Infectii urinare!

Infectii urinare! | Autor: manuela_emy

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, ceea ce DE FAPT nu va spun doctorii este cum sa preveniti infectiile urinare/vaginale si cum sa le tratati pe cele incipiente. Dupa parerea mea, este un subiect extrem de important. Pe scurt, va spun tratamentul pe care l-am descoperit "intamplator" (de fapt cred ca prin ajutor de la Bunul Dumnezeu): cand simtiti ca este gata sa apara o infectie urinara/vaginala - este vorba de acea incipienta senzatie de usturime- puneti pe foc doua vase cu apa (cam o cana de apa in fiecare vas). In primul vas faceti un ceai din : 1 lingurita ceai PELIN, 1 lingurita ceai rostopasca, 1 lingurita ceai salvie, 1 lingurita ceai musetel. Daca nu aveti in casa toate ceaiurile acestea, este suficient cel de pelin (indispensabil). In al doilea vas apa se da in clocot si se apoi se pun 4 lingurite de SARE DE MARE, care se cumpara de la Plafar. Ambele solutii, adica atat ceaiul cat si apa cu sare se lasa la racit. Cand sunt caldute, se inmoaie in solutia salina putina vata, se pune pe vagin si pe clitoris, in pozitia "culcat pe spate", se strang picioarele si se sta asa aproximativ 10 minute. Apoi se schimba vata cu cea inmuiata in ceai si se sta iar 10 minute. Dupa aceea se sta vreo 5 minute cu picioarele departate ca sa se usuce ceaiul in mod natural si se aplica un strat SUBTIRE de crema de galbenele (eu folosesc galbenele cu propolis).
Tratamentul are efect imediat si infectia urinara/vaginala trece sau nu se instaleaza deloc.
Va rog sa incercati, nu va costa nimic si nu are ce rau sa faca, nu exista riscuri, eu am decoperit acest tratament cand am fost la mare si am vazut cat de bine imi facea apa marina. Succes!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Mai multe detalii despre www.supereva.ro/info.asp?id=1743" target="_blank">Infectiile sistemului urinar - puteti afla si de AICI

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sau iei Urinal Akut, Urinex si altele de genul, te hidratezi bine si stai la cald. E mai usor decat cu vata si ceaiurile

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Cel mai sfant e www.revistafelicia.ro/articol_1006340/merisorul_trateaza_afectiunile_cailor_urinare.html" target="_blank">merisorul, e o chestie demonstrata stiintific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vera52 spune:

mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astridhappy spune:

Sau iei Cystinol Akut cum fac eu de vreo 2 ani (cand vine vara - piscinele sunt un mare factor de risc, sau iarna - nu situ de ce, dar pe mine iarna ma pasc infectiile urinare)

Mergi la inceput