Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Lori, daaa, creste parutul, tot timpul zice ca ea vrea pat luuung pana la fund. Cleo, Victoria a urlat asa sambata ca ea i-a zis lui Daddy ca e "tiny baby" si Daddy a facut teribila greseala sa-i zica ca ea e Big girl, nu Tiny baby! A urlat 10 minute la mine in brate, pana i-am explicat ca Daddy a uitat ca ea e tiny baby... Deci, nu, Mara nu e singura care face asa._ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
deci la noi e replica : "tati ai gresit!!!" dar in momentele de urlatoare, nici asta nimic nu functioneaza. De obicei o lasam sa se desfasoare, ca apoi uita instant ca a urlat. Si bineiteles, nici de ce...
Victoria_mami spune:
Cleo, si eu i-am zis lui Daddy ca a gresit (edit: si Daddy si-a cerut si scuze de la ea ca a uitat) si degeaba. Cand are ea chef'nevoie sa planga, nimic nu merge... ceva-ceva un motiv gaseste ea. Asta-i ziceam si eu lui Daddy aseara ca atata urla si cand termina de urlat nici nu mai stie de ce a inceput... ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Cleo, si eu i-am zis lui Daddy ca a gresit (edit: si Daddy si-a cerut si scuze de la ea ca a uitat) si degeaba. Cand are ea chef'nevoie sa planga, nimic nu merge... ceva-ceva un motiv gaseste ea. Asta-i ziceam si eu lui Daddy aseara ca atata urla si cand termina de urlat nici nu mai stie de ce a inceput... _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
clar, clona cu fiara noastra
edit: e a2a zi. Nimeni nu a mai scris?
Lorich spune:

poate acu' scrieti ceva.
eu nu am nimic bun de zis: astai mici tot raciti, nu dau semne de imbunatatire, eu-s pe campii, culeg floricele
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Andreea, diferenta o face legea. Pentru ca intr-un fel se conduce cand pedeapsa pentru un acceident cu pierderi de vieti omenesti e inchisoare si altfel cand e o sanctiune cu suspendare de 1-2 ani. Din pacate romanii se gandesc mai mult la libertatea proprie decat la viata altora... ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
si asta, dar sa nu uitam ca in tarile civilizate cu putine accidente rutiere exista si autostrazi, pe care ciocniri din astea frontale din cauza de intrare pe contrasens, nu prea sunt posibile, nu?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
LUMI, cand a fost cumnatul meu din SUA aici, acu' vreo 6 ani, zicea ca i se face pielea gainii cand vede ca-i vine o masina din fatza!!A lasat-o numa pe nevasta sa conduca, era prea obisniuit cu autostrazile...si cu cutia de viteze automata, nu stia sa "mestece in mamalinga". Conteaza mult si soselele, gropile, inclinarile in curba (spre exterior!!!) si tot asa. Scuze ca eu aberez mult pe subiectul asta, dar retraiesc mereu accidentul nostriu, stupid si aproape fatal.
Alysh spune:
Hai mai fetele, lasati accidentele, uitati ce frumos e afara!![]()
Abia astept sa ies cu piticii in parc diseara si ieri am iesit, a fost f frumos.
Vlady a inceput engleza si deja urla dimineata "bye, bye daddy!", asa m-a uns pe suflet cand l-am auzit. Nu i-am cunoscut inca profesoara, Vlad imi spune ca o cheama "MURA" dar am mici indoieli. Sper sa foloseasca o metoda moderna, sa-i invete prin joc sa-i fie drag sa invete repede o limba straina.
Ieri m-a intrebat in drum spre masina" Mami dar noi cand facem odata pana prostului?....asta fiindca ii tot spusesem de o saptamana ca tre sa punem benzina si tot nu apucam...si i-am explicat cum e cu pana asta
aseara i-a spus strabunicii lui ca ii da un pumn in gura daca mai spune prostii
unde o mai fi auzit=o si pe-asta ca nu la noi...
Legat de ceea ce discutati, sunt cam de acord cu Doloress, la noi se conduce ca la nebuni, nu se respecta regulile, cei cu masini bengoase (scz de exprim) au senzatia ca sunt stapanii soselelor, e un haos total. E adevarat ca si drumurile sunt proaste dar nu numai asta e motivul.
Va pupez pe toate!!
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Alysh E adevarat ca si drumurile sunt proaste dar nu numai asta e motivul. Va pupez pe toate!! ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
sunt o suma de factori care fac sa fim campioni la accidente.
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Lori, sanatate la puiutzi! mai, dar ce virus s-a legat asa de ei
Cleo, si Cristi are momente cand urla ca nebuna nici ea nu stie de ce; nu chiar in fiecare zi, dar destul de des...
uneori reusesc s-o ignor, alteori ma sui pe pereti![]()
Doloress, ma bucur ca mai scrii si tu!
celelalte? chiar asa de ocupate sunteti?
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
sunt o suma de factori care fac sa fim campioni la accidente. Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Haha, si tu lucrezi in firma de transporturi
Ce am obs. la Mara - face urat la oboseala/foame. Bonus: cand stau de vorba cu tati.
Acum avem si pe NU in brate: nu pantalonii aia ca sunt murdari (ghici cine a facut pata de pix si nu mai iese), nu vreau sa fac proba la jacheta asta, nu vreau sa dorm cu voi in pat, nu vreau sa dorm singura in patul meu etc
Azi e soare. sper sa ii scoata in curte sa alerge

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu