Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Clar,la Medcenter numara saptamanile de la ovulatie. Sa iti iei toate vitaminele+Aspenterul, da? Nu bagi si niste Utrogestan ca rau nu face?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

ylari poate e mic bebe , s-o fi prins mai tarziu...dar e ok esti gravi cu acte in regula...cat priveste visatul...hohohho am ani de vise pana s-a realizat unul singur, am un sot exact asa cum mi-am dorit...ce sa ziz, poate cer prea mult sa am si copii cu el...
si stai calma ca-l superi pe buburuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Stefulici felicitari inca o data, un bebe sanatos si la termen!

Fur si eu un de molipsire de la voi Stefulici si Ylari.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mywish1 spune:

stefulici Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
imaria si eu tot 3 zile mai am pana la testare ...nu mai pot de stresss
...si a mai dat si o raceala peste mine...mi-e teama sa iau pastile...offf
ylari e bun hcg-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Clar,la Medcenter numara saptamanile de la ovulatie. Sa iti iei toate vitaminele+Aspenterul, da? Nu bagi si niste Utrogestan ca rau nu face?

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Da scumpa mea, eu oricum de cand am inceput sa le iau le-am luat ca la carte, fara pauza, ca am tot sperat ca se va intampla.
Pai Utrogestan de ce sa iau, am 110 progesteronul, vad ca ptr primul trimestru de sarcina limitele sunt 20,9-128. Eu am 110. Zic ca e ok. Utrogestanul ma enerveaza ca daca apuci sa-l iei trebuie sa continui pana in saptamana nu stiu care, eventual toata sarcina. Si nu vreau sa fac asta. Mai ales ca nu e nevoie, clar, din cate ma pricep eu sunt la limita de sus.
Cred ca maine tot la medcenter repet beta. M-am hotarat. Voi ce ziceti?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Felicitari Yalari si Stefulici sa aveti sarcini usoare si cu bb la termen!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Stefulici felicitari, sa fii sanatoasa si sa nasti la termen.
Tu parca ai facut stimulare sau am visat eu?
Ce de vesti bune! Bravo fetelor,ne dati curaj!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

pentru

Da scumpa mea, eu oricum de cand am inceput sa le iau le-am luat ca la carte, fara pauza, ca am tot sperat ca se va intampla.
Pai Utrogestan de ce sa iau, am 110 progesteronul, vad ca ptr primul trimestru de sarcina limitele sunt 20,9-128. Eu am 110. Zic ca e ok. Utrogestanul ma enerveaza ca daca apuci sa-l iei trebuie sa continui pana in saptamana nu stiu care, eventual toata sarcina. Si nu vreau sa fac asta. Mai ales ca nu e nevoie, clar, din cate ma pricep eu sunt la limita de sus.
Cred ca maine tot la medcenter repet beta. M-am hotarat. Voi ce ziceti?

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Ylari sfatul meu ar fi sa faci in acelasi laborator , pentru a avea aceleasi intervale de referinta sa ma molipsesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Stefulici felicitari, sa fii sanatoasa si sa nasti la termen.
Tu parca ai facut stimulare sau am visat eu?
Ce de vesti bune! Bravo fetelor,ne dati curaj!

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Fetelor ... multumesc mult ptr urari.... Da... am facut stimulare... in ziua 16 aveam un folicul de 2.66cm, tot atunci am facut ptregylul, de prestat urmatoarele 2 zile!
La mine e a 2-a stimulare... pe toate, de mai multe ori ca sa va molipsiti...
Cred ca o sa dau in clocot pana fac testul maine...
Ylary... in principiu nu fac beta... oricum sunt prea racita sa mai ies din casa!
Voi ce stiti aspenterul are ce rau sa faca?
Toamna trec am facut analize la Fundeni la dr. U si mi-a dat aspenter+ ac. folic si alte vitamine... am repetat analizele in iarna la Medicover si au iesit mult mai bine.... nu stiu ce sa fac...
Dupa ce se confirma sarcina cu eco o sa refac analizele de hemato..dar pana atunci sunt in dubiu...

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Singura problema pe care mi-au gasit-o a fost mutatia genei MTHFR, A1298C- genotip heterozigot. In rest tot profilul trombofilie 2 de la Synevo a iesit impecabil!
Oare ar tb sa iau aspenter pana sa aj la medic sau sa mai astept?

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
Ce dragute sunteti .... ati schimbat titlul...

Mergi la inceput