Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 11
Adriana_78 spune:
Wow, Alina, ce tort!
Felicitari surorii tale si casa de piatra!
Tu ti-ai indreptat parul? Mi se pare ca esti cumva schimbata -- sau e sarcina de vina![]()
Eu nu am gasit crema nici mica, nici mare - era de fapt un Lapte, nu crema. Tu ce ai luat?
Cleo, pai chiar, varza afumata afumata n-a iesit?
Noi suntem suparati, socrul e in spital, are un cheag pe creier, cica f mare si nu poate fi operat, e posibil sa fie ultimele lui zile. Sotul a plecat urgent la el, si noi plecam vinerea care vine, nu stiu insa daca fetele mai apuca sa-si vada bunicul -- Annika, nu pare intelege, nu pare prea afectata, Lara ce e mai trista
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Wow, Alina, ce tort! ![]() Felicitari surorii tale si casa de piatra! Tu ti-ai indreptat parul? Mi se pare ca esti cumva schimbata -- sau e sarcina de vina Eu nu am gasit crema nici mica, nici mare - era de fapt un Lapte, nu crema. Tu ce ai luat? Cleo, pai chiar, varza afumata afumata n-a iesit? Noi suntem suparati, socrul e in spital, are un cheag pe creier, cica f mare si nu poate fi operat, e posibil sa fie ultimele lui zile. Sotul a plecat urgent la el, si noi plecam vinerea care vine, nu stiu insa daca fetele mai apuca sa-si vada bunicul -- Annika, nu pare intelege, nu pare prea afectata, Lara ce e mai trista Adriana |
putere mare, Adriana! Uof, imi pare rau de situatie...
Victoria_mami spune:
Adriana, am uitat un cuvant-cheie la spaghetti: spaghetti cu chiftele cu dovleac. Dovleacul il tai in jumate, pe lungime, scot semintele si il pun cu fata-n jos pe o tava de biscuiti sau de pizza in cuptor la 200*C 45-50 de minute, cu tot cu coaja. Il scot, il intorc cu fata-n sus pe o farfurie, il scot din coaja, il pasez bine (merge chiar si cu furculita, ca e moale) si il amestec cu carnea tocata, pesmet , usturoi, sare, piper. Fara ou. Apoi le prajesc vreo 5 minute sa fie maronii pe din-afara, pun sos de rosii (sau ragu) peste si fierb vreo 15-20 de minute. Apoi pun tot peste spaghetele fierte si pofta buna.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Azi facem lasagna cu cartof dulce si conopida. Daca vreti reteta, anuntati-ma.
_
22.05.2008
VICTORIA
Lorich spune:
la mamici!!!
Adriana imi pare rau, of, putere multa!! 
Alina casa de piatra surorii tale!!!
Desiree retele "deceptive" de astea in care sa ascund fructe sau legume crude??? Pleaseeee.... ca m-au omorat puradeii astia. Cartea suna bestial, as cumpara-o si eu!
Noi am fost ieri la Muzeul Antipa, am ast 40 miinunte, ma mir ca nu mi-am zapaciut copiii si asa tot cu muci, am intart si am descoperit ca a meritat fiecare minuntel asteptat in frig. Robert a fost super incantat, era cu ochii cat cepele "hai sa vedem ce mai urmeaza", f marcat sa zicem, de iepurele mancat de vulpe si elefant, de f multe. Ana a stat in mei-tai, s-a uitat si ea la tot, a fost f linistita, mi-a palcut mult ziua. Minunata!
Alysh astept sa-mi spui alte destinatii de mers cu copilasii, ca tu te pricepi cel mai bine!
Alysh spune:
Hello scumpelor,
uf, cam greutz dupa weekend. Am avut si doua nopti nedormite, am vazut sambata seara "Taken" sau "teroare in Paris" cum a fost tradus si m-a impresionat atat de tare incat n-am mai dormit
cred ca m-am sensibilizat tare in anii astia si in plus cum n-am mai avut timp sa ma uit la un film de atata timp l-am trait pe asta la maximum.
Sambata am fost cu ambii pitici la teatrul de papusi, am vazut " soricelul cel prostut" la clubul taranului roman. Am fost placut impresionata sa-l vad chiar si pe giumbuslucarul de Luca f atent la piesa....doar in ultimele 10 min s-a dat in stamba, vroia sa urce pe scena, manca floricele de pe jos si cara toate scaunelele de plastic de prin sala la ma-sa
, dar nu ma plang, a fost neasteptat de cuminte.
Deci, Lorcih, sa va fie de bine Antipa si noua ne-a placut la nebunie. Iti recomand Teatrul Paiata.
Azi ma gandeam sa ajung cumva cu Vlad la ski in iarna asta. Cunoaste cineva un antrenor bun...in Romanica sau in alta parte? As fi preferat Romania ca sa scutim un drum lung, dar acum depinde de oferte.
Am vazut poze f frumoase, Alina, esti o gravidutza superba iar cea mica o printesuca delicata.
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Azi e prima mea zi de concediu, o saptamana amarata mi-am luat, initial trebuia sa plecam intr-o excursie in Grecia dar ne-am razgandit in ultimul moment pentru ca se pare ca sarcina asta e mult mai grea decat prima.....migrene, greturi, somn mult....asa ca am preferat sa stau mai bine acasica.
Vreau sa o felicit pe Ylari pentru bb, cred ca vom fi colege la odisee. Nu stiu daca v-am spus, dar ceva-ceva presimteam eu, parca imi spunea ceva ca vom fi gravi in acelasi timp.
Desiree, bine ati venit acasa!
printesa curajoasa!
Adriana, putere multa!
Alina_anto, o casnicie mununata ii doresc surorii tale! Esti o frumoasa, iar printesa....n-am cuvinte!
Lori, bolnavioara? Si eu....sunt racita cobza. Sambata si duminica am fost la IndAgra sa vedem animale....sambata am vazut doar oi, cai si vaci si ne-am dat seama ca nu am vazut pasarile, asa ca am mai tras o tura de juma' de zi si duminica....si frig, si vant...s-au vazut. Eu incerc sa ma doftoricesc cu oscillo si paragrippe..altceva nu stiu ce.
Acum am un stress.....n-am doctor. Dr cu care am nascut-o pe Delia e plecata de 3 ani din tara, iar ceilalti care mi-au fost recomandati de cunostinte ba nu au referinte bune pe forumuri, ba sunt ocupati si accepta consultatii doar la particular ceea ce eu nu-mi permit....si tot asa...inca mai caut.
Va pup, fug sa ma odihnesc un pic si sper sa revin pe seara!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
cu fratior sau surioara?
Victoria_mami spune:
Lori, vezi ca am pus mai sus reteta de chiftele.
Mai pun. Aseara Victoria a mancat lasagna cu cartof dulce si conopida, nici nu se simt la gust, dar sunt acolo, nu e mult, dar e mai mult decat deloc. O sa mai pun si alte retete, si asta de lasagna daca te intereseaza. 
_
22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Fetelor, am si eu o maaaaare rugaminte: stie cineva un site de unde pot comanda jucarii pentru nepotele de aici si sa fie dus in Ro., de Craciun?
_
22.05.2008
VICTORIA