Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

saru-mana lexi

iaura, tu nu ai voie sa faci sport?
eu ti-as recomanda exercitiile astea de 10 minute, poti sa le faci fara greutati, important este sa te faca sa te simti mai bine
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM

poti sa iti intrebi si medicul

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

21+ cu o minune mica

Mergi la inceput

si mai am niste exercitii dintr-o carte despre sarcina..
poate gasesti ceva care sa te ajute

1. Intinderea umarului
stati in picioare, cu picioarele departate si genunchii usor indoiti. tineti-va bratul chiar de sub cot cu cealalta mana si trageti de cot spre umarul opus, pe masura ce expirati aerul. mentineti fiecare intindere 5-10 minute.

2. Intinderi ale picioarelor (din pozitia in picioare)
tineti-va de spatarul unui scaun solid, apucati-va piciorul, in spatele vostru, cu mana de aceeasi parte. trageti de calcai spre fese, in timp ce extindeti coapsa din incheietura soldului. spatele sa fie drept. mentineti fiecare intindere 5-10 min

3. Exercitiile Kegel
incordati-va muschii din jurul vaginului si anusului ( ca sa va asigurati ca folositi muchii adecvati, incercati sa opriti fluxul de urina in mijlocul mictiunii, cand sunteti la toaleta, daca reusiti aceia sunt muschii potriviti)
tineti strans atat timp cat puteti ( ajungeti treptat la 8-10 sec), apoi relaxati incet muschii.
ajungeti treptat la 3 seturi de cate 10-12 miscari, in timpul zilei.
de asemenea, faceti 3 seturi de exercitii Kegel rapide: numarati rapid pana la 10 sau 20, contractand sau relaxand muschii la fiecare numar.
exercitiile Kegel pot fi practicate oricand in timpul sau dupa sarcina, in pozitie stand in picioare sau pe scaun.

4.Inclinarea pelvisului
stand dreapta in picioare, cu spatele lipit de un perete, aspirati in timp ce presati zona lombara de perete. aceasta este o modalitate foarte buna de a va imbunatati postura
pentru combaterea durerii de sciatica: in timp ce stati in 4 labe sau in picioare, leganati-va pelvisul inainte si inapoi, mentinandu-va spatele drept
exersati timp de 5-10 minute

5. Cocoasa de dromader ( foarte util pe perioada sarcinii si in travaliu)
stati pe podea in 4 labe, cu spatele intr-o pozitie naturala, relaxata( sa nu atarne coloana)
tineti-va capul drept, cu gatul aliniat cu coloana. apoi impingeti-va spatele in sus, incordand abdomenul si fesele si lasati-va capul sa coboare cat poate.
treptat relaxati-va spatele si reveniti la pozitia originala. repetati de mai multe ori

6. Ridicari ale picioarelor
stati intinsa pe partea stanga, cu umerii, soldurile si genunchii in linie dreapta. puneti-va mana dreapta pe podea, in fata pieptului si sustineti-va capul cu mana stanga. relaxati-va si inspirati, apoi expirati in timp ce ridicati lent piciorul drept cat puteti de sus, mentinandu-va laba piciorului flectata( indreptata spre burta) si partea interna a gleznei orientata direct in jos.
inspirati in timp ce coborati piciorul.
repetati de 10 ori, apoi intoarceti-va si repetati pe partea dreapta

7. Intinderi ca la croitor
pozitia sezand cu picioarele incrucisate este cea mai confortabila in timpul sarcinii. stati adesea in aceasta pozitie si intindeti-va bratele.
puneti-va mainile pe umeri, apoi ridicati ambele brate deasupra capului. intindeti un brat mai sus decat pe celalalt, inspre tavan, apoi relaxati-l si repetati cu celalalt brat.
repetati de 10 ori pe fiecare parte
ca o variatie, aplecati-va intr-o parte, in timp ce va intindeti bratul, apoi reveniti (in arc) la pozitia intiala, dreapta

8. Exercitiu de respiratie
stati pe podea cu spatele la un perete, sau pe un scaun cu spatar solid, care sa va sustina. puneti-va mainile pe burta si inspirati aer adanc ( burta se va expansiona in afara)
expirati si contractati-va muschiul transvers abdominal (muschiul pe care-l folositi sa sugeti burta)
faceti 10 repetitii
acest exercitiu ajuta foarte mult la spate, mentine musculatura abdominala

