Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
vladutz si cristi , pupici pt baietei curajosi
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank intrebare intrebatoare? Cred ca v-am plictisit deja...ca am tot intrebat... Pot sa incep sa-i faca brinza Ioanei cu lapte de vaca ? Calitatea -siguranta - nu pot fi puse la indoiala. Dar am voie? Capraru zice ca da! OMS zice ca nu! Si inca o problema.... spanac, si teci deja pot sa folosesc? deja papam de 2 saptamini supita de radacini ...si as mai intorduce ceva... Multam anticipat! p.s. frumnze de verdeata voi adauga si eu, ...sper sa-i placa si Ioanei...ca eu maninc ca o capra ![]() ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
spanacul si pastaile sunt permise devreme la bebe ..daca respecti cele 3 zile intre alimentele nou introduse nu vad nici o problema.. eu ii dau deja.
calm englezesc
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Morning
Va salut de la Londra unde e totul cenusiu azi, cred ca azi nu vad soarele deloc sau macar sa se mai lumineze ca acum zici ca vine noaptea
Am dormit pana la 8, dupa ce a plecat Nick piscoata nu s-a trezit deloc, ea de obicei nu ma lasa sa stau in pat mai mult , maxim 7 jumate o auzeam cum vorbeste pe limba ei in patut , deh azi cred ca si de la vreme nu s-a trezit, m-am ridicat eu la 8 din pat si ma gandeam, da oare de ce nu s-a trezit, deja ma gandeam aiurea rau , departe
si cand ma duc , era exact in aceeasi pozitie cum am pus-o aseara in patut
inseamna ca a dormit neintoarsa , o fi fost si ea obosita cum am fost si eu si am mai dormit putin
Daddy sufera ca dimineata nu mai apuca sa o pupe si sa se joace cu ea, asa era invatat dar de cand dimineata acum se lumineaza mai tarziu vad ca si piscoata doarme un pic mai mult si el nu vrea sa o trezeasca si pleaca la munca fara sa o smotoceasca putin
dar isi ia revansa seara cand vine de la munca, cum vine cum i-o las in grija si eu mai fac una alta, mai mancarica , mai curat si la baita nu mai spun, numa el sta cu ea sa se balaceasca si eu vin numai cand trebuie sa o scot afara din cada
ei se joaca , se balaceasc, ii canta, ii spune povesti, ce mai , veselie mare ... ii aud de jos din bucatarie cand ma duc sa ii pregatesc lapticul
Ieri nu am scris mai deloc si azi as avea de raspuns la multa lume si am o leneeeeeeeee dar hai sa incerc asa pe scurt macar
Somleac, ma intrebai de colacul piscoatei,m pai ce sa iti spun, abia asteapta baita, stie cand o dezbrac seara , aoleo ce chiue si chicoteste... stie ca urmeaza balaceala si nu, nu i-a iseit niciodata colacul de pe cap... ii umfla Nick colacul in fiecare seara ca el isi mai da drumul de pe o zi pe alta si acum vad ca a descoperit un secret, cica are 2 valve de unde se umfla colacul asta, il umfla din amandoua si ii sta perfect in jurul gatului... la inceput ii mai scapa barbita si a mai luat cateva guri de apa dar noi am fost pe faza si imediat am scos-o si am pus-o la loc, pana ne-am dat seama de ce... si de atunci am umflat colacul in fiecare seara , adica reumflat putin ca noi il lasam asa de pe o zi pe alta, ca doar nu scot aerul si umflu colacul in fiecare zi Trebuie sa vezi la colacul tau de ce nu tine fata bine si se duce balbalac la fund, vezi poate are 2 valve si trebuie sa le umfli pe amandoua.. si daca are scai la spate sau flic flac de ala ca la hamurile la carut, scurteaza-l , alte idei nu am sa iti dau sa salvezi situatiunea
Te pup si astept pozici noi cu gasca ta
