*LMA Cozonacei iubiti de nov-dec2008-3 ANI (135)*
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Oceanborn, Luca, Radu!
Da ce de urari pe aici, parca-i Craciun.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Amalia spune:
Multumim pentru urari, mamicute dragi! Va invitam la o felie de tort cu fructe si un pahar cu sampanie!
Uram si noi cu mare drag LA MULTI ANI pentru Raducu cel scump! Sa cresti mare puiut frumos si sa-ti bucuri mereu parintii!
Oceanborn LA MULTI ANI si muuuulta sanatate! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si numai bine!
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!
Sonia Alexandra
Larisa Elena
Bianca Alexandra
sa cresteti mari si sanatosi!
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele
Otiliav spune:
Sonia Alexandra!
Larisa Elena!
Bianca Alexandra!
Andrei!
Sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
dandusa spune:
Multumim de urari,fete dragi!
La multi ani,cozonacei frumosi: Luca
Sonia Alexandra
Larisa Elena
Bianca Alexandra
Sa cresteti mari,sanatosi si voiosi!
La multi ani,Ocean!
Noi am petrecut sambata,a fost super,copiii au primit multe cadouri,s-au jucat cu prieteni dragi!
Am o groaza de poze,dar inca nedisponibile,pana atunci vi-l las pe Radu intr-un film de aseara.
http://www.youtube.com/watch?v=oDzMRIWXKC4
eliza_cri spune:
dandusa e superb carliontatul...cat priveste cocodilul te topesti sa iti traiasca comorile
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!!! Andrei de Zaden si Mircea Andrei de Naty35
Otiliav spune:
Bertha, multa sanatate si multe impliniri!
Mircea Andrei!
Dandusa, ce mic actor ai. E bestial cum vorbeste, ce mimica si ce texte are. Interesant jocul vostru.
Pupam carliontatul si asteptam poze ca sa va admiram si pe ceilalti.