Buna dimineata mamici si tatici. V-am urmarit din umbra,si abia acum,la ceas tarziu imi fac si eu curaj sa va scriu.
Sunt posesoare fericita de Ionut,in varsta de 5 anisori. Inca de cand i-am dat nastere,am preferat sa stau langa el pas cu pas,ceea ce voi face si pe viitor.
Am hotarat impreuna cu tati,ca e momentul sa mearga la gradi si el,deoarece am preferat sa il mai tinem un an in plus acasa,din cauza unor probleme de ordin domestic,si anume mutarea in casuta noua,intr-un alt oras. Bun,merge copilul la gradinita,ii place,e foarte entuziasmat,mai ales de educatoare. Problema e ca numai ce zice doamna(educatoare) e bine si corect:pana acum nu reuseam sub nicio forma sa il adorm dupa-amiaza,acum doarme 1-2 ore pentru ca asa a zis doamna ca e bine,mananca tot din farfurie pentru ca asa a zis doamna. E perfect pana aici,deoarece eu nu reuseam sa il obisnuiesc cu aceste lucruri. Adevarata problema abia acum incepe:orice l-as ruga sa faca,trebuie sa o consulte pe doamna(da,chiar asa imi zice:"O sa o intreb maine pe doamna daca e bine,si apoi o sa fac..."),oriunde as merge cu el,de asemenea o sa o consulte pe doamna,etc.
Nu stiu ce sa fac,de cele mai multe ori ma enervez,pentru ca refuza chestii care joaca un rol important in educatia lui
Ceva solutii,experiente asemanatoare?