Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Cam asa maninca si Vladut,si parca mi se pare uneori ca e sarac meniul,nustiu ce sa-i gatesc pe blac, brinza de vaci nu prefera deloc chiar azi l-am fortat cu 3 lingurite! Iaurturi,banane,cereale,supite,maninca binisor,dar cum introduc ceva nou se strimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

PENTRU MAMICILE CARE SE STRESEAZA CU LP-UL: DACA NU-L MAI VOR ASA, SIMPLU, BAGATI IN EL CEREALE SI-L DATI CU LINGURITA...(asa face o preitena de-a mea, copilul e de varsta lui Filip...copilul a renuntat de ceva vreme sa mai bea lapte, asa ca mamica i-l serveste cu cereale la lingurita...)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

adica cereale cu lapte nu?! sau nu inteleg eu bine
ce sens are sa mai fac eu combinatii cand sunt gata combinate la cutie

EDIT: cred ca tu ai vrut sa zici sa fac LP si apoi sa pun cereale simple fara lapte - singurul neuron alearga hai hui se vede nu?!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui rubia
Ooana fii-mea tot asa refuza LP si am trecut la mancare solida si seara,pe la 19.30.Lp bea doar dimineata la 6-6.30 vreo 180 ml.Atata tot.In schimb mananca branza si iaurt destul.

din seara asta incepem si noi cu cerealele si asta e...o sa mai incerc peste cateva zile cu LP seara si daca tot nu vrea o sa ramana doar cu masa de dimineata
eu ma gandesc ca poate o fi si de la antibiotic, a coincis inceperea tratamentului cu refuzul laptelui seara...miercuri terminam tratamentul si vedem daca se schimba ceva...
dimineata bea 180-200 ml
oricum sa aud ca si voi ati avut aceeasi problema ma incurajeaza ca nu e un capat de lume

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Oana si Medeea bea laptele tare prost seara. In serile cele mai "bune" bea cam 100 dar de multe ori nu trece de 40-50 ml. Are si seri cand nu vrea deloc, nici o picatura. Culmea e ca nici peste noapte nu se trezeste asa ca mai mananca abia dimineata la 8-9 urmatorul lapte.

no' exact asa suntem si noi, da FIX cum ai descris tu situatia

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Goldstuck, bine ai venit!

Ludmila, fetele care se ocupa de contul nostru de delfinasi te vor trece in listuta de cum vor avea timp.
V papa cam de toate, nu prea e incantat de ciorbe, dar papa totusi. La pranz papam: ciorbita/supa/legume in diferte combinatii/ paste/ orez, cu/fara carne, cu/fara ou.
In seara asta cred ca ii fac o mancarica de spanac cu putina mamaliguta.
Branza de vaci i-o dau cu mar/dovleac copt, mamaliga, cu putin iaurt si magiun.

Ma duc si eu sa culc plodixul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldstück

Buna ziua mamici si delfinasi de iulie- august 2010..

Am redescoperit forumul...am mai citit in trecut in rindurile voastre ce ati mai scris.. Am nascut si eu in 20.07.10 o fetita mica si dulce.. Cind va citeam mai descoperam "probleme paralele" pe care le aveam si noi, am mai gasit si sfaturi ajutatoare pe aici...acum vroiam sa va intreb daca ma mai primiti si pe mine in clubul vostru? Eu m-as bucura foarte mult.. Va doresc o zi minunata..

goldstück

bine ai venit in delfinariu

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ramona, succes pt voi, pt Raisa pt maine!

Baby, ce mai faceti?

Noptle noastre sunt la fel, nici una ca alta, dar n-a mai dormit o noapte cap coada de ceva timp .
In schimb, de vineri, puiul meu adoarme singur!! Tati a reusit performanta asta, ca la mine urla de cum ieseam din camera. Mai caraie, mai miorlaie, dar putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

PENTRU MAMICILE CARE SE STRESEAZA CU LP-UL: DACA NU-L MAI VOR ASA, SIMPLU, BAGATI IN EL CEREALE SI-L DATI CU LINGURITA...(asa face o preitena de-a mea, copilul e de varsta lui Filip...copilul a renuntat de ceva vreme sa mai bea lapte, asa ca mamica i-l serveste cu cereale la lingurita...)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

adica cereale cu lapte nu?! sau nu inteleg eu bine
ce sens are sa mai fac eu combinatii cand sunt gata combinate la cutie

EDIT: cred ca tu ai vrut sa zici sa fac LP si apoi sa pun cereale simple fara lapte - singurul neuron alearga hai hui se vede nu?!

1an + 08.07.2010

Noi 2

da oana, cereale simple...scuze ca n-am precizat...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui goldstück

Buna ziua mamici si delfinasi de iulie- august 2010..

Am redescoperit forumul...am mai citit in trecut in rindurile voastre ce ati mai scris.. Am nascut si eu in 20.07.10 o fetita mica si dulce.. Cind va citeam mai descoperam "probleme paralele" pe care le aveam si noi, am mai gasit si sfaturi ajutatoare pe aici...acum vroiam sa va intreb daca ma mai primiti si pe mine in clubul vostru? Eu m-as bucura foarte mult.. Va doresc o zi minunata..

goldstück

bine ai venit in delfinariu

Iuliana mami fericita de minune Tudor

bun venit si tie!

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

goldstück, BINE AI VENIT!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Goldstuk, bine ai venit!

Stefi are mancaruri preferate: musli cu fructe de la Milupa cu lapte si oul fiert nu f. tare pt. micul dejun, si supe, ciorbe de orice fel facute mai groase(sa predomine cartoful sau dovlecelul) si rosiile. Nu-i mai place mamaliguta pe care o manca f. bine inainte. Nu mananca mult cantitativ, dar ma bucur ca nu refuza din start mancarea, e curioasa sa incerce gusturi noi. Totusi ne incadram la categoria musca, nu trece nicicum de 9 kg, dar e si micuta 76 cm.

Michelle, dar ce multe stie Bianca! Cum o faci sa fie atenta la tine? Sau asa e felul ei, receptiva si atenta? A mea ma trateaza in general cu fundul cand incerc s-o invat ceva si aproape niciodata nu repeta dupa mine sau cand o intreb. Lucrurile pe care le stie le spune singura in contextul potrivit.

Mergi la inceput