Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 13
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Lumi, ce faci, nu mai zici nimic? Chiar vroiam sa intrebd e tine mai devreme. Ce face Cris? ![]() ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
Aly
, pe aici pe la birou...un pic prinsa.Cristi e bine, doar tuseste din cand in cand, o tuse expectoranta dar pe are o rupe greu; aseara l-am trimis pe frate-sau la farmacie si pe baza descrierii tusei
Se pare ca a gasit sotul o solutie de urgenta cu fiu-meu; sa-l lasam la un prieten de-al nostru, necasatorit, pana la vara, in caz ca nu gasim gazda acu' in iarna.
Tie cum iti e la job?
Apropo, mai zi-mi o data exact de unde a luat tatal tau catina,te rog! ca mi-a zic cumnata-mea ca ea n-a gasit la Obor

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Lumi, imi pare rau ca tuseste Cris...si ai mei mai behaie, incetisor deocamdata....sa vedem ce ne-o astepta in iarna asta. uff, am emotii mai ales ca nu-mi prea permit sa lipsesc de aici..a-propos e bine, ma echilibreaza jobul...dar vreau un salariu mai maricel![]()
Bravo ca ati gasit solutie pt baiat, ma bucur tare pt el si pt voi.
Catina, mi-a spus tata ca a gasit-o chiar in piata Obor, pe flancul dinspre hala. Sa mai intrebe ca sigur gaseste pe acolo. Eu am vazut si in Piata Delfinului intr-o sambata, catina.
Luminel spune:
Si eu vreau salariu mai mare
chiar asa fusese si discutia la interviu, primele 3 luni un salariu si dupa renegociem...dar am lasat-o balta si eu si ei...acum nici nu-mi mai vine sa mai zic nimic, daca tot o sa plec
mi-am comandat un parfum de pe aoro.ro Elizabeth Arden Beauty. Ati folosit careva? cum e? Review-urile erau bune pe net si e si ieftin 84 ron cu tot cu transport pt 100 ml.
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
ADRIANA - condoleante! MI se face piele de gaina cand ma gandesc ca se poate sa trec si eu prin astea, si sa nu pot sa fiu acolo langa ei. 
Sanatate bolnaviorilor, si noi intram in club cu un Patrick mucos si tusitor. Kevin nu are nimic, Slava Domnului ca a mostenit probabil sistemul meu imunitar. Si faptul ca il alaptez poate conteaza. Ieri l-am tinut acasa, mai mult pentru ca a vrut el, ca normal, febra nu are deloc, deci se califica cu brio pentru gradi.
Am decorat bostanelul, am avut tema pentru acasa de la gradi, ati vazut poze pe FB. Azi a facut criza de nervi, nu voia sa-l duca. Trebuie sa mai luam unul si sa-l decoram la fel.
Al meu copil m-a capiat de cap cu activitatile de cand a inceput gradinita cea mare. Toata ziua taiem, decupam, lipim, desenam. Asa am asteptat vremurile astea... de pe la un an jumate il tot imbii fara succes inspre scrapbooking si krafts, dar deodata l-a prins microbul, acum numai asta ar face. Avem tot felul de forme colorate din fetru, pom-pon, betigase, ochi, ziua imi fac teme si caut idei pe bloguri, cand vine seara ne apucam de treaba. Mai greu e cu Kevin - a inceput sa misune si toata ziua ne fura cate ceva si baga in gura, si da-i vanatoare dupa el prin casa sa ii scoatem obiectul din gat.
stefany_p spune:
Cleo, mai am un an si jumatate de scoala.
Azi l-am trimis la gradi cu tot cu muci, sper sa fie ok cat de cat.
Doloress, si la noi e aceeasi treaba, cum vine de la gradi cum vrea sa se apuce de treaba..de scris, colorat, asociat imagini si forme...nici nu mai am idei... daca gasesti chestii interesante, tu si restul fetelor, normal, puneti-le si aici caci vin serile lungi de toamna cand nu mai putem iesi afara prea mult .
aseara, fiindca eram prinsa cu invatatul mi-a colorat cursurile, arata intr-un mare fel iar cartea de biologie i se pare fascinanta, ma tot intreaba de ce-s oamenii de acolo in pielea goala
...![]()
Doloress spune:
Uite site-uri cu idei faine:
http://www.activitaticopii.ro/litera_saptamanii
aici mai multe categorii : http://www.activitaticopii.ro/lucru_manual.html
http://growinginpeace.wordpress.com/our-montessori-activities/
http://www.teteamodeler.com/dossier/bricolage/bricolage.asp
Ieri am facut si soricei - se ia foaia, se taie in doua, se decupeaza asa ca un arc pe jumate, partea mica a arcului e capul, unde desenam mustati si punem ochi, partea din spate - e coada unde facem o gaura cu gauritorul ala si legam acolo o panglica - asta e coada. Facem si soricei mai mari si mai mici, toate culorile, are o gasca acum.
Mai facem coliere si bratari din cereale colorate, apoi le mancam
Binoclu, din doua cartoane din alea de la hartia igienica. Mai facem masti de Halloween pe care le legam cu elastice, coifuri si palarii de Halloween. Am luat de la Walmart un kit cu tot felul de materiale de bricolat, e foarte fain.
Victoria_mami spune:
Am intrat sa va spun ca tocmai am programat prima lectie de pian ptr. Victoria pentru vineri. Daca e ca noi, clar sunt bani risipiti
, ca noi nici unul nu avem talente muzicale, dar am zis ca daca tot nu putem face sport acum, din motive de oase slabe, macar sa facem ceva usurel, gen pian. O sa vedem cum va fi. Va spun eu vineri seara sau sambata.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Alte idei? Ce mai putem face usor si sigur? In afara de pian?
_
22.05.2008
VICTORIA
Nicole1980 spune:
Scriu pe fuga, ca il am pe David acasa si nu vreau sa irosesc nicio clipa din timpul nostru comun.
Am vazut ca vorbiti de teatru. Sambata am vrut sa fac o strigare, dar m-am luat cu alte treburi...Eu l-am dus pe David la Tandarica la Alba ca Zapada. A fost extraordinar pentru el. Sala a fost arhiplina, iar David a fost foarte incantat. Va recomand cu caldura sa mergeti acolo.
Adriana - condoleante pentru socrul tau. Imi pare tare rau de pierderea voastra.
Desiree- ma bucur ca ati trecut cu bine de punctie.
Va pup.
in 23+ de
si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Victoria_mami spune:
Gabitza la capitol nou ne pui si noua poza asta pe prima pagina la balada? Te rog frumos.
https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/VictoriaSept2011?authkey=Gv1sRgCLbju-_XudSjzQE#5664822395526825426
Ma uitam la pozele lor de cand erau mici-mici si am vazut ca a mea nu mai apare (am mai sters din poze).
_
22.05.2008
http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu