Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

neata si de la noi, nu am mai intrat de multisor, dar avem scuze ; imi pare rau ca nu am prins si eu comanda la minunata Tunde, poate data viitoare;
Roxx eu i-am dat la vaccinuri lu strumfi mic al meu Panadol la 6 ore si daca febra nu inceteaza alternativ sii nurofen la 4 ore; nu ai voie mai mult de 4 doze Panadol (eu asa stiam) si nici alternativ daca febra nu este mare; sa va faceti bine repede;
am si eu o rugaminte la mamicile de baietei (chiar daca noi suntem fetite), am o prietena buna care are un baietel cu o zi mai mic decat Sofi a mea si saracutul este a doua oara cand face infectie urinara dar cu bacterii diferite (prima data a facut cu E-coli iar acum cu altceva nu mai stiu ce ), stiu ca la baietei se intampla sa faca mai rar infectii urinare, rugamintea mea este daca aveti vreu sfat pentru mamica respectiva, care este disperata si nu stie saraca cu ce greseste ea si ce ar trebui sa ii faca (ma rog pe langa administrarea de antibiotic, prima data i-a dat Cedax si acum Zinnat, parerea mea despre cel din urma o stiti);

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

aaaaaaaa am uitat, Carmen si eu ii dau in fiecare zi carne, chiar si in zilele cu galbenus de ou, ma rog la noi masa este maxim de monotona mancam la 11 si la 6 branzica cu mar copt si diferite combinabii de para, gutuie coapta sau piersica, iar la pranz am mai facut si legumele la cuptor din reteta de pe blog si dovleceii cu marar; azi vreau sa ii congelez mancare si pentru maine, ca nu o sa am timp maine daca am si pomana sa o fac;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ati facut chestia aia cu cadouri si eu am ratat??????

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Roxx..multumim
hai ca poate sunt doar mucii de sezon si nu raceste mandra tocmai acu.
asa i-am dat si eu la febra,nurofen si panadol alternativ . la noi ceda cu nurofen mai repede.

Carmen,eu ii dau 5 zile pe sapt carne. 2 zile ii dau galbenus de ou ficatel,facute cu legume,cu iaurt,depinde cu are chef.
avem asa..luni-carne pui,marti-ficatel,miercuri-carne vita,joi-ou,vineri-carne pui,sambata-peshte si carne pui,duminica-carne vita.
acu..ordinea nu e neaparat asta mereu,eu mi-am si notat in bucatarie pe un biletel zilele astea,nu vreau sa par maniaca,dar tin neaparat sa avem in meniu saptamanal :carne,oua,peste,ficatel,iart,unt.
regula o respect si la ei dar si pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

nna..pupicci
Mirelush;plizzzz!odata ai scris tu ceva reteta de somon?sau numai ai pomenit de meniu..nush..dar vreau sa fac somon lu fifiutzz..si nu stiu ce si cum
AAASA
Cu banii ..ajunge si pe luni...pe marti..stati linistite..oricum n-avem ce manca acasa...am glumit

Patricia am dat si Eu edit la postarea de dimineata..ti pup

Pentru cine n-a mai prins comanda..putem incerca sapt viitoare..nu stiu ce produse mai gasesc
AAAAAAAAA..Si am vrut sa zic fetelor..cine a com acu..si trimis colet..au f produse care nu mai erau..Eu am incercat sa fac tot ce se poate..combinatii etc..sper sa fiti multumite!
assa..
nu era nimic expirat
fug la supa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata

tunde mercic muuuuuuult !

La multe lunite bebelusilor de azi !
La multi ani socru de simo, frate de tunde !

multumesc pt raspunsuri !

bai nu mai stiu ce vroiam sa zic ca mi-am dat seama acum de ceva ! sunt o IDIOATA si o proasta ! iau de 6-7 zile memo-plus ! si acum mi-am adus aminte sa ma uit daca am voie cand alaptez ! si nu am voie sa iau ! si eu am luat !!!!!!!! incerc cu disperare sa dau de dr ! tremur toata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

TUNDE...sa-ti dea Dumnezeu sanatatetie si familiei talemultumim..mie sigur o sa-mi placa ce mi-ai luat

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

eu ii dau o zi pui una peste una vita si intre ele ou, ficatel cand am. Eu sunt in pana de idei pentru dimineata si seara

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am dat de dr...cica nu e problema, pot lua in continuare ! i-am spus ce scrie pe prospect si a zis ca nu-i nimic. wtf !!! eu luasem ca incep munca in curand si stateam prost rau cu memoria, si la serv la mine memoria e f importanta ! of Doamne, ce sperietura am tras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Se poate ca copii asa mici sa faca viermi?
Stefan are vreo 5 zile de cand nu vrea sa mai manance dimineata. Nici nu vrea sa deschida gura,rareori deschide gura si ia 2 inghituri, indiferent ce fructe am, sau in ce combinatii. La amiaza mananca, dar mai putin ca inainte. Apoi mai papa iaurt doat in zilele cand are chef si seara iar nu prea vrea.
Cineva mi a spus ca poate sa aiba viermi. Eu m am gandit ca paote e de la dinti. Mai stam cateva zile poate ies dintisorii de sus, caci se vad mugurasii.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput