Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
ludmila_p85 spune:
Salut Palomina!!! sinteti toate atit de dragute!!!Noi azi mai putin am mornait.Am o intrebare copii vostri merg bine pe picioare ori se mai clatina? al meu merge,ba si fuge da parca am impresia ca il bate vintul.
Alice_Elena spune:
mie mi s-a parut mereu ca a fost stabila si sigura pe picioarele ei, Mara. dar ea merge de pe la 11 luni, parca
. acum alearga si merge pe varfuri 
da cristina, si marius ii zice sa nu mai tipe la copil:)) dar pe mine ma enerveaza cand cashuna asa pe ea si vrea sa ii dea o jucarie si zice de o mie de ori "ia la mamaie bebele" "ia mara, ia la mamaie" "mara ia la mamaie bebele".
si mara isi vede de treaba ca ea se joaca intre timp cu altceva. sau cand ii dau sa manance vine si ea in bucatarie si zice la fiecare lingura de mancare pe care i-o dau "hai gura mare" 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 
michelle1981 spune:
Seara buna si de la Iasi!
Am avut un weekend tare fain! Vineri seara am iesit cu niste prieteni la zilele orasului, am fost un pic si la Mitropolie si am ascultat slujba (sotul a ramas cu mica acasa ca inca are mucisori)
Sambata dimineata am petrecut-o impreuna toti trei, apoi dupa amiaza am facut curat prin dulapul de haine, sortat hainele de iarna, bineinteles ca Bianca m-a ajutat![]()
Duminica au venit mama si cumnata si am petrecut in familie, luat masa, stat la povesti si dupa amiaza am fost la cumparaturi si am luat haine de iarna pt Bianca. Iar seara am petrecut-o ca de obicei toti 3, tolaniti pe covor, ea calarindu-ne cand pe unul, cand pe altul, cand balansoarul
E atat de haioasa, a invatat atat de multe lucruri ca ma uimeste pe zi ce trece: stie cum face catelul, pisica, calul, gaina, gasca, lupul, cioara, sarpele, maimuta, trenul, cum inteapa ariciul, recunoaste veverite (veve), si celelalte animale de mai sus, bebelusii, persoane pe care le-a vazut acum o luna, stie unde sunt mucii
, zulufii, obrajorii, ochii, gura, nasul, urechile, cerceii, cati ani are.
Intelege atat de multe!!!
De umblat, merge foarte bine, as putea spune ca alearga, se catara peste tot, mai cade in cap de pe unde e suita, noroc ca nu s-a lovit tare niciodata si nici nu plange mereu cand se loveste.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bumblebee spune:
Buna seara!
Bun venit, Ludmila si Vladut poznas!
Crisu',
aseara am fost la o cumetrie.. De fapt am fost invitati la o petrecere pt un copil superb de 2 luni
, Sara Maria, vineri a fost botezul, aseara petrecerea, fara dar (bani). Am luat si noi o jucarie pt bb, Surpriza Formelor de la FP si ne-am dus la restaurantul cu pricina, noi eram imbracati ca de iesit in oras, nicidecum rochii si costume
, eram singurii asa
. Pana la urma si pana la urma, majoritatea invitatilor au inchinat si bani.. ne-am simtit ca ultimii oameni, ca na, noi clar nu eram pregatiti cu o suma de pus in plic
.. Nu am fost singurii cu cadou, dar oricum, a fost cel putin ciudata senzatia, chiar daca parintii au tot insistat pe 'fara dar'.
De soacra nu are sens sa comentez, ca oricum face destule lucruri care ma scot din sarite.. dar V se simte f bine cu ea, ea nu gafeaza considerabil, asa ca.. bine ca are si V o bunica sa se mai iubareasca cu ea, ca mami meu e si ea departe..
Ma bucur ca v-ati intalnit Cj cu Ms, imi pare rau ca nu au ajuns si Oana si Victo. Vreo pozica? Ce ati beut, mancat, barfit?![]()
Azi am mai fost pe la nasi, a avut V niste talente, ufff, niste ragete supreme, presarate si cu lacrimi.. nici cu ignore nu mai merge, ii vorbesc f raspicat si ii explic ca nu are motive pt a reactiona asa
.
Puiutz,
pe Raducu sa ii vina pofta de mancare! 
Oana,
pe Matei sa pape LP! 
bumblebee spune:
si pe frumoasa si inteligenta Bianca
!
Eu animale l-am invatat numai domestice si lup, broasca, din astea, dar cel mai frumos face ca gaina
: coti-coti-co-daaa
, vaca/pisica/oaia fac aproape la fel, tb sa-l auzi de mai multe ori ca sa iti dai seama cum isi schimba intonatiile si sunetele dupa Mmm, rata face Pa-pa
. Si eu sunt uimita de evolutia lui, mi-e drag cum le arata pe toate, cum vine sa ii citesc, cat de repede invata, mai tb sa-mi vina mie idei, ca el le asimileaza repede.
V merge f bine, dar cazaturile lui nu sunt putine, calca pe orice, se impiedica de orice, poate fi atent si este de multe ori, dar atunci cand nu este atent, se vede, are o fata pliina de julituri si cucuie
.
michelle1981 spune:
Bun venit Ludmila! Da-ne detalii despre tine, vezi pe prima pagina ce date trebuie, plus ziua ta de nastere, sa te trecem in listuta 
crissy a nins deja la voi??? Am zarit pozele pe picasa
puiutz poate il deranjeaza ceva in gurita, ai incercat sa il dai glicerina? LP bea normal?
Of, aveam la un moment dat atatea sfaturi pt copii mofturosi: incepe cu textura, temperatura mancarii, uneltele de mancat (lingurita, mana ta, mana lui), fii calma si degajata, mananca impreuna cu el, vorbeste-i calm, spune-i ce ii dai sa manance, ca va creste mare mare, da-i ceva in mana sa studieze, sau sa manance singur
crispro bravo pt socializare, ai sa vezi ca trece altfel timpul
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
carla_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena am reusiiiiit www.youtube.com/watch?v=hfVZ4gukugs" target="_blank">dansatoarea lu` mami Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+ ![]() |
vai dar ce ritm are Mara,scumpa de ea!!!!si noi avem capsunica,dar la mine asa uraaat suna,ca muzica de house. Si mie imi place house-ul
ps. am vazut o burtica frumoasa ,dar anonima,un chip frumos nu ne-ai aratat

