Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
lexi, crema aceea o voi folosi cu siguranta dupa ce voi naste...voi avea nevoie..dat fiind faptul ca nasc natural..sigur "monstruletii" se vor destepta iar, ca si in sarcina trecuta(cand la nastere mi-a iesit intestinul in afara, de la impins!)..acum ma tratez cu bai de tarate, bai cu teci de fasole uscata si crema PROCTOLOG...s-au mai desumflat considerabil.Saptamana asta continui cu crema..iar cu baile...pana voi naste si dupa..in fiecare dimineatza si seara!
Aerlilian
Fete care v-ati gandit la mine!
YlariSa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!!
*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Alice_Elena spune:
iaura, eu pt trimestrul 3 am doar sumar urina si cultura col pe lista de analize.
vad ca difera analizele de la doctor la doctor..
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+
ALTESA spune:
fetelor am venit si eu de la doctor si in afara fierului care e putin scazut analizele astea uzuale sunt bune.
Acum sa vedem luni cum or iesii toxo, listerya si streptococul.
ALINA cand dai comanda la mothercare ?
vezi ca a aparut o rubrica noua christams shop ii zice.
27+ cu
sophia_m spune:
fetele, putin ajutor
am un outfit pentru cununie..
asta e rochia
https://picasaweb.google.com/117468931843756554054/Desktop?authkey=Gv1sRgCN2D9YD6mYq_4AE#5662934993593485970
acuma, chestia aia de deasupra cu maneci (pentru ca rochita e cu bretele) ar merge si pe alb sau sa o las pe negru
ideea e ca eu azi ma duc sa imi iau chestie de aia doar cu maneci, ce am pus eu acolo peste rochita este de fapt o bluzita si vreau sa stiu daca sa imi iau tot pe negru sau merge si pe alb
asta ar fi gentuta
https://picasaweb.google.com/117468931843756554054/Desktop?authkey=Gv1sRgCN2D9YD6mYq_4AE#5662937233451359362
ce ziceti??
Lady, multa sanatate draga mea
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png
21+ cu o minune mica
iaura21 spune:
pe mine ma omoara durerea de bazin, azi a fost horor la plimbare ,m-am uns si cu diclofenac ,care e si interzis in trim 3 ,si tot nimik...matzaila ziceai ceva de gimnastica ,ce fel ,cine imi poate zice cum sa o fac ,maine merg la dr. de familie sa o intreb ,sa -mi de aceva trimitere dar la cine?...cand ma gandesc ca mai sunt 2 luni si ceva ,daca e tot asa sau mai grav ,ma mananca patul pana nasc ,evident cu cezariana care chiar nu e in planul meu ,,,of, am intrat in prima depresie de sarcina ,plang de mila mea
no, sper macar voi sa fiti ok
sophia, merge si pe alb,la fel si pe negru...te referi la un bolero, nu...sunt tot felul acum ,sper sa gasesti ceva fain...dar numai cununia o faci acum,sau si nunta?
se potriveste si plicul ,zic eu
minunea mea 28+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
sophia_m spune:
daaaa bolero Iaura, ca aveam lapsus
doar cununia civila deocamdata, cea religioasa o sa o facem cu botezul
aia e, ca nu prea imi place mie sa ma imbrac in negru din cap pana-n picioare, fara putin alb ma deprima
probabil o sa merg pe alb la bolero
sau e prea eleganta costumatia asta pentru cununie??
in prima faza optasem pentru o rochita tricotata cu cizme pana la genunchi, doar ca e cam mulata si imi face fundul cat casa poporului
21+ cu o minune mica
bulinuta27 spune:
sophia e frumos numele ...imi place
iaura sa av traiasca grasunica...ce mare e
anangel si eu fac testul ala ....se cheama test de toleranta la glucoza si determina diabetul ... iti tin pumnii sa iti iasa ok
eu m-am trezit la 2 azi noapte si aucm sunt ruptaaaa...am fost si la masaj, aproape am adormit acolo
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
My_Lady0091 spune:
negru!
uitati un link: http://www.hainuteshop.ro/
eu am comandat body-uri carter's pt. fii-mea.am gasit la reducere.au matterial bun-bumbac.am mai folosit!
*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sophia_m spune:
mai astept pareri, pana una alta ne bagam la putin sport, ca trebuie sa mai lucrez butucii astia de picioare..ahhhh, de aia e rau sa nu faci lucrurile pe rand, la timpul lor
21+ cu o minune mica
anangel_lexi spune:
Sophia, daca nu iti place sa fii in negru din cap pana in picioare eu zic sa iei bolero alb sau, si mai sic, daca gasesti, argintiu, ca vad ca la rochita ai niste dungulite argintii (by the way, mi se pare superba) Succes! Si numele ales imi place foarte mult.
MyLady, imi aduc aminte ca si eu faceam bai de sezut cu musetel. Nu stiu insa daca e OK musetelul in sarcina, tin insa minte ca imi atenua durerea considerabil. Ai grija de tine!
Cat despre linkul dat de tine, mi se pare foarte interesant, o sa-l trimit si eu verisoarelor mele cu bebei.
Bulinutza , succes si tie la test.
Iaura, imi pare rau ca ai asa dureri...Nu stiu ce sa-ti spun, sunt alaturi de tine! Curaj, mamico!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 26+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul