Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA-
Citat:
cafeaua aia mi-a inseninat ziua, drept pentru care ieri am vazut altfel lucrurile, am vazut-o si pe mama ca MAMA doar (nu ca bona ), si munca drept un rau necesar, si colegele ca pe niste femei din parc pe care nu trebuie sa mi le fac neaparat prietene si nici nu am mai cautat motive de nemultumire in nimic, nici macar in ziua lunga de munca. dar azi a fost mai scurta cu o ora, si maine va fi doar pana la amiaza

Te aplaud !!!
ai sa vezi ca,gandind si simtind asa,lucrurile se vor schimba.gandesti pozitiv,atragi pozitiv !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Bravo Rody!!! Tine-o tot asa!...
Aelita, va pup pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Denisa ,bine ca nu s-a incheiat mai rau patania ta.
Si apropo ma intrebai mai demult cum ma simt,totul e OK,operatia pe jumatate nu mi se mai vede.Am demarat deja procedura de transfer de embrioni.in noiembrie.Problema e sa scada TSH ca a cam luat-o razna de la aatatia hormoni bagati in corp..

Ooana fii-mea tot asa refuza LP si am trecut la mancare solida si seara,pe la 19.30.Lp bea doar dimineata la 6-6.30 vreo 180 ml.Atata tot.In schimb mananca branza si iaurt destul.

Ne-au iesit si 2 masele jos saptamana asta,cu ceva nopti nedormite.

Revin...s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ziua buna si de la noi.
Am lipsit motivat,am avut parinti in vizita ,tare bine a mai fost cu ei.Si au adus atat de multe bunataturi,aoleu

Ludmila bine ai venit in gasca
Paloma nici nu am avut timp de FB,sper ca astazi .Cum mai esti?

Si noi avem program de maraieli noaptea,adoarme in jur de ora 20 acum,iar pe la 2-3 noaptea incepe scandalul,pana ce nu il iau in pat nu adoarme.Si apoi incepe cu foieli,nu stiu frate de unde atata energie in el,parca ar avea 4 seturi de baterii in scutec,plus senzorul lui "mama s-a foit in pat,ia sa incep showul".Aoleu,ma termina tare

Ramona deci de astazi sunteti in program full-time oficial nu?Mult succes.Vroiam sa te intreb daca la cresa unde merge Raisa este TV.Intreb caci si eu il voi duce pe Paul de sapt viitoare,sau cel putin am intentia,dar singurul lucru care m-a deranjat la acea cresa este faptul ca ziua au program de desene animate,cu care eu nu sunt de acord.Si sunt curioasa daca asta se aplica peste tot.Cati copii sunt in grupa??Pup.
EDIT:voua ce analize v-au cerut?

Ma duc sa intind hainele,la noi e in frig cumplit,azi dimineata cat l-am schimbat pe Paul i se invinetisera buzele deja.Diseara facem caldurica ca nu se mai poate asa.
O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna!
Am avut o noapte buna, s-a trezit o data pe la 3 si o data la 7 pt. lapte si apoi somn pana la 11.Dar aseara s-a culcat la 1, mai sunt delfinasi care se culca atat de tarziu? Pana in vara se culca la 9 -9:30, apoi cand au venit caldurile pe la 11, iar de vreo 2 sapt, o apuca mereu ora 12. Dimineata intotdeauna a dormit pana tarziu, cel mai devreme ora 9(rar), de obicei 10-11, ziua doarme la fel. Nu inteleg ce se intampla.
Denisa, imi pare rau de accident, bine ca esti ok, asta e cel mai important, lucrurile se repara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ziua buna si de la noi.
Am lipsit motivat,am avut parinti in vizita ,tare bine a mai fost cu ei.Si au adus atat de multe bunataturi,aoleu

Ludmila bine ai venit in gasca
Paloma nici nu am avut timp de FB,sper ca astazi .Cum mai esti?

Si noi avem program de maraieli noaptea,adoarme in jur de ora 20 acum,iar pe la 2-3 noaptea incepe scandalul,pana ce nu il iau in pat nu adoarme.Si apoi incepe cu foieli,nu stiu frate de unde atata energie in el,parca ar avea 4 seturi de baterii in scutec,plus senzorul lui "mama s-a foit in pat,ia sa incep showul".Aoleu,ma termina tare

Ramona deci de astazi sunteti in program full-time oficial nu?Mult succes.Vroiam sa te intreb daca la cresa unde merge Raisa este TV.Intreb caci si eu il voi duce pe Paul de sapt viitoare,sau cel putin am intentia,dar singurul lucru care m-a deranjat la acea cresa este faptul ca ziua au program de desene animate,cu care eu nu sunt de acord.Si sunt curioasa daca asta se aplica peste tot.Cati copii sunt in grupa??Pup.
EDIT:voua ce analize v-au cerut?

