Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ppisic/ppisic.jpg)
ppisic spune:
pfft, nu am mai reusit sa ajung pe aici de ceva timp..de cand a inceput buburuza cresa...chipurile...din prima zi oficiala de cresa, m-au sunat pe la pranz ca are febra...si a trebuit sa o recuperez de acolo...a avut febra urmatoarele zile, asa ca am stat cu ea acasa ...asa bine ca am luat si eu raceala sau ce naiba e ca ma simt asa de naaaspa (eu sunt in continuare varza, acum mi s-a infundat si o ureche nasol de tot)
Boon, a 2 saptamana, o duc din nou la cresa, prima zi ma cheama sa o iau acasa pe la 1, asa, ca paange de dimineata si nu o pot consola deloc [:|] si uite asa, toata saptamana a trebuit sa o las doar jum de zi, sa se obisnuiasca din nou, chipurile...
Bine ca acum pot sa fiu cat de cat flexibila cu munca, dar nu mai pot nici eu sa ma lalai asa mult...sa speram ca ne obisnuim repede ..
E in continuare mofturici...plus ca are/a avut si un fel de diaree, de s-a iritat toata ... le-am rugat pe educatoare sa nu o mai hraneasca decat cu lapte si vad ca parca isi revine incet incet...Cred ca merele alea crude au fost prea acide pentru ea. Le da in fiecare dimineata mere...eu astea i le-am fiert/copt/aburit pana acum...sau a papat asa doar de gust...
Nici noi nu aven nici un dinte, si niciun semn ca vine vre-un dinte...dar eu stau foooarte linistita pana pe la un an juma asa nu e motiv de ingrijorare...
Hihi Anka, asa mi-a spus si mie la o cunsultatie de pe la 4!!! luni..ca cica sa o las sa mestece/ bage in gura bucati de mancare ca altfel ajung cu ea la logoped.
Mai ales ca nu vrea suzeta...Iar eu m-am uitat la tanti aia luuung si m-am gandit ca e dusa... Cica are legatura cu miscarea maxilarului. Cred ca nu au astia clienti la logoped...plus ca pe olandeza nu misti gura chiar asa mult cand vorbesti
Mi-a mai spus ca multi ani recomandau diversificarea dupa 6 luni, dar in ultimul timp se vede o tendinta sa lase bebele de pe la 4 lunite sa se 'joace' cu mancarea daca bebe da semne ca e interesat, daca nu, il lasam in ritmul lui..
Eu am lasat-o pe Adeline sa mai roada una alta, am incercat asa un fel de auto-diversificare combinata cu borcanele gata facute dar nu a avut legatura cu sfatul alora de la cabinetul de consultatie, ci pur si simplu mi-a placut ideea de autodive.
Ea se autodiversifica si cu borcanelele sau mancarea pasata ...isi baga manutele si se unge toata..dar ea incearca sa bage in gurita
Mai roade biscuiti si banane intregi fara probleme, mai nou si coji de paine...si asa ajungem la paine
Exact ieri la cresa ma intreaba educatoarea daca am inceput sa-i dau paine, zic eu da, asa cate o coaja, si ea bucuroasa cica : cu ce sa-i dam de acum, cu branza topita sau cu pate Ii explic ca io i-am dat painea goala,
, si trebuie sa ma mai gandesc ce ii introduc, dar branza topita si pate-ul nu sunt primele pe lista ..hihi..asa ca Anka, intrebarea ta a picat la fix !!! Daca citream ieri forumul macar nu-mi mai pica fata de shoc cand mi-au propus sa hranim strufitza cu pate ...
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
tulai doamne
margarina, branza topita, pate
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
untura cu zahar, ce draq
slanina cu pita si cu ceapa
ficatelul lor e de fier, poate ingiti tone de grasimi
olandezii astia sunt cu capul
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
simo are cafeina ! nu ii mai dau, imi bag picioarele. oricum il intarc in curand, iau atunci ! e cam terminata dr asta a mea. ieri mi-a zis ca e plin de mucozitati in gat (era infundat) si mi-a zis sa ii bag BB ! pai cum pana mea? ca nu iese nimic. chiar daca ii pun tone de ser. eu stiam ca BB se foloseste doar daca ii curge nasul ! ma rog...stanciu mi-a zis sa nu o folosesc deocamdata !
maimutzico multa sanatate familionului racit si febril !! la maimutica, poate o fi raceala combinata cu dinti, d'aia are si muci. si despre avocado, in cora scrie ca sunt adusi din spania. si la voi sunt scumpi ??!! ca aici e 6 lei o buc. dar tot mic era mirelush ! nu am vazut pe nicaieri babani d'aia de care zici tu, daca mai apar s aimi zici si mi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dedicut/Dedicut.jpg)
Dedicut spune:
Acum scriu dar sper sa nu mi se schimbe norocul: Alex nu a avut niciodata febra sau muci, nu a tusit deloc.
