Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Buna mamii si gravidutze.
Oana iasi, multumesc pt PM, sper sa ma fi descurcat bine.

Multa santate bebeilor raciti, sa treaca mai repede peste asta. si voua mamici putere si rabdare.

pt hemoroizi... eu am luat acuma o crema de la plafar ... HEMOSAN - E din plante, si si-a facut efectul elativ ff repede... il recomand.

Noi inca ne acomodam ... incercam sa ii dam aceeasi importanta si lui Darius , azi sotul a stat cu fata 30 de minute- bineinteles fata dormea si eu am iesit la o mica plimbare la cumparaturi.
Miine avem programae la medic sa vedem evolutia,

Am citit la voi ca vb despre wrap... si cred ca o sa il comand si eu

Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Anilansa imi mai dai te rog o data datele nasterii Mirunei.. ca nu am modificat in listuta si vreau sa modific..
Scuze .. plsss...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

seidana, sigur... 3.10.2011 , la ora 3.00, 3050g, 50 cm, nastere naturala

sotul nu ma lasa sa imi iau WRAPUL ... zice ca e greu de pus si nu o sa stea fata il el ca se incalzeste si nu sta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

sei sunt bine si voioasa, am fost cuminte in ultimele sapt ;)si astept cu nerabdare sa-i vizionez maine moaca. a propos m-am uitat la pozele de la botez arati f bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

May noua pt nasuc infundat nea dat picaturi COLARGOL sunnt preparate in farmacie si au termen de valabilitate 21 zile de la deschidereasiclutei, cate o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi... Daca o sa ii iei fetei sa nu iti faci griji daca stranuta cand i le pui in nasuc decat sa fi atenta ca sunt de culoare maro si pateaza sunt destul de bunicele la mine parca se simt mai bine si doar ieri si azi-noapte le.am aspirat nasucul cu batista bebelusului si acum i.am lasat sa mai traga singuri de nasuc sa nu se obisnuiasca doar cu ea si sa vedem poate deseara le mai aspir nasucul daca e foarte infundat...

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

seidana multumim pentru cutiuta !

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

seidana, sigur... 3.10.2011 , la ora 3.00, 3050g, 50 cm, nastere naturala

sotul nu ma lasa sa imi iau WRAPUL ... zice ca e greu de pus si nu o sa stea fata il el ca se incalzeste si nu sta bine.

Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela
http://community.webshots.com/user/Anilansa

de greu nu e greu de pus deloc m-am descurcat de minune din prima fara ajutor, 80% eu zic ca sunt sansele sa placa oricarui copil sa stea in el (as zice 99% dar sa nu par extremista) , de incalzit sa stii ca si mie imi pare ca se cam incalzeste de aceeam am i-am pus un body subtirel si eu m-am imbracat in tricou ( si pana la urma ce e mai bun si mai linistitor decat caldura de la pieptul mamei......of of ).fetita mea a adormit astazi in wrap dupa nici 10 minute. daca nu o fi stat bine probabil nu adormea. :)) mi-a fost putin teama cu pozitia coloanei. si mie pediatra mi-a spus ca e o pozitie perfect fiziologica si ca e total de acord cu wrapul dar ma gandeam ca poate nu am pus-o eu corect sau ceva.

Mergi la inceput

Anilansa .. e mai greu de pus prima data, pana te prinzi ce si cum.. de incalzit se incalzeste insa nu supra-incalzeste daca ai grija.. adik nu o scoti afara ca si cum ai tine-o in carucior.. incearca sa ti-l faci tu pana dovedesti ca fatei ii place in wrap.. Si la noi sunt discutii, mama zice ca o sufoc, sotu ca nu sta bine .. insa important e ce cred eu si Elena

Nane.. maine ai ceza sau eco? oricum mult a fost putin a ramas..

Lore .. daca imi permiti o sugestie .. sa incerci sa nu o tii sin on skin.. daca statea cu obrazul pe pielea mea in mod direct, transpiram amandoua si pe obrajul respectiv ii apareau bubite de caldura..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore .. daca imi permiti o sugestie .. sa incerci sa nu o tii sin on skin.. daca statea cu obrazul pe pielea mea in mod direct, transpiram amandoua si pe obrajul respectiv ii apareau bubite de caldura..

permit mereu sugestii , mai ales cele bazate pe experienta. cu ajutorul lor am tras majoritatea concluziilor fundamentale despre cresterea marei. si eu i-am pus ceva intre fatuca ei si pielea mea , am niste batistute sa le zic dar dintr-un bumbacel mai des decat la batistele normale. nu ti-am multumit pt raspunsul privind coloana bebelinei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

May noua pt nasuc infundat nea dat picaturi COLARGOL sunnt preparate in farmacie si au termen de valabilitate 21 zile de la deschidereasiclutei, cate o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi... Daca o sa ii iei fetei sa nu iti faci griji daca stranuta cand i le pui in nasuc decat sa fi atenta ca sunt de culoare maro si pateaza sunt destul de bunicele la mine parca se simt mai bine si doar ieri si azi-noapte le.am aspirat nasucul cu batista bebelusului si acum i.am lasat sa mai traga singuri de nasuc sa nu se obisnuiasca doar cu ea si sa vedem poate deseara le mai aspir nasucul daca e foarte infundat...

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

maria, ai incercat sa cresti si umiditatea din camera pana la 60%? poate ii ajuta si asta la mucusori.

Mergi la inceput

Lore... , nu ai de ce multumi..

fetelor in curand predam stafeta.. vreti sa se compuna o poezioara/ cateva cuvinte, ceva? eu am 2 propuneri pt pers care ar putea scrie , pe care le consider surse de inspiratie.. daca vor si ele bine inteles...

Mergi la inceput