Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata ne-au plecat si nou musafirii....
tre sa citesc din urma....dar sa mai infulec cate ceva

am repetat reteta cu ficatei pt lucas si a fost din nou un succes.... fff bunn!!!

revin

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Incurajata de reusita ta, am incercat si eu sa-i mai dau o data para... m-am gandit ca poate am gresit eu ca n-am fost destul de consecventa, dar jale mare! Acelasi refuz!

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

mada, sau mamicile mai pricepute in diversif...o idee plsss....
programul nostru de masa de azia fost asa:
dimi la ora 7 lapte 150 ml
la ora 9.30 fructe 200gr
la ora 13: ficatei facute in unt+lapte+usturoi+gogosar+cartof+spanac 200 gr
la ora 16 ?????????? ce sa ii mai dau?????
la ora 19 :iaurt 200gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am venit de afara, a fost mai bine , a iesit putin soarele dar tot frig. ne-am imbracat bine.
Anastasia a adormit la titi si asa am pus-o in carut si afara cu noi. noroc ca o imbracasem si zic ia sa vad vrea laptic cumva si a vrut si a si adormit.

acum am pus la foc supita din carne curcan, fasole verde, ceapa, cartof fiert in coaja separat, ardei capia si pun avocado la urma. sa vedem azi cum papa.
am luat avocado si ii dau zilnic si cu fructe si cateodata si cu legume.

madutza dar tu nu puneai ceapa in supita? eu am pus de la prima supita ceapa. prazul nu i-a placut deloc, cu ceapa da. prazul ii da un gust altfel.

catank bine ai revenit cu forte proaspete. la ora aia te-ai trezit? ce daca ai de munca, somnul este somn, odihneste-te ca nu pleaca munca nicaieri
ma bucur tare mult ca Ioana papa fara probleme

scrish dar tu nu blenduiesti ardeiul? de ce? ca este bun si ala, are un gust bun si dulce. se poate da si ardei. eu pun capia ca este si mai gustos ca ala gras
eu as zice ca un praf de sare nu da absolut deloc gust, doar daca pui mai multa se simte intr-adevar. asa ca mai bine nu mai pui deloc. na, mi-am dat si eu cu parerea.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

se cunoaste ca e frig afara! ce-ati mai vorbit. nu am reusit sa citesc tot. sunt pe fuga. trebuie sa fac bagajele ca maine plecam la munte
ca tot e ziua intrebarilor, am si eu cateva:
ce fac cu mancarea pt Daria la munte?
stam 5 zile (de vineri pana duminica la o vila, si de dum pana marti la hotel)
variante:
1. fac vineri legumele, le inghet si le iau cu mine portionate pt 5 zile (le blenduiesc si le inghet?)
2. fac vineri pt vineri-sambata si duminica dimineata pt dumi-marti, fara sa inghet?
3. cumpar borcanase
4. ii dau doar laptic, cereale si fructe
- ce alta idee mai aveti?

Roxy, cat este de frig la munte? brr!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gimihaela
..

Roxy: cand am introdus ficatelul David a mancat, dar acum nu prea il mai accepta. Il mai pacalesc daca il combin cu iaurt, dar ciaurtul sa fie in cantitate mai mare decat ficatul k altfel se prinde. de fapt iaurtul este ingredientul magic, daca nu prea mananca ceva, combin cu iaurt si il pacalesc.

mamica lui DAVID ALEXANDRU 01.02.2011

exact asa o pacalesc si eu, cu iaurt.
noi nu prea aveam probleme cu papatul, doar la inceput se cam stramba ea. dar acum , de 2 zile asa, nu vrea supita. mai exact de cand i-am dat ficatelul nu mai vrea supita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, sau mamicile mai pricepute in diversif...o idee plsss....
programul nostru de masa de azia fost asa:
dimi la ora 7 lapte 150 ml
la ora 9.30 fructe 200gr
la ora 13: ficatei facute in unt+lapte+usturoi+gogosar+cartof+spanac 200 gr
la ora 16 ?????????? ce sa ii mai dau?????
la ora 19 :iaurt 200gr

Nu sunt eu priceputa dar as opta pentru lapte!

Mergi la inceput

irinuca, faci vineri pt vineri/sambata/dum inr est poti lua 2 borcanase. iar la fructe [poti lua cu tine o banana, o parac ff bine coapta, avocado si le strivesti cu o fort=culita apoi le amesteci energic cu lingurita pana se face pasta. sau borcanase de fructe care sunt delicioase

Mergi la inceput

miki te asteptam cu vestea cu al 3 lea bebe daca iti doresti, da?

intr-adevar alaptarea este o minune, ceva extraordinar de frumos....cand vezi puiul lipit la pieptul tau, cu manuta pe celalalt san pe mine ma mangaie cateodata pe mana, sau ma bate , isi pune piciorusul peste coapsa mea...este superb
nu voi uita niciodata aceste clipe frumoase, as vrea sa fac mii de filmari cand alaptez ca sa imi ramana si sa le privesc mereu
numai ca atunci cand iau camera, strengarita se uita la ea, ce fac cu ea...nu mai suge

Mergi la inceput

pai ally as vrea sa maresc cant de lapte dimi si seara (sa ii dau 210ml apa+lp) si sa ramana doar astea 2 mese de lapte. de obicei mai are un bibe de lapte la amiaza cand adoarme. cred ca de maine revin la vechiul program cu bibe la amiaza si sa ramana cu 3 bibe/zi. sa vedem..

Mergi la inceput