Si totusi pana acum i-am dat Panadol de 3 ori din cauza dintilor. Are trei jos si iese unul sus.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Noi ne pregatim sa iesim la plimbare.
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Gata, papat tort, papat somn cu legume, noi fasolica.
Carmen am ierti, dar m-ai facut sa rad cu memo plusu' ..aveam un prieten care lua lecitina si tot uita sa o ia; bonn, pune omu telefonu sa sune la o anumita ora, sa-i aminteasca sa ia lecitina...si cica a incetat sa mai ia lecitina cand a sunat telefonu' intr-o zi si nu-si dadea deloc seama de ce suna.
Si inca o gluma si te las (ca stiu ca tii la ele): de ce ai nevoie de memorie buna in meseria ta? ii memorezi pe cei ce memoreaza cartile???
Sanatate Catalinei! vezi ca daca face febre multe, dese etc...tre sa-i dai mai mult decat ce-i pe prospect, la Ana si dr. mi-a zis ca treb sa-i dau 4 ml.
carne 5 zile si 2 galnebus - de prepelita!
iar nu mai stiu...memoplus? lecitina??
![](images/user_woman.png)
Laura_Luiza spune:
Salutare!
Ma bag si eu intre voi
Lorich chiar ma intrebam cand si daca pot sa introduc oul de prepelita. Pediatru de aici s-a mirat cand a auzit ca-i dau galbenus, aici dupa 1 an, insa mi-a spus ca daca nu a avut nici o reactie pot introduce si albusul..eu mai astept.
Al meu e fan iaurt de capra, am gasit aici la un supermarket bio/organic (daaaa, supermarket!!!!) si unt de capra, e innebunit dupa el.
Maimutica, daca se intampla ceva cu asta mic e numai vina ta ca m-ai facut sa il laud. Niciodata nu a avut muci sau febra, nu a inghitit nici un medicament pana acum. Ieeeei me Apropos de fructe si legume, eu sunt fascinata cum in tara asta nu importa nici un fruct sau leguma...tot e produs de ei si e desert frate... dar nu spun ce preturi au ca imi vine sa plang. Toate fff gustoase.
Vreau si eu sa intreb ceva, buburuzele voastre se fac precum purceii la masa? Eu m-am saturaaaat! Spal copil, scaun, pe maica-sa, podeaua in jurul scaunului dupa fiecare masa... cand o sa se termine circul asta? Socrella spunea sa-l tin de maini, dar nu ma lasa inima...
Voi parca-mi cititi gandurile, de fiecare data cand vreau sa va intreb cate ceva, exact despre asta se vorbeste pe forum. Sunteti o comoara la casa omului!
Un multumesc special mamicilor de pe DC pt urarile de pe fb!
roxx26 spune:
Facut plinul de medicamente. Intrebare: colargolul asta cum se da (ca nu intrebai dr) - cate o pic in fiecare nara? Si ce bine ca nu am cerut si o pipeta...sa vad daca mai am seringi pe aici. Sunt cu capul azi.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
LORI, febra vaz ca nu mai face...si asa aia de dimi nu a fost tocmai febra. Cred ca se si incinsese ca a dormit invelita cu un paturoi pe care nu a putut sa il mai arunce de pe ea, cum face cu alea subtiri. Oricum am luat de toate de la farma. Sa vedem dc o fi cazul sa ii dau ceva. Io ti-am mai zis ca dr mea e zen - nici n-a pomenit de nurofen sau panadol, doar paracetamol supozitoare. Om vedea.
Am venit cu ea adormita in wrap si am translatat-o in pat. Doarme de rupe. La cat s-a foit peste noapte, are de recuperat...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
sanatate familon maimutzakis
Carmen;da chiar..ia zi frumos in ce domeniu lucrezi
Vasi;Eu nu cred sa fie viermi..
simptome
-halita..respiratie urat misoritoare
-agitatie
-nu refuza laptele
-cearcane..a avut Mario..de multe ori..dupa ce a inceput gradinita
Mirela;sarumana..incercam si noi maine
ningeeeeee de o ora cu fulgi mari..si nu avem caldura in casa