Azaz, eu am sters albumul pentru ca aveam multe, era frumos sa il fi tinut ca aveam poze de cand s-a nascut piscoata, dar o sa imi fac eu un album pe contul meu personal de picasa cu poze de cand s-a nascut sa vad cum creste
dar m-am gandit ca nu mai prezinta interes din moment ce eu mereu pun pozele pe contul meu de picasa si va dau link aici sa vedeti picoata ca eu cum sunt nebuna cu fotografiile fac sute de poze odata si in contul comun nu incap
o sa iti dau link sa o vezi pe piscoata daca nu ai vazut-o data trecuta cand am pus eu link
O fetita cu rochita si clamita
Happiness, multumesc de sfat, o sa incerc azi sa ii fac supita sa vedem daca ii place asamai mult decat fructe , desi eu eram pregatita sa incerc azi cu para sa speram ca am mai multe succesuri cu legumele
Alexina, hai cu pozele, nu te mai ascunde dupa deget, azi daca nu le pui vin dupa tine hai ca eu astept sa o vad pe Teea cuma crescut si ochii aia albastriiiiiii
Madutza, felicitari pentru asa baiat cuminte si responsabil imi place ca e entuziasmat, sa speram ca nu il pierde pe drum pe undeva si o sa aiba parte numai de lucruri frumoase si apropo, il astept la Londra ca tot invata engleza, sa o puna de-o discutie cu picoata
Yasmi, nu stiu sa raspund, ca eu nu le am deloc cu diversificarea dupa cum se vede, am ramas de caruta, eu-s ultima care ma chinui cu inceputul ,dar las ca ii vin eu de hac, sooner or later Poze cu Iasmina pe cand ?
Ally pup lui Duracell si spune-i sa ii trimita un pic de pofta de papa si piscoatei mele
de prostii , gen tras de par nu e nevoie ca si asa numai vreo 2 fire ratacite mai am si eu
ii cade in prostie, toata casa numa par de al meu, nu stiu ce naiba...cand s-o opri ???
poate cand termin cu alaptatul, cine stie... sper sa nu raman cheala de tot
Pisuc, iar la bucatarie? esti foarte ocupata de cand cu diversificarea, sa vezi cand ma bag si eu in supite si legume, atunci nu mai trancan asa mult
Ioana ti-am admirat bolfosica, mai mai da de unde a facut rost de asa falcute ? e scumpa si dulce , e rotunjoara ca o painicica, asa cums puneai ca ai nascut-o
eu astept pozele de la nunta cu nasa mare
Roxy ti-a trecut raceala sau iti trebuie niste ceai cu multa lamaie ? nu te mai cert si eu cu tantrumul ala, eu cand eram racita in ro de la farmacie a spus tanti aia ca nu e bun pentru femeile care alapteaza si mi-a dat Hexoralette parca le spune si a fost ok si mi-a trecut si gatul si tot
cojoc ti-ai luat ?
ca ai vazut ca a inceput a ninge si burnita, de caramizi nu mai spun nimic ca vii cu batu dupa mine
Miki cum te mai simti azi ? sper ca mai bine si in curand de ziua ta
asta ii pui ep lista sotului pentru cadou , o menajeraaaaaaa
hai ca acusi terminati si voi cu cheltuielile si sa vezi ce bine e cand face altu curat in locul tau...
eu am vrut sa renunta dupa ce am nascut cam la vreo 2-3 luni cand scapase piscoata de colici si ma gandeam ca pot face eu si sa nu mai platim menajera, desi nu e scumpa deloc si nu e un efort peste putere , dar am spus ca gata am sa fac eu , a trecut greul , dar Nick mi-a spus ca nu, ca de ce sa fac eu si sa ma vait de spate dupa in loc sa stau sa ma bucur de piscoata, sa ma joc, sa ma plimb... e mai bine asa cand nu ma stresez de prea multe
Cami pozici cu fetele tale cand ne arati ? hai ca nu le-am vazut deloc de cand ai botezat-o pe Petra
asteptam cu interes , da?
Mai, acusi scriu de o ora la romanul asta, ia sa il inchei aici si daca mai e ceva si am uitat de scris la cineva, revin
O zi frumoasa si cu soare , si daca o fi prea mult trimiteti si la Londra
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-buna fetelor.
