Cum il adormim pe bebe
Raspunsuri - Pagina 5
andabeji spune:
valeu de tine si saracele mame care se chinuie cu bebeii...eu pe al meu l-am alaptat aproape 3luni...deci nu era invatat la san ci in brate..bine in orice pozitie nu conta pentu el..apoi..pe la...chiar nu mai stiu direct pe pat..adica noi am scapat usor...dar am auzit de cazuri disperate care se rezolvau ca prin minune dintr-o data...deci cred ca celelalte mame au dreptate..fa-i pe plac si ai rabdare..dormi cu el ce sa faci dar din cand in cand mai incearca sa il si pui langa tine pe pat,nu patut...ca ma gandesc poate pe pat simte mirosul tau..si dada acum imi amintesc...hahaha, eu puneam o bluza de a mea in patut langa capul sauuu..doamne...si mai au dreptate in leg cu un lucru odata asigurat bebe ca nu ramane singur va dormi linistit..caci acu simte ca vrei sa pleci de langa el...asa ca ia dormi si langa el cateva zile si apoi incearca..
davidalessia spune:
buna micutaa mea la fel nu dormea singura numai in brate sau leganata pe picioareasta a fost pana la trei luni cu leganatu dar la trei luni mia racit si am fost cu ea la spital si akolo ziua nu putea dormi ca plangeau ai mici care erau si ei internati si asa cand venea seara si dormeau bebelasi adormea si ea fara leganat ca era franta de obosita si asa sa dezobijnuit singura de legnat cand ai somn o cunosc este ft mataita si agitata o pun in pat ca in patut navem sansa ai dau babetica in manuta sio pune pe ochisori si in 2 min si doarmeca un ingeras si apoi o pun an patut.nici nu mam asteptat sa o dezobijnuiesc si eu am patit la fel pana la trei luni ma disperat cu leganatusi am incercat si eu ca tine sa o las sa planga dar imi parea rau de ea si no lasam mult ca nu vroia nici cum sa facasingura dar acuma nu mai avem problema numai bn si sa speram sa se obijnuiasca si bebelasu tau fara leganat
xania spune:
Andabeji si Davidalessia ce simpatice sunteti
Am renuntat la a-l lasa sa planga caci nu am rezolvat nimic si plus imi era mila de nu mai puteam. Acum dorm din nou langa el ziua (in fine, fug de langa el cand pot :) ) iar noaptea il alaptez, il pun in patut si doarme. Mai nou noaptea mi se trezeste din ora in ora pana pe la 3 (cred ca ma cauta caci foame nu pare a fi ... nu-mi dau seama, desi nu l-am luat niciodata langa noi in timpul noptii) Eh, sunt sigura ca va trece si perioada asta ...
Sa vedem de acum cum va fi caci intre masa de la 10 si masa de la 13/14 nu o sa il mai alaptez ca sa se obisnuiasaca doar cu papa diversificata si sa imi scada si mie lactatia ... sa vedem cum va fi; probabil va adormi in brate
Oricum mai sunt 2 luni pana ma intorc la work asa ca sunt sigura ca timpul le va rezolva pe toate
Keep in touch
Fetelor m-ati binedispus
andabeji spune:
ei si nu ii asa ca ..atunci cand o sa creasca o sa vrem sa ii mai tinem in brate..nici eu nu am vrut sa il iau in pat cu noi si acum, mi-e groaza sa ma gandesc ca tre sa il lasam singur in camera