*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*
Raspunsuri - Pagina 20
Otiliav spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26![]() ![]() ![]() La multi ani, iubita ALEXIA!!!![]() ![]() La multi ani, Lorena! La multi ani, Brianna! La multi ani, Denis! La multi ani, Miky! La multi ani, mamiseli! La multi ani, Steliana! de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Multa sanatate si petreceri frumoase!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Darling_ spune:
Mamaa ce de sarbatoriti azi .... sa-mi suflec manecile....deci
La Multi Ani cozonaceilor
Alexia!
Lorena!
Brianna!
Denis!
si pentru cei de ieri
Luca, Anna Sophie si Lory
La Multi Ani mamicilor!
Miky!
mamiseli!
Steliana!
My_Lady0091 spune:
La multi ani puilor vostri!
buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos
)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...![]()
insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura...
multumim!
Prezenti in concurs
, un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2. Va multumim tuturor!

27+AMR:13 saptamani
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
nglcarmen2 spune:

La multi ani! 

David
Anna
Loredana
Lorena
Bianca
Brianna
Denis
sa fiti sanatosi sa puteti creste mari.
La multi ani! si pentru ceilalti cozonacei care au implinit 3 anisori de cand nu am mai intrat, sa fiti sanatosi si iubiti.
Mamica cu patru comori,
Adeline(15.02.1995),Flavius Gabriel(28.08.1996),
Luca Ionut(06.11.2008), Matei Cristian(01.01.2010)
dandusa spune:
www.reclama/Convulsiilefebrile-articol-65.html" target="_blank">despre convulsii febile
tehnica de resuscitare cardio-respitorie
fetelor,va rog din suflet!cititi cu atentie aticolele de mai sus!
pe 4 nov,am trecut cu radu pin asta si a fost CUMPLIT!nu pot descrie in cuvinte cat la suta din mine a murit atunci,de claudiu,care-l tinea in bate,nu mai zic...am crezut ca ne moare baietelul mic.
avea 40 la axila,prima zi de febra,doar cu stare de molesala,fara nici un simptom clar de raceala.era sub antitermice de dimineata,dar n-a fost de ajuns.criza a durat 5-7 min,si-a piedut cunostinta,s-a invinetit,si-a inclestat mainile si picioarele,a facut spume la gura.
la tel,urlam disperata sa-mi spuna ce masura de prim ajutor sa-i acord si n-am aflat nimic.tot ce citisem in urma cu un an,s-a dus in acele mom,ne-am piedut cu firea amandoi.
ieri am plecat cu semnatura din grigore alexandrescu,unde efectiv nu se mai putea sta.fugiti de spitalul asta cat puteti!
radu este mai bine,urmeaza in continuare tratamentul.noi,in schimb...,inca santem f stresati.
cititi articolele,va rog!si daca doamne fereste,treceti vreodata prin asa ceva,nu va pierdeti cu firea,nu ajuta pe nimeni.teoria este usoara,am citit-o si eu,dar in practica a fost cumplit...
multa,multa sanatate va doresc!
nglcarmen2 spune:
Cu o mica intarziere va invitam si noi la un
cu suc si o felie de tort si hai noloc
cum zice Luca.
Otilia sa sti ca eu nu zic ca este greu , eu zic ca e o povocare, cand ma uit la cei mari si vad ce am reusit sa "modelez" sunt tare mandra , sper sa fiu sanatoasa sa ii pot face mari si pe picii Luca si Matei si sa ii vad pe toti 4 la casa lor .
Si tu ai 3 printese tare dragalase , frumoasa familie , sa fiti sanatosi cu totii.
Mamica cu 4 comori:
Adeline(15.02.1995),Flavius Gabriel(28.08.1996)
Luca Ionut(06.11.2008),Matei Cristian(01.01.2010)
manumanu spune:
Offf, Dandu, nu-mi vine sa cred, nici nu-mi imaginez prin ce ai trecut!
Sa se faca bine Raducu scump si sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti si sa nu trecem niciuna prin asa ceva!
La multi ani sarbatoritilor ultimelor zile!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicus spune:
Sonia Alexandra de Diamisha,
Larisa Elena de Loren@,
Bianca Alexandra de Crismargrg,
Andrei de Zaden,
Mircea Andrei de Naty35,
David de Olivia26,
Alexandru Andrei de ihotu72,
Luca Ionut de nglcarmen1,
Anna Sophie de Wndyctygirl,
Loredana Georgiana de Loryd.
Lorena Elena de Hera25,
Bianca Alexia de Miky-ea,
Brianna Theodora de Flowers,
Denis Stefan de Gabitza1977.
Sa fiti sanatosi si voiosi cozonacei dragi.
Otiliav spune:
Of prin ce ati trecut Dandusa. In astfel de momente numai mama sa nu fii. Pana la urma a venit ambulanta? sau si-a revenit singur?
Se poate face un curs de prim ajutor in Bucuresti www.crucearosie6.ro/" target="_blank">aici la Crucea Rosie. Ma gandesc ca la un curs se exxerseaza, se discuta, e imposibil sa nu fie de folos.
Bineinteles ca mi-am adus aminte ca Elisei la o luna am facut resuscitarea cardio-pulmonara asa cum m-am priceput. Parca 15:1 si din fericire doar o tura pentru ca a si vomat mucozitatile cu laptele si a inceput sa planga. Bine ca am simtit de la nastere ca-i un copil mai firav si pe langa atentia de rigoare aveam activat si sistemul de siguranta suplimentara daca atunci dormeam si prin somn am simtit-o cum nu putea sa respire.
V-am scris atunci patania si am si pus info la inceput de capitol. Insa intr-adevar cel mai greu este sa nu te pierzi. In cazul nostru s-a pierdut mama mea care la inceput a crezut ca exagerez dar cand a vazut ca face ca un peste a inteles ca-i serioasa situatia si s-a speriat. Si pentru ca mama era cu mine am avut inca un motiv in plus sa nu ma pierd.
Si tot din categoria "ce nu te doboara te intareste" eu m-am hotarat sa strang bani pentru masina in Norvegia dupa ce intr-un we in toamna lui 2006 a trebuit sa vin cu copil cu febra 41 in brate 2 kilometri de la camera de garda pana in centrul orasului de unde puteam sa iau autobuz catre casa. Ana avea atunci aproape 2 ani si m-a rupt de spate ca nu era in stare sa mearga la asa febra. Si mai era si frig rau iar pe aici taxiurile nu-s la colt de strada. Vai ce m-am ofticat atunci ca pentru copil nu mi-au dat nimic acolo decat i-au masurat temperatura, mi-au spus ca are 41 dar ca CRP-ul este 49 si ei sub 50 nu recomanda decat antitermice. Si pa si pussi, du-te si cauta o benzinarie unde se vand siropuri antitermice. Morala a fost ca am copil, am permis asa ca masina e musai sa iau si sa ma mobilizez sa invat sa conduc ca nu se poate altfel.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

de