Stresul m-a daramat

In ultimul timp mi-am dat seama ca m-am neglijat total, ca ceva e in neregula..ca nu mai sunt eu, stresul m-a cuprins, si a venit impreuna cu zona zoster...am patit-o...
Raspunsuri

alina_satena spune:
Criss sfatul meu este(chiar daca si eu sunt cam in aceiais situatie ca tine)este sa iti faci om lista de prioritati,sa te ma gandesti si la tine cand ai 5 minte libere ocupa-te de tine macar odata la 2 luni mergi la coafor,cosmetica,manichiura,vorbeste cu prietene,iesi in lume iti va face bine crede-ma.

crisstyle spune:
Multumesc. Da. stiu ca ai dreptate...Dar mai ales o problema de sanatate m-a doborat...Grijile rezolvarii..au dus la stres. AI mare dreptate.

alina_satena spune:
trebuie sa fii tare sa te rogi la Dumnezeu si cu rabdare multa si gandire pozitiva vei rezolva crede-ma orice problema are o rezolvare chiar daca e de sanatate.
NU lasa grijile sa te doboare
sunt aici sa te ajut oricand ai nevoie

laura-s spune:
Buna fetelor,
Crisstyle, asa cum spunea si Alina, orice problema are o rezolvare, fie ea si de sanatate. Daca ai copii, ai o familie, lupta pentru ei, nu te lasa. Viata e asa frumoasa si asa scurta, incat e pacat sa stam sa o privim cum trece pe langa noi si doar ne lasa semne de imbatrinire pe corp.
Scapa de stres si cu tratament scapi si de zona zoster. Fa-ti timp pentru tine, nu motiva ca nu ai timp, ca nu ai bani; eu, de ex., cand am fost in stare de depresie dupa ce m-a anuntat seful ca ma trimite in somaj, cu un copil de 4 ani acasa si un credit luat pentru apartament (cu ratele aferente) am plans o perioada, am avut ganduri negre, dar nimic nu merita sa ma las doborata, piticul meu merita o mama sanatoasa langa el. Si atunci am iesit in oras, m-am imbracat elegant, am cerut bani de la mama de coafor si gata aranjata am mers la plimbare si intram in toate magazinele de fite, unde o bluza era 150-200 lei si eu mai aveam 5 lei in portofel. Si probam tot ce imi placea si ma simteam super ok ca umbla toata lumea dupa mine; acum nu cred ca as mai face asa ceva, dar atunci m-a ajutat, sa vad ca lumea in general e interesata de mine, chiar daca cineva (seful) mi-a spus ca-i pare rau, dar trebuie sa restructureze firma.
Au fost si probleme de sanatate, acum trec printr-o perioada de recuperare dupa o operatie, dar viata merge inainte si eu o conduc!!!
Daca ai ceva intrebari, iti raspund cu drag.
Ai grija de tine.
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

laura-s spune:
Crisstyle cum te mai simti? Ai reusit sa depasesti starea de stres?
Ai grija de tine si da-ne de stire cum te simti...
Sanatate multa.
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena trebuie sa fii tare sa te rogi la Dumnezeu si cu rabdare multa si gandire pozitiva vei rezolva crede-ma orice problema are o rezolvare chiar daca e de sanatate. |
Ti-am considerat postul ca negativ din cauza cuvintelor bolduite.
1. Mai usor cu sfaturile "dumnezeisti", ca nu toata lumea e credincioasa!
2. Spune asta celor cu MMS, cu SIDA, cu cancer: vezi ce-ti raspund.

blackgirl0 spune:
Pt zona zooster: aciclovir tablete si unguent, paracetamol/nurofen pt dureri, ceva produs pe baza de valeriana (ca medicatie antistress) ziua, un somnifer din plante seara. Pt imunitate: multa vitamina C sub orice forma. Daca nu este vb de alta pb de sanatate, poti sa te relaxezi: zona zooster trece!
Pt combaterea stressului: vezi care sunt problemele (in ce domenii), pune-le pe hartie, in dreptul lor scrie si posibilele solutii/posibile persoane care te-ar ajuta. Renunta complet la cafea/cola/tigari/prajeli, indeseste plimbarile in aer liber, cauta persoane tonice in jurul tau, familia. Daca vrei, du-te si la biserica. Pe mine, una, ma ajuta sa tin post in perioada de stress maxim si sa ma rog la biserica Sf. Anton.

alina_satena spune:
Blue Eyes,asta a fost parerea mea,cred si sper ca fiecare este liber sa isi dea cu parerea in limita bunului-simt,chiar daca nu toti suntetm credinciosi,intotdeauna rugaciunile ajuta ca tu vrei sa crezi sau nu(poate tu esti ateu).
Asa ca te rog nu te mai lua de postarile mele.