Va rog sa ma ajutati!
Raspunsuri - Pagina 2
oana_lex82 spune:
Buna Lulu, ce este Influcid, sirop, pastile? Cum se administreaza..am inteles ca e remediu homeopat si ma intereseaza.Multumesc!
lulu77 spune:
oana, INFLUCID sunt comprimate, o combinatie de cateva remedii homeopate ptr tratarea racelii, gripei.
fiind homeopat, il administrezi ca atare, si anume : cu o jumatate de ora inainte sau dupa masa; se recomanda mentinera comprimatului in cavitatea bucala cat mai mult timp posibil, dar Iustin cu siguranta nu poate face asa, si atunci dizolvi comprimatul in putina apa, fara sa atingi cu mana comprimatul si nici sa intre in contact cu metal.
Doza de atac 1 cp/ora, fiind ajustata in functie de varsta, se continua cu 1 cp de 3 ori/zi, pana la remisia simptomelor.
copii 1-6 ani max. 6 cp. / zi
te ajuta si ptr o subfebrilitate aparuta.
oana_lex82 spune:
Ms mult Lulu, acum merg sa cumpar..k sa opresc Panadolul pt ca a inceput sa faca diaree..posibil si de la eruptia unor masele,dar nici siropul nu ii face bine la stomac..Deci ii pot da doar Influcid si atat nu?
lulu77 spune:
oana, PANADOLUL il administrezi in caz de febra, si atat.
incearca cu INFLUCID (sper sa gasesti, se gaseste mai greu) si cu ce ti-am scris intr-un mesaj anterior(bai calde si ulei esential, masaj cu VAPORUB-dupa ce te asiguri ca este ok ptr varsta lui Iustin, suc de citrice-nu acum cand are diareee ca o dati in altele,etc).
Iustin manaca kiwi? daca da, nu lasa sa treaca zi fara un kiwi, acum in perioada rece, dintre toate fructele are cea mai mare concentratie de vit C .
acel Bronhovaxon nu va face minuni(nu cred eu), sau cel putin nu acum imediat, si apoi ajuta-l si tu prin alimentatie si plimbari in aer, chiar si pe ger, lasa-l sa scoata putin nasucul la aer.
SANATATE!
alex_andra spune:
Bronchovaxomeste pentru imunitate, nu face minuni pe loc, dar nu trebuie tratat ca ceva fara efect si nu trebuie intrerupt.
Tratamentul cu brochovaxom dureaza 3 luni si daca il intrerupi la jumatate doar pentru ca nu are efect imediat este o mare tampenie si l-ai facut degeaba.
tanea1988 spune:
Salut Oana......
Poti sa-i pui un ciorap umplut cu sare iodata dar sa fie calda calda adica nu ferbinte pe nasuc (orizontal) asta ii pui cind doarme si lasa asa vre-o 20 min.
Eu am ramas multumita de procedura asta... Loru mi-a recomandat-o....
Sanatate multa..........
oana_lex82 spune:
Multumesc\ mult\ fetelor\ pt\ ras1pun1suri!!!\ Am\ gas1it\ Influcid\ si\ am\ inceput\ sa\ ii\ dau.Mananca\ kiw7i,\ dar\ acum\ pt \ca\ are\ diaree\ nu\ pot\ s1a \ii\ dau,\ dar \am\ s1a\ tin\ cont\ de\ s1fat,\ cum\ am\ s1a \tin \cont\ de\ toate\ s1faturile\ voas1tre.Ta1statura\ imi\ face\ figuri..offf
oana_lex82 spune:
Azi se face saptamana de cand ne luptam cu mucisorii..nu are nici un alt simptom..dar chiar sa nu se mai termine cu secretiile astea???
I-am dat doar Influcid... prima zi de 4 ori, iar de atunci de 3 ori/zi, dar nu vad ameliorare...Mucisorii acum sunt vascosi..nu mai sunt asa aposi ca inanite..ce pot sa mai fac in afara de desfundat nasucul cu apa de mare si batista bebelusului???
CorinaDani spune:
nimic. sa ai rabdare si sa astepti, niste muci vascosi fara alte simptome chiar nu ar trebui sa te ingrijoreze.
daca nu poate respira in timpul noptii, ii poti pune picaturi in nas, pediatra fetitei mele ne recomanda de obicei biorinil, vibrocil sau pivalone