Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 24
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Deci,daca este calculator,merg si cele copiate(DVD-urile)
Jucarii de plus voi aduce si eu...si mai astept listuta
http://community.webshots.com/user/allexa06
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Le-am numarat...sunt 22 la umanitare si inca vreo 10 la neumatiar. Eu mai strang vreo 5-10, poate mai gasiti si voi pe acasa... CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
Eu am multe plusuri la umanitare puse de Dana mama lui Marius Andrei ,daca erau ale mele le donam cu placere.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
gusta spune:
Am o noua donatie VM 50 lei.multumesc mult.
Alexxa pana la sfarsit de saptamana cum apar pachete eu am sa zic ce au in ele.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Eu am multe plusuri la umanitare puse de Dana mama lui Marius Andrei ,daca erau ale mele le donam cu placere. |
Pai nu ai inteles..ideea era sa le cumparam pe toate astea de la umanitar decat sa luam din magazine..
Eu cred ca am pus vreo 15-20 jucarele micute, din cele de la McDonalds...doar atatea am in buna stare.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
vias spune:
am pus pachetul azi...imi doresc sa mai pun si in zilele urmatoare..sper sa reusesc!
Gusta din toata inima mea, FELICITARI!
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
M&M spune:
...ce fel de masinute ???EU am cateva , dar asa mai pt pici pana in 3ani ... Plusuri , dau si eu cateva de la picii mei ...
M&M spune:
..si inca ceva...pot trimite sambata pachetul?? nu prea am cum sa ajung pana atunci la posta..
gusta spune:
Sunt bune orice de masinuta si e bine sambata pachetul important e sa ajunga pana in 1 sau 2 decembrie.
Ma intorc la munca va pup si va multumesc mult de tot ca ne ajutati.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
AM 4 confirmari
ED 23 lei multumesc mult
Madyn 30 lei multumesc mult
NMA 40 lei multumesc mult
Cornelia 30 lei multumesc mult
Vreau sa va zic ca va multumesc din suflet la toti ca vreti sa ma ajutati sa aduc un zambet acestor copii.
Marilena si Mara Augusta
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta important e sa ajunga pana in 1 sau 2 decembrie. |
1 Decembrie e inchis mai peste tot si sigur la posta ;presupun ca 2 dec va fie data limita
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.