu! Pe bb nu stii cum sa-l linistesti, iar Keutu e super sensibil si speriat de plansul bebelusului.

Fetelor, tin minte ca s-a discutat cand ghioceii erau bebelusi despre dezumidificatoare. Aveti? De care? Sunteti multumite? Avem mucegai! Cum scap de el?

Nu pot scrie mai mult, sunt cu bb in brate, de doua zile doarme superficial, nu inteleg de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Kea, la somn superficial si colici nu pot sa dau sfaturi, ca am avut de amindoua si nu am scapat de ele decit cind "a trecut etapa"... Dezumidificator, eu am avut o cutie de plastic in care se punea o rezerva; capacul cutiei era perforat, si in functie de umiditatea din camera, cutia se umplea cu apa intr-un interval de timp oarecare, moment in care trebuia schimbata si rezerva. Dar eu nu am avut higrometru, deci chiar nu stiu cit de eficienta e metoda. Si oricum, mucegai am si eu in camera Ilincai (nefolosita, in cazul nostru) si cred ca e legat mai degraba de faptul ca e si rece acolo, are 2 pereti afara si nici nu prea e incalzita, daca nu o foloseste nimeni.

Anamariame, am citit si eu prospectul ala de la Singulair; sint sigura ca tu ai citit mai multe pe tema asta. Mie prospectul nu mi se pare de speriat, totusi; schimbarile pe care le poate produce (desi ei nu dau nici un indicator legat de cit de frecvent pot aparea modificarile care te sperie pe tine) sunt reversibile la incheierea tratamentului.
Eu nu sunt pneumolog si nu stiu de ce ti-a indicat medicamentul cu pricina, nu stiu citi medici ti l-au indicat, nu stiu daca este cu adevarat util pt cazul vostru sau nu, si nici nu sunt in masura sa evaluez eu asta. Dar daca mai multi medici spun ca ii este recomandat Evei, eu l-as incerca. Si as incepe si un tratament naturist axat pe aria respiratorie; stiu ca ceaiul de cimbrisor e f bun; aici la noi la Iasi, la Universitatea Agronomica, este prof. Milica si "o firma" care produce tot felul de ceaiuri si amestecuri de plante si tincturi pt diverse afectiuni. Eu am luat de aici si ceai "pentru" astm bronsic, si pt afectiuni pulmonare etc. Daca ajungeti in Iasi in timpul saptaminii poate ar fi bine sa treceti si pe la prof, sa vedeti ce va recomanda, ca altfel, ceaiurile le pot cumpara eu sa ti le trimit. Ei spun ca sunt facute din plante din culturile Universitatii, deci ar fi si "bio" cumva.
Punind in balanta riscurile si beneficiile pe termen lung, cred ca e mai important sa o aduci pe Eva pe linia de plutire dodv al afectiunilor respiratorii, si cind va reusi sa "iasa dintr-o convalescenta" fara sa se fi procopsit (deja) cu alta infectie respiratorie, sa incerci tratamente din plante, siropuri etc.

Ma uit la Pisilinca, si ea e un copil pasnic si linistit si politicos, si vorbaret, cred ca au in comun niste chestii dpdv al comportamentului, si imi dau seama ce e in sufletul tau cind te gindesti ca din cauza unor medicamente Eva poate ajunge sa aiba cosmaruri sau sa devina irascibila si "de neinteles". Dar trebuie sa se faca bine, sa "iasa din butoi" cum le spunem fetelor aici, si cind va fi "pe linia de plutire" va fi "alta mincare de peste".

Copilul de care iti spuneam ieri, care a asteptat, dupa sfatul homeopatului, "sa vada cum evolueaza" nu a raspuns la tratament cu cedax si a fost diagnosticat cu otita medie purulenta la ambele urechi; azi se duce la punctia timpanica, sa inceapa apoi un tratament cu antibiotic intravenos, sa vada ce creste in cultura din secretie si ce rezultat au la antibiograma...iar eu ma simt ca intr-un film cu prosti, pt ca exceptind mersul prealabil la homeopat si faptul ca pustiul are ambele urechi afectate, parca e povestea trasa la indigo a Pisilincai :((.

Iarta-ma ca mi-am permis sa imi dau cu parerea, nesolicitata dar mi-ai ramas in minte cu ce ai scris ieri aici pe forum.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput