Aspirante optimiste(721)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 10
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrenescu Ylari nu-i nimic. Lasa ca vine tati acasa si mergeti sa auziti inimioara puiului. Stefulici, tati la voi a aflat? Fetele, voi cred ca veti initia noua odisee, nu? Un calcul imi zice ca nu va incadrati la mai sau la iunie 2012 Cat mai curand |
I-am spus si lui insa tinand cont de istoricul meu... ii e teama sase bucure... A zis ca asteapta sa se confirme ecografic!
Va pup pe toate care m-au felicitat!
Voi stiti dc am voie sa iau no-spa...? Ma cam ingrijoreaza durerile de burta...
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
Katy82 spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza! Luciana multumim de cafeluta este bine venita! Miha ma bucur mult ca intri din nou in cursa pentru bebe, bafta multa! fetelor sunteti niste frumoase, acum am vazut si eu albumele, o sa incarc si eu niste poze Am si eu o intrebare durerea de sani este de la progesteronul scazut? Va In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Poate de la un progesteron crescut. sa fie cu ochisori!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.
stefulici spune:
citat din mesajul lui Yna85 Buna fetelor! Va citesc de catva luni, aproape in fiecare zi! Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru pentru ca pana acum nu mi-am facut curaj sa va scriu, doar sa va citesc. Dar vazand ca Ylari e gravidutza, nu pot sa nu o felicit din toata inima! Ylari, ma bucur enorm de mult pentru tine si sper sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si bb sanatos! stefulici, felicitari, sigur e bb!Ma bucur foarte tare ca mergi cu Ylari la odisee. |
Bine ai venit! Hai ca perioada asta e cu noroc!
stefulici spune:
citat din mesajul lui ioana_r2005 Stefulici felicitari!!!sarcina usoara si bebeu sanatos! eu am trecut la etapa urmatoare mi-am facut programare pe luni la medic si doctorul meu fffffff dragutz mia zis ca pe langa consultatie imi va face si o ecografie pt ca sunt sarcini care doar asa se depisteaza.de dimineata nu m-am simtit excelent aveam impresia ca se invarte tot in jurul meu dar cum am avut f mult delucru nici nam avut timp sa ma intreb ce e cu mn.mama ma suna nonstop sa vada cum sunt ca ea e sigura ca va fi bunica!macar ea si voi ce ma mai incurajati. as vrea sa fiu |
Iti tin pumnii... sa aibe ochisori...
Katy82 spune:
Stefulici felicitari!!!!!!!
Am si o dedicatie pt tine” Daca pleci(la odisee) ia-ma si pe mine(noi)”
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.
stefulici spune:
citat din mesajul lui Katy82 Stefulici felicitari!!!!!!! Am si o dedicatie pt tine” Daca pleci(la odisee) ia-ma si pe mine(noi)” Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau. |
Daca plec... te iau si pe tine...Daca plec... sa veniti cu mine... ( am facur si io rime)
de liniute sa fie!
Katy82 spune:
Stefulici eu stiu ca ai voie no-spa.
Ina bine ai venit!
mywish1 spune:
stefulici ai voie sigur no-spa
Cand am fost insarcinata doctora mea mi-a spus sa iau no-spa in caz de orice durere, nu altceva dar maxim 2 pe zi.
javascript:insertsmilie('')
Corina87 spune:
Buna fetelor!!!
Deny mersi mult,pai pentru ce sa ma supar,sper si eu sa nu zabovesc pe la aspirante,si voi tot....Ah ....ce bine ar fi sa nu mai fie nici o aspiranta,toate sa se duca la topicul cu burtici si apoi mamici.
Eu astazi m-am rasfatat cu lengerie... uhhh,nu m-am putut abtine....
Ylari,felicitari din toata inima,sa ai o sarcina usoara si frumoasa,si sper sa fie un fratior acolo la tine pentru Eva(daca nu ma gresec)
Lorena te citesc de ceva timp,si serios imi pare foarte rau nu vi se primeste.Hai luna aceasta sa fie intrun ceas bun.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
lorena_86 spune:
corina, merci mult dar nu stiu daca mai pot sa sper ca e mult prea dureros dupa....
eu totusi ma gandesc ca am ramas cu sechele de la ultimul chiuretaj ca de atunci nu am mai ramas....
si tot e atunci m-am si dereglat, imi amintesc ca mi-a venit ok, pe la 30 zile dupa dar a doua menstruatie a fost pe la 40-50 de zile
si tot de atunci s-a schimbat si consistenta, inainte era curat si limpede dar dupa churetaj are un luciu si e amestecat cu un fel de mazga/mucus
nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac
sunt asa de descurajata si dezamagita