Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Alysh
E adevarat ca si drumurile sunt proaste dar nu numai asta e motivul.

Va pupez pe toate!!

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

sunt o suma de factori care fac sa fim campioni la accidente.

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Haha, si tu lucrezi in firma de transporturi .

Ce am obs. la Mara - face urat la oboseala/foame. Bonus: cand stau de vorba cu tati.
Acum avem si pe NU in brate: nu pantalonii aia ca sunt murdari (ghici cine a facut pata de pix si nu mai iese), nu vreau sa fac proba la jacheta asta, nu vreau sa dorm cu voi in pat, nu vreau sa dorm singura in patul meu etc

Azi e soare. sper sa ii scoata in curte sa alerge

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cristi o are cu: "va nu" adica ba nu

orice-i zic la ea e prima data "ba nu"...apoi mai vedem...

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Va urmaresc dar nu am timp de nimic..Sper sa nu dati cu rosii in mine :(

Vicky arata de milioane! Ea e motivul principal pentru care intru la voi...Sper sa nu va suparati pe mine! :)

Alina condoleante! Imi pare tare rau ca ati avut asa o pierdere.

Simonix felicitari pentru noul job! Asa e...din cand in cand mai trebuie facuta o schimbare.

Eu am reusit sa scriu cate ceva pe forum ptr ca sunt acasa...din motive de rosu in gat...In 4 am stat acasa cu ei pentru bronsita si otita...am fost foarte norocosi luna asta .

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salutare!

Va urmaresc dar nu am timp de nimic..Sper sa nu dati cu rosii in mine :(

Vicky arata de milioane! Ea e motivul principal pentru care intru la voi...Sper sa nu va suparati pe mine! :)

Alina condoleante! Imi pare tare rau ca ati avut asa o pierdere.

Simonix felicitari pentru noul job! Asa e...din cand in cand mai trebuie facuta o schimbare.

Eu am reusit sa scriu cate ceva pe forum ptr ca sunt acasa...din motive de rosu in gat...In 4 am stat acasa cu ei pentru bronsita si otita...am fost foarte norocosi luna asta .

Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

bun revenit si insanatosire grabnica la toti!
Nu dam cu rosii, si pt noi Victoria e centrul universului mladiti-an (a se citi si din titlu).

Si ca sa te iertam, da-ne un link cu poze cu puii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mihaela multumim. Da, arata bine, ii merge bine, ii creste parutzul, e vesela (cu mici exceptii ).

Cleo,

Maine avem punctie lombara; nr. 6 din 6 care se faceau una la 9 saptamani. Dupa asta de maine mai avem inca 2, una la 18 saptamani. De fapt, s-ar putea chiar numai 1, depinde cat de aproape vom fi de sfarsitul tratamentului la a 2-a, cata medicatie a primit din cata trebuia (din motive de low blood counts am mai oprit medicatia cate o saptamana-2). Daca am sari a 2-a (anul viitor, cred in iunie ar trebui sa fie), atunci maine va fi ultima 'extragere' de maduva osoasa.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Desiree:pup frumoasa voastra si va doresc ca maine sa fie punctia usoara. Va tin pumnii maine si multa putere si rabdare va doresc parintilor.

Si Elena face mare scandal cand e prea obosita sau infometata. Nu spune ce are dar am inceput sa recunoastem starile ei. A fost racita, cu o tuse urata si multe secretii. A plans dupa gradinita, dupa copiii ei.
Noi am fost plecati in weekend, a fost superb la munte. Eram pe acolo exact la ora cand se petrecea stupidul accident. Noi nu am gasit saptamana trecuta cauciucuri de iarna asa ca ne-am speriat cand am vazut zapada, am plecat devreme pe la 10,30 dar am luat=o pe la Rasnov. Si ne miram de ce sunt asa putine masini pe dn1. Pentru ca nu se circula din sensul nostru. Se intamplase stupizenia de accident. Eu cred ca e exclus ca la o viteza normala masina aia sa derapeze. Mi se pare un argument prostesc. Cred ca viteza l-a facut sa piarda controlul volanului distras fiind de ceea ce se intampla in masina. Si noi am avut copii de 2 ani si stim cum e sa-i apuce plictiseala in masina,pipi, caca, etc dar totusi nu soferul trebuie sa se ocupe de linistirea copiilor, mai ales ca aveau si bona cu ei. Deci inca o data stupid. Imi amintesc cat de exasperante pentru mine erau drumurile lungi cu Elena cand se plictisea. Aveam la noi: pufarine, pufuleti, jucarii, carti, creioane, biscuiti, sucuri, apa dar ajungea sa nu mai vrea nimic, se bateau, se muscau, se trageau de par, dar eu ma ocupam de ele si nu soferul. Ne mai opream, le amenintam ca le lasam acolo, se potoleau, iar incepeau, un cosmar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LUMI - pai cum sa nu scriu, asta e primul subiect pe care il deschid dimineata la cafea! Dar de multe ori nu prea am mare lucru de zis, mai multe am de zic la subiectul lui Kevin ca se discuta mult pe-acolo, stiti voi, cand sunt inca bebeii mici si evenimente in fiecare zi.

DESIREE - imbratisam tare tare tare pe printesa curajoasa, sa treaca cu bine maine de punctie.

CLEO - deci si la voi se urla cand vorbeste tati cu mami? Of, credeam ca numai la noi. Pai eu cu Gabi vorbim la telefon si prin e-mail ca altfel nu avem cum.

SIMONIX - a inceput si al meu etapa de dragoste chioara si amor ghebos. Ma distreaza ca al tau e mereu inainte, exact ce spui ca se intampla, peste vreo cateva saptamani - se intampla si la noi. Deci toata ziua ma pupa, ma dragaleste, ma calareste. Ieri s-a apucat de supt tzitzi si ma intreba de ce nu ii vine si lui laptic ca lui Kevin. I-am zis ca lapticul stie ca el e baiat mare si nu vine la el, ca el poate sa bea din canita. Ei, se prosteste si el.

Cu accidentul, intr-adevar, infrastructura nu ajuta deloc la noi, dar nu se respecta nici regulile, asta e clar. Deci stilul nostru romanesc, orice s-ar spune, e in general hai ca se poate si-asa. Plus temperamentul latin, ne grabim mereu pe undeva, suntem in criza de timp, etc. Pai al meu sot de exemplu, daca e linie continua nu depaseste si pace. Si sta in fundul carutelor, cate 5 kilometri daca e necesar. Ne depasea lumea si ne injura, ne facea semne, ca stateam dupa o caruta. Dar nici picat cu ceara el nu depasea in curba sau in linie continua. Ma uitam numai la maica-mea la servici. E spital, sunt reguli mari peste tot, fumatul interzis. Cine sta cu tigara in mana mai toata ziua? Maica-mea! A indraznit comandantul sa ii faca observatie si l-a porcit maica-mea l-a facut una cu pamantul ca a indraznit sa se ia de tigara ei. Ca regulile nu sunt facute pentru ea care are atata vechime in spitalul ala. Poftim cultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Belleanne si Andreea, multumim.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

'neatza!

Nadia, va tin pumnii pentru azi la punctie!

Doloress, pai daca nu scriem si aici, n-avem ce citi

Mergi la inceput

vedeti ca iar ajungem pe pagina 2
noroc cu mine ca altfel nu mai gasiti subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nadia tin pumnii sa treaca repede! Of, Doamne!

Eu-s cobza de racita, stau cu mucii in cana de ceai. Noroc ca a venit mama si m-a salvat!

Mergi la inceput