Ma duc sa intind hainele,la noi e in frig cumplit,azi dimineata cat l-am schimbat pe Paul i se invinetisera buzele deja.Diseara facem caldurica ca nu se mai poate asa.
O zi buna!!!

Nu suntem la full time inca. Azi am stat pana la 12, maine stam pana la 12.30 sa manance acolo si probabil ramane sa doarma acolo.
Televizor??? Nuuu, din fericire. Adica noi nu prea avem treaba cu el, adica nu prea se uita, la desene, niciodata, dar nu as fi de-acord nici eu sa fie in sala TV.
Analize: coproparazitologic si exudat.
In grupa sunt vreo vreo 15 copii, 3 educatoare.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

am reusiiiiit

www.youtube.com/watch?v=hfVZ4gukugs" target="_blank">dansatoarea lu` mami

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

vai dar ce ritm are Mara,scumpa de ea!!!!si noi avem capsunica,dar la mine asa uraaat
suna,ca muzica de house. Si mie imi place house-ul
ps. am vazut o burtica frumoasa ,dar anonima,un chip frumos nu ne-ai aratat
_

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Am tot zis ca imi fac poze multe acum gravida ca la mara nu prea am dar n-are cine sa ma Pozeze :))
Tu esti bine dupa impact? Masina se repara. Si lasa-l pe calin sa se tureze cat vrea. De parca ar rezolva ceva. Asa fac barbatii. Ii trece. Va pup

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia
Ooana fii-mea tot asa refuza LP si am trecut la mancare solida si seara,pe la 19.30.Lp bea doar dimineata la 6-6.30 vreo 180 ml.Atata tot.In schimb mananca branza si iaurt destul.

din seara asta incepem si noi cu cerealele si asta e...o sa mai incerc peste cateva zile cu LP seara si daca tot nu vrea o sa ramana doar cu masa de dimineata
eu ma gandesc ca poate o fi si de la antibiotic, a coincis inceperea tratamentului cu refuzul laptelui seara...miercuri terminam tratamentul si vedem daca se schimba ceva...
dimineata bea 180-200 ml
oricum sa aud ca si voi ati avut aceeasi problema ma incurajeaza ca nu e un capat de lume

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of Denisa, imi pare rau de accident...sper ca ca tu esti bine...asta e tot ce conteaza...restul se repara... (uf ce l-as bate pe sotul asta al tau...) daca o patea el, ce facea?

crissteo, ii fac aerosoli cu ser si flixotide, da ma gandesc ca daca ii tot fac cu asta (flixotide), nu exista riscul sa se obisnuiasca organismul cu el? bine, e a doua oara cand ii fac cu F, prima data doar 2 zile i-am facut, acu asta e a doua zi si sa vedem maine cum va fi...

imediat ii pun la nani pe puiuti si revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Si eu de la 6 dimineata tre sa-l iau cu mine in pat,parca are spini in patucul sau!!! Fetelor ajutati-ma sa bag si eu o poza la profil,nustiu ce si cum. cind ma bagati si me mine in lista voastra? ce informatie tre sa adaug despre mine si despre Vladut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Mamici dragi,

dupa cum au zis si fetele a fost tare fain la intalnirea de ieri...timpul a zburat f. repede, doar am vorbit numai de copilasii nostri Pt sa zic insa ca a fost tare bine fara ei (stiu ca suna a mama denaturata ), ne-am mai relaxat un pic. Doar Filip ne-a vizitat putin, e asa de scump si cuminte, a stat la mami in brate si a ascultat muzica la telefon...asta pana i s-a facut pofta de ce se manca la mesele din jur si l-a luat tati din nou la plimbare

Michelle ce iseata e Bianca, frumaoasa blonduta. Eu nu reusesc sa-l invat pe Victor mai nimic legat de animale, stie doar pisica si atat. El nu are deloc rabdare sa se uite in carti, le ia le manevreaza, se urca pe ele. Dar incep sa cred ca poate e si vina mea ca nu stiu cum sa-i captez atentia

Denisa, imi pare tare rau de accident...dar important e ca nu a patit nimeni nimic, masinile se repara. Ti-au luat si permisul?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput