Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce de ideei bune azi pt papa!!! andreea mi-am adus aminte ca am si eu paste stelute si cus cus de la barilla.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Si eu vreau sa ii iau cus cus si sa ii fac ceva. In seara asta voi incerca mamaliguta cu branzica Fagaras si sa il las sa pape singurel. Mi-e teama de rezultat , dar asta este.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

pastele sub forma de cus cus e una, iar cus-cus ul adevarat este alta..il gasesti in plafare si este o leguma ca si lintea/fasolea, meiul, etc..

mami de 2 prichindei

Nu am stiut, Multumesc de informatie mami. Chiar am citit ca tot ai scris tu in revista Mamica de azi ca meiul este foarte bun pentru copii. O idee bun sa ii iau si eu.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ieri ioana a papat 100g de legume si mai dorea...dar am zis sa nu o fortez... Astazi i-am pregatit 140, ...si aveam de gind sa-i dau maxim 120 in caz ca ii plac, dar se pare ca a papat tot si la ultima lingurita gurita tot mareeee si deschisa era... Oare sa-i fac mai mult? in 13 zile de diversificare nu e prea mult?si cam repede se inlocuieste o masa? ca sin pofteste doar inainte de somnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

pe voi nu va seaca la suflet reclama de la ikea ???!!

Eu nu am dat de ea inca

mie imi apare pe ecran de ficare data cand schimb pagina sau trimit un raspuns....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Acum sa va spun, are Rares o perioada in care daca ii iau vreo jucarie sau cum i-am dat mar si i l=am luat pentru ca ii cazuse incepe si plange. ce ma fac? trece repede perioada asta?

Nasterea miracolului meu

nop, nu mai trece, nu e o perioada ci au crescut si asa raman.. si andra mai nou se oftica cand ii i-a vlad jucaria..si el asta face nonstop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:

Acum sa va spun, are Rares o perioada in care daca ii iau vreo jucarie sau cum i-am dat mar si i l=am luat pentru ca ii cazuse incepe si plange. ce ma fac? trece repede perioada asta?

Nasterea miracolului meu

asa face si Anastasia, plange daca ii iau ce are in manuta au crescut si stiu ei ce se intampla

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:

Nasterea miracolului meu

ehee,,de-abia incepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Super, ce sa zic. Asta este, e adevarat acum a crescut si e si el constient de ce se petrece in jurul lui.

Madutza mi-am adus aminte ca ai intrebat ce legume dau gust bun sa stii ca ardeiul capia, gogosarul, spanacul si carnea de curcan, dau un gust f bun,

Dati pe antena 2

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank daca ea cere mai mult eu zic ca poti sa-i dai, clar ii trebuie. si decat s-o lasi flamanda....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy , iasmi are 18,5 kg imi place programul vostru de papa. sa stii ca uneori si noi bem lapticul in 2 transe. cred ca asa ii voi face si eu lapte 210 ml si il dau in 2 transe daca nu vrea odata. doar ca seara adoarme...inainte sa il termine.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

In ultimul timp si seara l- am dat tot in 2 transe, adica dadeam 100 ml, pe urma mai statea 10 minute, face baita si pe urma inca 120 ml si la somnic. In felul asta ajunge sa bea 200 ml la o masa, ca altfel e exclus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

ieri ioana a papat 100g de legume si mai dorea...dar am zis sa nu o fortez... Astazi i-am pregatit 140, ...si aveam de gind sa-i dau maxim 120 in caz ca ii plac, dar se pare ca a papat tot si la ultima lingurita gurita tot mareeee si deschisa era... Oare sa-i fac mai mult? in 13 zile de diversificare nu e prea mult?si cam repede se inlocuieste o masa? ca sin pofteste doar inainte de somnic

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

nu e prea repede, eu intr-o luna am inlocuit 3 mese

Mergi la inceput