Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena.. si mama mea e super ok, e cea mai buna prietena, insa ma enerveaza ca nu pot sa ii zic anumite chestii pt ca e f sensibila de cand cu accidentul..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Lore, si eu il tin pe baiat cu manusi inca, din acelasi motiv,cum il las fara, il si gasesc zgariat

Marryan, ce dulce asta mica, sa nu mai zici ca te face de ras draga de ea, ce scumpa o fi ea sa faca asa:))), ayu nu doarme pe burtica, dar cred ca nu ii place,sau inca nu paote sta bine, daca am incercat sa il pun asa, baga capul in saltea, nu sta cu el intr-o parte

Felicitari Darisa

ohh hellena, imi pare asa de rau, eu stiu ce inseamna probleme d'astea de familie , am trecut prin asta si stiu ucm este, nu stiu ce s aiti zic, doar gandeste-te asa, ca Dumnezeu te iubeste foarte mult daca ti l-a daruit pe Petru, este cea mai mare minune sa ai un copil, chiar si in situatia ta, el este minunea vietii tale, daca ai nevoie de orice ajutor, daca te pto ajuta cu ceva, sunt cu tot sufletul catre tine

Theea, mersi mult ca mi-ai zis, si eu fac masaj,dar nu prea stiu exact cum, si cat timp, stiu doar ca de 5 ori pe zi, dar macar nu mai sunt asa ingrijorata,daca si la tine a durat atat de mult. Ce frumos, ce oment emotionant sa tragi tu puiul afara, wow, e ca si cum tu ai avut tot asupra momentului, imi pare rau sa aud de spre probleme,dar acum,ca e bine e minunat

Lali, da, ma gandesc si eu la asta, sa merg sa fac niste analize sa vedem pe unde or fi probleme, o fi si de la oboseala..cat despre impacare, tot datorita lui Ayan, draga mea minune norocoasa

Maria, cred ca aasta cu banutul pe buric e o chestie in Pitesti, pt ca si mie la fel mi-a zis dr, u situ pt ce , dar eu nu am facut asa ceva si buricul baiatului este foarte furmos

am avut musafiri si sunt obosita de nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Fac cap nou , pana nu se trezeste minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CAP NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Pentru mamica de gemenei, Marina!!!!Cam asa se pun gemeneii in acelasi wrap!www.youtube.com/watch?NR=1&v=xBzPQ6Q7ngo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xBzPQ6Q7ngo

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

adorabil.
btw, Mara mea trage cate-un somn in wraappppp........snooooooorrrrrrrr!!! trebuie insa sa nimeresc momentul potrivit sa o asez in el - cand e somnoroasa dar nu da sa adoarma nici leganata, nici la tituca...

Mergi la inceput