Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(121)
Raspunsuri - Pagina 5
mikka11 spune:
Multumesc Ionela, chiar acum ma uit pe net si imi comand unul
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
MARINAENACHE spune:
neata ... felicitari noilor mamici
noi am racit ieri am fost la urgenta la spitalul de pediatrie la Medlife.. copii erau fornaiti rau de tot si acum sunt dar parca un pic mai bn... ieri dimineata dupa masa de la 9 au inceput sa imi vomite amandoi pentru ca aveau nasul atat de infundat k s-au speriat in somn si din plans au inceput sa vomite pe nas si p gurita de am zis k nu e adevarat eram speriata mai ales keram singura acasa... l.am sunat pe frati.miu sa vina sa ma duc l urgenta k nu stiu ce au piticii ales k dadeau capu p spate ca sa poata trage o gura de aer...Doamne ce sperietura am tras a fst prima data cd mi.au vomitat... ASA, ajunsi acolo ce sa fie vazuti de un pediatru care ii consulta si noroc k sunt doar un pic raciti fara febra sau alte complicatii dar pt siguranta m.a trimis sav le fc eco abdominala si analize de sange, dupa care m.au trimis l sala de tratament unde le.au aspirat ei mucisorii si i.a chinuit sa le ia un pic de sange incat au facut spasme de plans (ramaneau cu gurita cascata si lacrimile le curgeau dar nu mai trageau aer deloc,m.am speriat rau k imi venea sa ii dau una aleia)...ca traatament am picaturi pt nasuc si ser fiziologic si apa de mare pt curatarea nasucului si aspirarea lui cu batista bebelusului...dar doar dc mi se par exagerati si nu pot respira altfel le pun ser cate 2 picaturi sa li se inmoaie si sa ii traga ei...se chinuie un pic dar pana l urma se desfunda...Mentionez k au racit tot l ei cand am fost sa ii ia in evidenta pediatrul care avea aerul dat drumul si copii venind din masina cu clima data drumul cred k erau prea incinsi si dr. i.a dezbracat si nu a dat drumul la caldura cum trebuia si pana i.a cantarit masurat si palpat ascultat i.a tras curentul...
Acum ne chinuim sa ne treaca si sa ne facem bine
va pup
Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
oanaiasi spune:
Fetele, multumim pt gandurile bune!
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
seidana spune:
noi acu ne-am intors dupa 2 ore de plimbare cu wrapul.. ajunse acasa cum si-a vazut caruselul fix la el, acu ii zambeste si il urmareste cu drag, ce ma enerveaza insa ca nu canta decat 3 min.. imi vine sa schimb patu ca sa pot lua un carusel mai profi..
Mikka.. eventual pt inceput ia material si fa un wrap, sa vezi daca micutei ii place, Ilincutai de Natalia nu mai sta in wrap..
eu cand e rece, imi iau o haina mai larga si o inchei pe amaandoua..
Nane.. multumesc,.. tu ce mai faci?
Bujo.. copii cuminti sa tot ai... nu ma plang nici eu, inca daca nu ar avea colici ar fi mai relaxant..