-da,miki, am citit,dar am cumparat de-alea, am vb cu mamici care dadeau asa, si cand am vazut ca sergiu nu se mai treza noaptea sa pape dupa ce i le-am introdus, am crescut si catitatea de legume de la 150 la 200 tot atunci..mai am 2 masuri din ele si schimb cutia
-le-am dat iaurt campina, si sergiu se cam foieste/trezeste de 2 ori in prima ora dupa ce adoarme-21.30-23.apoi ieri s-a trezit la 3 si nu am reusit sa-la dorm nicicum, se foia, si sugea de zor la suzeta, l-am adormit in brate apoi iar s-a trezit,iar sugea..a adormit dupa 120 ml lapte.de o sapt nu s-a mai trezit si el sa pape noaptea..si acum m-am gasit si eu sa-i inlocuiesc masa de 18nu stiu ce sa fac, sa-i dau lapte dupa iaurt?dupa legume? vb madutei-l-am scos si acum il reintroduc?
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/
viss spune:
-nu inteleg de ce spuneti ca ficatelul fiert e tare.mie dupa ce il blenduiesc imi iese ca o pasta-gen pateu.au mancat cu pofta.dupa ce am pus lingurita de ulei-decshideau gurita inainte de a ajunge la lingurita.dar ai mei-ar manca si un cacatel cred..nu au refuzat nimic pana acum, eu inca astept sa vad cand nu le-o place si lor ceva
-ieri dim am bagat avocado ptr prima data.intai 1/2 avocado amestecat cu 1 para si branzica di 250g lapte-reteta proprie.au ras tot,mai vroiau-am facut un mar cu 1 masura cereale.dupa sergiu-urla la lingurita ca mai vrea-am mai facut 1 mar cu 1/4 avocado-si in sfarsit s-au saturat, ca nu au mai cerut.dc le-as fi dat, cine stie poate aveam surprize
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Am stiut eu ca am uitat pe cineva
Simona, nu stiu daca o sa aiba vreo repercursiune si la mine si nu sa ii placa fructele piscoatei dar sa speram ca nu ca eu mananc mereu si imi plac, si in sarcina mancam multe tare sa aiba bebe de toate vitaminele
Catank, welcome back home imi pare bine ca a fost super la tataie la Moldova, ce as mai vreai si eu la mama acasa acum , ca doar maine e hram si mi-e dor si pofta de-o racitura buna numa cum mama si bunica stiu sa faca
Stefy , am admirat micuta ciprioata, sa va fie de bine Crestinarea asteptam mai multe pozici de la biserica
si niste poze in care putem sa iti admiram mai mult si mai bine pleata si rochia
ma duc sa pun piscoata la nani un pic ca se maraie pe aici, nu ii mai place de laptopul ei, a venit calare pe al meu
Edit: ca uitasi de Ailed, multa sanatate draga mea, sa se faca Andra bine si sa scape de mucisori sa nu o dea pe tuse sfaturi nu stiu sa dau, sorry
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
viss eu zic ca da dai laptic... sa fie baiatul satul...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
viss spune:
-deea-deci, nu ai mai scris nimic de mine? cum imi sta tunsa?
-fetelor care ne-ati admirat pe picasa si ati lasat comentarii, dar si celor care ne-au lasat comentariile aici-multumim mult de tot. mi se mai duce si mie din oboseala, imi mai incarc bateriile din vorbele voastre frumoase
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -nu inteleg de ce spuneti ca ficatelul fiert e tare.mie dupa ce il blenduiesc imi iese ca o pasta-gen pateu.au mancat cu pofta.dupa ce am pus lingurita de ulei-decshideau gurita inainte de a ajunge la lingurita.dar ai mei-ar manca si un cacatel cred..nu au refuzat nimic pana acum, eu inca astept sa vad cand nu le-o place si lor ceva ![]() -ieri dim am bagat avocado ptr prima data.intai 1/2 avocado amestecat cu 1 para si branzica di 250g lapte-reteta proprie ![]() ![]() - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/ |
pupici pt pofticiosii mici
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)