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
fete la mine e una calda una rece, de cand ma stiu pe lumea asta-
sa va spun ce am facut vineri seara
Nervoasa fiind pe Calin am tamponat 2 masini dintr-un sut,la semafor,mers in coloana cu 20km/h. Ma uitam la stele,vorbeam cu prietena mea,a treia masina din fata a facut stanga,ceilalti s-au oprit...eu m-am tot dus....Plus o victima dusa cu targa dar e ok in final,mai mult facuse teatru,si plus ceva aparat din portbagajul victimei spart......
Fara casaco si amenzi etc,,aam facut o paguba de 1500euro...Minunat......
Evident ca al meu sot a inceput sa se tureze.....va dati seama!
of.........
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ciristina_serban spune:
Buna fetelor… 

Dau o cafea maaaare si dulceeee si buuunaaaa, doar doar ma iertati pt ca am cam lipsit in ultima vreme… 

Noi am fost ieri plecati o fuguta la Bucuresti sa-l vedem pe cel mai mic dintre finii nostrii, Matei ionut, in varsta de 2 sapat.
E un frumos, cu parul mare si negru, cu o fata alba si curata ca laptele si cu niste buze usor rosiatice, bine conturate. Ce mai, m-am indragostit de el…
.... Trebuia sa ma laud cu el, ma iertati plssss.
Vad ca avem o prietena noua. Bine ai venit Ludmila. Noroc 
Bumble, ufff cam nasoala faza cu cumetria. Oricat de mult intelegi situatia, asta nu te poate face sa nu te simti prost in aceste circumstante. (Si pe finuta mea o cheama Sara Maria.)
Michelle mereu citesc cu placere cum o povestesti tu de Bianca… 
Ooo, am citit ca s-au intalnit clujencele cu muresencele. Super.. Vrem poze si detalii.
Am vazut-o si pe superba Maruta cum danseaza. E o dulcicaaa. Va pupamm.
Offf Carla, am citit despre patania ta… Cum e si viata asta… Se intampla mereu cate ceva sa alimenteze indispozitia sotului tau… Imi pare tare rau… Tu mami insa bucura-te ca esti bine pt puii tai si incearca sa treci cat poti de relaxata prin asta. Te pup dulce… Ce mai fac gemeneii nostri dragi?
Ma duc sa bag o masina la spalat si a fac nitica ordine pana se trezeste mandra mea. Va pupik...mai revin...
michelle1981 spune:
Neata! Hop si eu la cafea
Eu nu am apucat sa ma trezesc inaintea Biancai, s-a trezit la 7.30 pt lapte si i-a sarit somnul. Acum ea se joaca in casuta, eu servesc micul dejun, lapte cu cereale.
Denisa - of, imi pare rau de accident, bine ca nu a fost grav
Cristina - sa va traiasca finutul cel mic! Cred ca e dulce foc
Bumblebee - asa am patit si noi la o cumatrie, ni s-a spus ca e doar o masa cu familia si ne-am imbracat de strada, si cand colo era petrecere in toata regula, cu sala aranjata ca la nunti, lume imbracata elegant. Cu darul, pana la urma asta e, oricum ati luat jucaria aia care nu e deloc ieftina.
Va urez o saptamana frumoasa!
Mami