Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***353***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Salutare!

Intram si noi la raport: maxima termica 38,8, medicul mi-a zis ca numai daca sare iar de 39 sa bag antibiotic, asa ca n-am bagat. Oricum, maxima a fost atinsa in urma lalairii medicatiei, ca de dimineata la 6 cand trebuia sa ii dau panadolul am zis sa ii dau mai intai ceva de mancare si uite-asa ne-a prins 7,30 nedoftoriciti si cu temperatura... Oricum, a inceput sa faca prostii, deci e de bine. Inca are nasul infundat si tuseste, dar e vizibil mai bine. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa iesim si noi din casa

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ina, imi pare rau ca treceti prin asa patanii!Sper sa clarifice si sa rezolve dermatologul situatia! Chiar nu stiu de la ce ar putea fi iritatia aia, dar ce spun fetele mi se pare plauzibl. Multi pentru tine si pentru Ian!

Monnvas, voi cum sunteti?

Andrei e mai bine, azi a inceput sa si manance ceva mai substantial, ca zilele trecute a trait cu lapte, cu cate-un sticks si cam atat. Noroc ca ii place laptele, ca altfel cred ca ajungem cu el la perfuzii.

Ela, succes! Faptul ca te-au chemat la interviu e mare lucru, asa ca da-i pe spate!

Novus, am admirat pozele, imi era chiar dor s-o vad pe Bulinuta; e frumoaaaaaaasa foc!!! Imi place tare mult noua ta culoare de par, iti sta foarte fain! Mi-a placut mult si cabana unde ati fost si tortul lui Nelu (la care a trebuit sa ma uit insistent, pana sa-mi dau seama ca e un tort!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai noi nu folosim clei, mai pun eu cite o picatura de Picatura :D pe ici pe colo, daca e necesar, dar in general nu este. Pisilinca m-a ajutat la desprins piesele din placile de lemn (dar se dsprind cam greu), mai putin la asamblat, in schimb a stat cuminte la masuta ei linga mine si a pictat, i-am mai pictat eu la cerere etc. Asta fost distractia mea, nu a ei :)))

Am nevoie de mail/nr de tel/ceva de la anamariame? Tre sa ii dau ceva date de contact ale homeopatului.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ma bucur ca barbateii mei preferati sunt pe calea spre vindecare...Sun convinsa ca Ian ii urmeaza.
Ultimele haiosenii (pana nu le uit)....
Am avut parte de un we superb, asa ca am stat mai mult pe afara.
Aglomeratie mare in metrou. Ea statea cuminte in carucior (eveniment). Niste neni tot miscau aiurea o geanta in jurul caruciorului, asa ca i-a cumintit rapid: Atentieee, aici e un copil!!!
Ne-am vazut cu prietenele mele la un bistrou ( langa acvariu am stat si noi). Dupa o vizita la baie, am trecut pe langa masa unor babute simpatice. Nu se facea sa nu le bage in seama, asa ca a ridicat o mana (ca la generali)... "Salut, prietenelor!". Cred ca le-a inseninat ziua ca au raspuns si babautele in cor: Saluut!. Normal ca erau prietenele ei ca aveau celeasi pasiuni: palariute, margelute, posetute si...prajiturele.
Ieri am fost iarasi la Disney si s-au jucat ca niciodata. Se vede ca au crescut si-a parteneri. Anastasiei chiar ii place Mickey. Alex pana anul trecut nici nu l-a bagat in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, ce tare, eu acum am intrat sa te rog sa imi dai nr dr...hai ca iti caut eu nr de tel pe mailul comun si te sun imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro. La politeturi n-o intrece nimeni pe Anastasia!

De-ale lui Andrei;
- Mami, ma duc sa stlig pe cineva!
- Daca chiar trebuie, du-te!
- Cinevaaaa!

Ieri, cu o mutrita nefericita, dupa venirea de la spital:
- Nu mai vlem flutulasu'!
- Da' trebuie, ca sa te faci bine bla, bla, bla.
- Multe mai tlebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Andiaroro. La politeturi n-o intrece nimeni pe Anastasia!

De-ale lui Andrei;
- Mami, ma duc sa stlig pe cineva!
- Daca chiar trebuie, du-te!
- Cinevaaaa!

Ieri, cu o mutrita nefericita, dupa venirea de la spital:
- Nu mai vlem flutulasu'!
- Da' trebuie, ca sa te faci bine bla, bla, bla.
- Multe mai tlebuie!

Mergi la inceput

E super simpatic Anei!Sa stiti ca si Eva e excesiv de politicoasa, aseara cand a plecat asistenta dupa tratament, i-a spus foarte mieroasa "multumesc flumos, doamna asistenta" iar cand i-a schimbat branula, mai-mai sa pupe fluturasul cel vechi, tot multumindu-i ca a facut-o bine

Mergi la inceput

Fetelor, ati vazut-o pe Micsu pe mailul comun? Ce cocheta e ea cu ochelari de soare extra large? Dar sincera sa fiu, m-au apucat frigurile vazand-o in tricou Abia astept varaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

A fost odata ca niciodata. Un mos si o baba. si baba nu avea oua....

Mergi la inceput