9. Exercitiu pentru calmarea crampelor picioarelor
stati in picioare, cu fata la un perete, cam la 60 de cm distanta de el. aplecati-va in fata si apasati-va cu mainile de perete, in timp ce ramaneti cu calcaiele lipite de podea.
daca simtiti intinderea din gambe, faceti corect exercitiul.
mentineti pozitia 10 secunde, relaxati-va 5 secunde si apoi repetati de inca 2-3 ori

10. Genuflexiuni
stati cu talpile lipite de podea si departate. lent coborati-va la pozitia pe vine, mentinandu-va talpile lipite de podea si spatele drept.
daca calcaiele incep sa vi se ridice, indepartati-va usor talpile si mai mult
mentineti-va pozitia pe vine 10-30 de secunde, odihnindu-va bratele pe genunchi.
lent, ridicati-va, impingandu-va cu bratele de genunchi.
repetati de 5 ori

21+ cu o minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Dupa parerea mea, merge mai bine negru
nu esti chiar toata neagra ca mai ai niste argintiu pe tine plus o biju' ceva si esti gata (mai e si geanta care e mai scoasa din anonimat)
eu nu as pune alb+negru+argintiu dar e doar o parere
Rochie super, mami la fel

in 22+
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

sophia...io as recomanda negru fara doar si poate..adica asha as purta eu rochita ...bolero negru..albul devine cam pretentios, mi se pare ca nu e locul lui acolo..asha vad eu....in schimb negru e mai elegant, intregeste tinuta...daca dungulitele ar fi fost de alte culori atunci ti-as fi recomandat sa iti iei un bolero in culoarea dungilor...iar argintiu iar nu prea vad eu...ramanla negru..iar gentutza pare sa se potriveasca bine....la o tinuta alb negru e mai greu sa asortezi ceva, sa mai adaugi alte culori...dungile acelea argintii ies in evidenta cu un bolero negru...gata, ma opresc..knd vine vorba de haine nu ma mai opresc, ca am si eu niste pitici pe creier

Mergi la inceput

iaura...ce rau imi pare ca ai dureri de astea...te .. ce sa zic..mai e putin la tine...tre sa avem rabdare...

Mergi la inceput

gata, m-ati convins..raman la negru pana la urma
ca are si rochita argintiu si geanta si pantofii la fel...oricum o sa fiu o radioasa numai pentru faptul ca o sa il am pe putza la pachet cu mine, fara putza probabil m-ar mohori atata negru

ne pregatim sa plecam la shopping, va

21+ cu o minune mica

Mergi la inceput

spor la cumparaturi mamicuto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

mersi fetele pt. ca sunteti alaturi de mine...merg prin casa taraindu-mi picioarele ,ma dor amandoua soldurile ,pana acum doar unu durea ,cand stau in pat sau pe sacun e ok.asa ca mai putina munca si plimbare ,asta e ,mai am o groaza dar trece cumva

sophia mersi de exercitii,pilatesul imi place in perioada asta ,o sa incerc sa fac asta ,am mai facut pana acum dar mai subtire,dar kegel fac demult...spor la shopping, sa gasesti ceva fain sa se asorteze cu sexi mami

acum fierb 2 sfecle rosii,ca nu am rabdare la cuptor,si astept un sot sa-mi rada hreanul ...voi cum le puneti de iarna?

minunea mea 28+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

ALINA cand dai comanda la mothercare ?
vezi ca a aparut o rubrica noua christams shop ii zice.

27+ cu

Fetelor, de unde va comandati online produse Mothercare?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sophia, merg si eu pe negru si ma gandesc ca daca buchetul il vei avea alb, va fi perfect.Cat despre picioare...te rasfeti, scumpa mea.Arati bestial, crede-ma!Unde zici ca sunt acele 9 kg???Esi o gravidutza sexoasa rau!Sunt putine cele care isi mai pot permite la aceasta varsta a sarcinii sa poarte scurt, pe cuvant!
Lady, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci...Este crunt!Imi amintesc ca soacra-mea plangea si tremura de durere...Ai grija de tine si sanatate multa!

Mergi la inceput