Filip e incantat de micuta>?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
loredanar spune:
hellena presupun ca orice ti-am spune noi tu tot o sa ai griji in minte. sper totusi sa iti foloseasca faptul ca nu esti singura ca trece prin astfel de spaime, specifice zic eu mamelor iubitoare mai ales la primul copil. noua la morfologia a doua ne-a spus doctorul ca fetita are doua chisturi pe creier si clinodactilie la mana dreapta - doi markeri seriosi pt boli genetice precum SD si alte trisomii si ne-a sfatuit sa face amniocenteza ca sa ne hotaram ce face cu sarcina. am bocit de cand m-am dat jos de pe masa toata ziua. e infiorator gandul ca puiul tau sufera. cu toate astea nici macar o secunda, si sunt sincera cand spun asta, nu m-am gandit sa renunt la ea - de aceea nici nu am facut amniocenteza. multumim lui Dumnezeu el ne-a intins o mana si fetita noastra e bine, simt ca nu sunt inca indeajuns de recunoscatoare. am hotarat atunci cu sotul ca orice ar fi disperarea nu va ajuta pe nimeni, asa ca am decis sa fim impreuna si la bine si la greu. nu ii esti de folos copilului tau daca iti petreci timpul privindu-l cu tristete. imbratiseaza-l, tine-l la pieptul tau, pupaceste-l, mananca-i talpitele. cine spune ca zambetul e singura dovada a fericirii? ai rabdare cu el si va venit timpul sa iti si zambeasca. oamenii cu energie buna, pozitiva, cu soare in suflet atrag lucruri bune. discuta cu tine, scutura din maini si spune-ti ca e totul in imaginatia ta si gaseste-ti liniste cu orice metoda - credinta, plimbari, ciocolata, muzica, curatenie in casa. :)) ce mai comparati... hai lasa-i pe oamenii rai cu rautatea lor, nu le da satisfactie lasandu-i sa te atraga in nebunia lor, sunt sociopati oamenii precum aceia despre care vorbesti. nu ne putem inconjura doar de oamenii buni, putem insa sa ii ignoram pe cei rai. va pup si eu. bafta!!
loredanar spune:
noi ne-am imprietenit cu wrapul. m-am descurcat bine la "montat", bibilina doarme ca hipnotizata in el, numai ca ma tot preocup de faptul ca imi pare ca nu sta cu coloana perfect dreapta . ii sta spaticul ca intr-o paranteza in partea unde sta cu capul... e firesc sau am pus-o eu rau?
racheel spune:
Fetele, bebeii vostri plang cu lacrimi?Ghinduta mea nu plange cu lacrimi.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
May3 spune:
mie mi-a racit pitica
saraca, se chinuie si cu raceala si cu colicii si cu fomica si nu poate manca bine din cauza nasucului.
i-am luat batista beblusului si a mancat si ea un pic.
dar am inteles ca nu o pot folosi excesiv.
apa de mare si serul sunt apa de ploaie.
a venit si doctorita si a consultat-o.
mi-a dat sa-i dau vit C o pic, supozitor cu paracetamol si un sirop de tuse. n-are febra.
of, voua v-au racit bebeii? in cat timp le-a trecut si cu ce?
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
Anilansa spune:
Buna mamii si gravidutze.
Oana iasi, multumesc pt PM, sper sa ma fi descurcat bine.
Multa santate bebeilor raciti, sa treaca mai repede peste asta. si voua mamici putere si rabdare.
pt hemoroizi... eu am luat acuma o crema de la plafar ... HEMOSAN - E din plante, si si-a facut efectul elativ ff repede... il recomand.
Noi inca ne acomodam ... incercam sa ii dam aceeasi importanta si lui Darius , azi sotul a stat cu fata 30 de minute- bineinteles fata dormea si eu am iesit la o mica plimbare la cumparaturi.
Miine avem programae la medic sa vedem evolutia,
Am citit la voi ca vb despre wrap... si cred ca o sa il comand si eu
seidana spune:
Marina , sa treaca totul repede si micutii sa fie sanatosi
May.. nu a racit inca, sper sa nu faca.. citeam un articol ca daca e alaptat, copilul nu raceste.. pai????? sa se faca bine rapid
Lore.. da asa stau in wrap co coloana usor indoita, Natalia a intrebat neonatologul si i-a zis ca e pozitia din burtica..deci normala
Rach acu a inceput sa aiba lacrimute, dar nu plange cu lacrimi.. doar se umezeste coltul ochiului si ochiul...
Mikka.. cand a patit Ela asa de nu a dormit.. i-a descantat mama de deochi...si-a revenit.. eu nu cred in babisme din astea insa a mers..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)