Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 7
mirela2 spune:
fetelor maine ii incerc cu lapte de migdale, sa vedem ce parere au, daca nu le place il bea masa, nu i bai
si apoi o sa le fac si lapte de susan
am ganduri mari, dupa cum se vede:)))
lori un pup si o imbratisare
si pupici multi lui gene lungi si ochi negri
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Dedicut spune:
Roxx, legat de purtatul copilului in marsupiu cu fata inainte scrie si acolo la un punct ca nu mai poate sa-i sustina capul. Asa si e, Alex cand adormea statea cu capul atarnat. Asa ca tati trebuia sa-i tina sprijinit capul cu o mana, intr-o parte...ceea ce e aiurea. Se uita lumea la noi ca la circ, copilul dormea asa sprijinit si toata lumea se baga in seama cu noi. Dar nu e prea sanatos....
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
missmj spune:
aaaaaaa si intrebare !! Voi cate zile pe sapt aveti fara carne ? doar cea in care dati ou ?
gata, somn!
florintunde spune:
Hei!!!!!!
Cat ati scris ..in timp ce Eu preparam coletele..asta ca sa nu mai dovedesc sa va citesc din urma..
Vad numai WELEDA IN FATA OCHILOR!
Facut 15!colete..toata ziua am 'coletat'..aaaasa ca sa fug la posta dimineata sa scap de ele
Gabiromt..iti pun coletul.. la destinatar "gabriela"..nu -ti stiu numele
ma duc sa-mi vad casuta de PM..cu totul c acu am primit de la madalina UNA BUC PM
Lori;la voi toti ..si bolnavi si nebolnavi si la aia mari si la aia mici..il pup pana si pe dl B..sanatate multa!
Eu dau lui Mario..un paharel dimineata si seara de urm compozitie;
-1 pastila vit c 100mg
-25 picaturi de tinctura de propolis
-O lingurita de miere cu catina
astea toate le pun in ceiuc..asa cca 30 ml
El zice tuica...;da-mi tuica!
Sanatate bolnaviciosilor
zumzu spune:
tundeee
cateee pachete; dar de unde ai atatea cutii sa le impachetezi (uite ce ma roade pe mine la ora asta). Ai gasit marfa pentru toaNte?
fragrant8 spune:
Lorich-
Putere si rabdare, mami, ca o sa treaca si bolesnitele astea, asa cum au trecut si altele, si or sa ii treaca si toanele lui dl B.
pt tine, sa iesi din butoi.
Tunde- multumiri si profunda recunostinta pt pachetele si drumurile ce le faci pt noi
doloress - au iar lichidari aia de la druide, vezi detalii pe pagina lor de fb, daca te intereseaza.
am sunat azi la saaq sa vad daca mi-a expirat examenul teorietic, ca l-am dat de ceva vreme; si cica nu; caut acum o scoala de soferi, ma apuc de cursuri, ca din primavara nu mai am sofer la scara.
se muta marius cu jobul downtown si nu mai poate face ditamai ocolul sa ma lase si pe mine la birou; asa ca n-am incotro.
promit sa te anunt cand ies la sofat in montreal, sa va inchideti cu toti in casa
monika_bt spune:
Neata si muulta !
Nuuu, nu m-am mutat in Canada!
Ma plangeam ca fiica-mea se trezeste la 7?? As! acu se trezeste la 4 cu 2 ochi mari, direct in picioare si dai vorbarie. Care m-ati blestemat??
Mai, ieri si-a muscat limba de-a dat sangele. Vi s-a intamplat? e asa de agitata, cum Doamne iarta-ma sa nu si-o muste?
Voiam sa va intreb: vit C unde gasesc sa-i dau si eu ca pediatra nu mi-a dat?
Ma duc sa-mi beau cafeaua si practic...mai revin cand va treziti si voi...hihihi
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
Shines spune:
Neata!
Monica..te-am luat,sunt treaza de la 3.30 asa ca vin la cafei.
mi-am pregatit copil de excursie,mancare,haine,chestii
copil mare de servici.
saraca s-a trezit la 6,nu cumva sa piarda autocarul,avea niste emotii si era atat de fericita
azi am promis leneveala,doar pana la 12 adun de prin bucatarie,bag un aspirator si gata,e ziua de infrumusetare
Monica..mergi la farmacie si ceri vitamina c natural.
www.magazine-online.ro/medactiv/produse-natural-pharmaceuticals/vitamina-c-natural-picaturi-100mg-10-ml--114879" target="_blank"> asa arata. dai 5 pic/zi.
monika_bt spune:
O da! azi Cami pleaca in excursie! Imi amintesc ce emotii aveam eu la prima excursie...eh, a trecut un car de ani! Ii tin pumnii sa aiba o zi minunata si sa se intoarca acasa plina de amintiri placute!
La multi ani socrului tau, multa sanatate lui si fiului si nurorii si nepotilor!
Multumesc, acu pleaca barbate-miu sa achizitioneze vitamina.
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.