NE ESTE DOR DE TINE
Raspunsuri - Pagina 2
daniela_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JuliaSM Mesajele astea cu 'Buna, X, ne e dor de tine! samd' nu sunt generate automat de sistem? Asa stiam eu, de pe alt forum privat, ca dupa o anumita perioada de inactivitate a unui user, se trimite un reminder de acest gen, in care numele se completeaza automat... No offence, e placut sa stii ca esti dorit intr-o anumita comunitate, dar sa nu ne imbatam cu apa rece si sa traim cu iluzia ca acest mesaj chiar a fost scris cu tenta personala. My two cents. "I'd rather walk in the dark with God Than go alone in the light; I'd rather walk by faith with Him Than go alone by sight." |
Da, dar si mai dragut e cind primesti doua mesaje succesive, unul cu " daca nu mai intri in cont, contul iti va fi sters automat", celalalt cu "ne este dor de tine".
Dragoste si ura.
Mi-a adus aminte de un fost iubit disperat care trecea repede de la de amenintari la rugaminti si floricele.
To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce
seba_bulz spune:
Buna , la toate fetele.Ma bucur ca am primit acest mesaj ,i-mi face placere sa vorbesc cu voi , sa ne mai impratasim din problemele si bucuriile noastre.Mie sincer mi-au prins bine raspunsurile voastre.I-mi pare rau ca nu am mai intrat demult pe acest site ,dar promit ca mavoi revansa,Va pup pe toate si va doresc sincer multa sanatate voua si copilasilor vostrii.Ne mai auzim sigur pe site .
blue eyes spune:
1. Oare de ce e acest subiect la Psi?
2. Si eu am primit acest mesaj; de fapt l-a primit nick-ul avut mai de mult. Am avut un alt nick acum 7 ani. Intre timp mi-am schimbat pseudonimul, dar nu si naravul. Admini, chiar ma vreti in dublu exemplar? Chiar v-a fost dor de mine? Nu cred!