Mos Nicolae pentru 80 de copii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

vineri ma infiintez la depozitul ATLASSIB-de sub podul Margineni!

Mari..sa-mi lasi pe PM nr. surorii tale ca sa iau legatura cu ea!daca nu pot ajunge la Masarro vineri..ma duc sambata..cum pot!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mari, asteapta sa ajunga pachetul.Nu e vb de trecut pe listutza, ca aia pt mine chiar nu e importanta. Important e, ca putzin de la mine, cu putzin de la ceilatzi sa se adune de un Mos Nicolae, care sa le aduca bucuria pe fata, acestor copii incercati de soarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

gusta am si eu ceva lucrusoare de donat. Cum e mai bine: le fac colet pt voi sau le pun la bazar? Parca am vazut ca s-a oferit o fata sa se ocupe ea de lucrurile pt bazar.

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Helbi m-am tinut azi toata ziua sa ii zic Dariei si cum mi-ai zis am zis acuma trebuie.Si eu vreau sa se adune ca langa ei m-ai sunt inca 23 de copii(22-29ani) mult mai rau din care 10 merg aici la centru .Restul nu ii pot introduce in comunitate si daca o sa se stranga banuti as vrea sa ii ajutam si pe aia cu o suma de bani sa le cumpere de mancare(alimente).

Nma cum crezi tu,acum am sa intru la bazar sa vad cine vrea sa ajute sa ii multumesc.Nu gasesc cine se ofera.Ma ajuti cu un nume.

Alina trimis Pm cu nr.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Incerc sa gasesc o fata dispusa sa le pun la bazar. Sper ca saptamana viitoare sa pot sa fac si un transfer pt cei 23 de copii.
Felicitari pt ce faci

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Dodo-pui, am primit multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

O noua zi in care sper sa adunam noi portocale.

Dodo-pui multumesc mult de tot.

Nma poate gasim pe cineva la bazar si multumesc mult pentru ca vrei sa ne ajuti.

Oana si tie iti multumesc mult.

Daca o sa vreti sa ii ajutam pe toti atunci o sa fie in jur de 80 de copii ,dar la cei 23 o sa alocam o suma asa am gandit eu acuma voi sa spuneti de e bine si sora mea o sa le cumpere ce alimente au nevoie sa facem viata mai frumoasa.Eu am mai spus si la ajutoarele mosului aici in astea 23 sunt copii in faza terminala si sunt super gravi bolnavi.

Ca au gandit eu cam asa ceva:
80 pachetele cu dulciuri si neaparat portocala
80 pachetele in care sa aiba o hainuta(astea adunate din pachete)
daca se aduna jucarii da-mi si asta
o suma alocata pentru cei 23 la alimente (si asta decidem la final si daca vret)
iar daca mai raman bani raman pentru cei 65 de copii de la centru sa le cumpere rechizite si ce mai au nevoie

Eu sper sa cititi ce am scris sa ma anuntati daca e bun planul ,sa nu va suparati pe ce am propus si daca nu e bine ma trageti de mana.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

mna: ce fel de ajutor ai nevoie pt bazar? te ajut cu placere

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

a plecat de la mine primul pachet, azi e gata al doilea si mai am inca 3 pe picior de plecare, doar ca mi-a venit seful mare si fac mai asa pe neveu

Gusta, am sa donez si eu o suma modica, o sa pun in careva pachet un pliculet, nu multi, dar din suflet

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gusta care o sa fie termenul limita sa ajunga coletele si banii la sora ta?Te intreb ca am intins sfoara in tara si vreau sa stiu exact ce data limita le dau ca sa pot avea timp sa pun si colete(sper) sper sa fie cat mai multe jucarii.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput