Mos Nicolae pentru 80 de copii
Raspunsuri - Pagina 21
Alex@Sara spune:
Seara buna,tuturor
Imi ofer si eu ajutorul,doar sa imi spuneti cu ce as putea ajuta concret,ce s ar mai dori si deocamdata nu e .Rechizite,dulciuri, jucarioare.etd....c#259;ci haine am doar m#259;suri maricele,adica un 54 la baiti si 36-38 la fete.Daca crede#539;i ca se g#259;se#537;te cui sa le vina,le trimit cu mare drag
Sau e mai ok sa donam banuti si sa se cumpere māncare?
Astept doar sa imi ziceti cum ar fi mai bine,si saptamana viitoare rezolv.
Felicit#259;ri tuturor celor implica#539;i in ac#539;iunile acestea atāt de frumoase,si sunt sigura ca vor aduce multa bucurie in sufletele unor copii fara copil#259;rie
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
gusta spune:
Neatza.
Alex@Sara haine de barbat asa mare nu au ce face cu ele ca ei sunt slabuti la fete da.Cum apar mai multe pachete cum vin si va spun exact cum sta treaba.Mii de multumiri ca vrei sa ne ajuti.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Pai atunci hai sa gandim continutul unei pungi ca sa avem idee.
1 punga: -o hainuta(pentru ca stiu ca asta o sa fie si poate fi un tricou, o bluzita sau o pereche de papuci)
-o jucarie? dar asta nu stiu exact ca ne-ar trebui 80
-o portocala
-un sapunel, periuta de dinti si pasta?voi sa imi spuneti daca e bine?
- rechizite( pentru ca am fetele su spus ca pun in pachet)dar va intreb nu mai bine le face cate un penar ceva ieftin si sa ramana la centru ca sa aibe ei de lucrat in fiecare zi?
-ceva dulce si aici astept idei
Si astept idei sa imi spuneti daca e bine sau nu ca sa avem planul pe hartie.
Marilena si Mara Augusta
vias spune:
maine trimit si eu un pachet, am 3 perechi de blugi pentru baietii de 4 anisori (merg si la 6 ani zic eu (asa scrie pe ei)
..si vad acum ce mai adaug!
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
coletul este gata... sa se bucure copiii de el!
am pus si portocale
Gusta
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
dicirstea spune:
Am si eu o propunere...daca sunteti de parere sa se puna plusuri in pachete, eu zic ca at fi bine sa se cumpere toate plusurile de la bazar, decat sa luam unele chiar si de prin Dragoane, nu cred ca sunt asa de ieftine, si poi banii vor intra tot la cazurile umanitare, deci impuscam 2 iepuri dintr-o data.
Si am numarat destule plusuri...mai pot pune si eu cateva...o sa le numar de curiozitate, sa vad daca sunt macar 50.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Le-am numarat...sunt 22 la umanitare si inca vreo 10 la neumatiar.
Eu mai strang vreo 5-10, poate mai gasiti si voi pe acasa...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Monnvas spune:
Foarte buna ideea. Cred ca si cu hainutele am putea face la fel.
Saptamana asta bag si eu jucariile la spalat.
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Am si eu o propunere...daca sunteti de parere sa se puna plusuri in pachete, eu zic ca at fi bine sa se cumpere toate plusurile de la bazar, decat sa luam unele chiar si de prin Dragoane, nu cred ca sunt asa de ieftine, si poi banii vor intra tot la cazurile umanitare, deci impuscam 2 iepuri dintr-o data. Si am numarat destule plusuri...mai pot pune si eu cateva...o sa le numar de curiozitate, sa vad daca sunt macar 50. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Dodo-pui spune:
Saptamana aceasta o sa strang de pe la gradinita si eu jucarii si haine...sper sa fie 80 + de la hunii din dotare cateva...prin urmare nu va grabiti sa cumparati din Dragoane
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
gusta spune:
Buna.
Dicirstea eu am zis ca nu se cumparra inca nimic si am zis ca astept de plusuri in functie de pachete ,iar sa iau de la bazar sincer nu stiu cum merge si sora mea nici atata.
Vias multumesc de pachet .
Dodo-pui sora mea nu merge la dragon sa faca cumparaturi ca nu are cum si multumesc ca vrei sa ne ajuti.
Monvas ca ai intrebat toti bani donati in cont merg pentru aceasta actiune de a le face pachete .
Marilena si Mara Augusta