Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 6
Raspunsuri - Pagina 7
dia_bi spune:
salutare fetelor,nu stiu daca vi-am spus dar noi vom avea un baietel pe care-l va chema razvan cred
azi noi o sarbatorim pe fetita noastra bianca care miercuri va face 5 anisori asa ca azi facem party ca suntem domnisoare deja
lenu am vazut ca esti din tm poate o sa ne vedem vreodata sa vb mai multe
va pup si va doresc o zi buna
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
18+
dara76 spune:
Lelu, felicitari! Dr. ala putea sa mai bage si el inca o data valorile cand a vazut ca iese ciudat sau sa le verifice!!!
Kovacs, da, e frecventa candida in sarcina, stiu ca se rezolva cu tratament, tin pumnii.
Bine ati venit, titi si gabiL! Sarcina usoara!
eu cre' ca m-am pricopsit cu o infectie urinara, si astea cica-s frecvente, astept urocultura, nu stiu daca iese ceva, ca am fost prea des la toaleta (adica mai des decat de obicei si cu alte senzatii). Am primit tratament doar no-spa in asteptarea uroculturii.
A mai facut cineva pana acum in sarcina?
13+
monna3 spune:
buna fetele
laurraa sa fii sanatoasa, iubita si sa ai o sarcina usoara in continuare
lelu felicitari pt , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
J.D. spor la pregatiri
nelli bine ai venit la noi! sarcina usoara si bebe sanatos
alinac. felicitari pt !! sa fie sanatos si sa va bucurati de el
titi143 bun venit la noi! sarcina usoara si bebel sanatos
aredwynn si eu o sa am 20 saptam si 1 zi la morfofetala, sper sa fie ok si sa-mi vad puiutul ca nu mi pot de nerabdare . te asteptam cu vesti bune luni
LGabiL bun benit si tie! sarcina usoara si la termen!
dara76 imi pare rau de infectie, sper sa treaca repede
ce ma bucur ca sunt atatea fete noi
pup burticile si strengareii
Monica, fericita 17+
nelli spune:
DARA, IMI PARE RAU SA AUD ASTA; EU AM AVUT DE MULTE ORI INAINTE DE SARCINA SI POT SA SPUN K E INGROZITOR, BEA MULTA APA PLATA SI CATE O CANA DE CEAI DE COADA CALULUI CALDA; ITI MAI USUREAZA DURERILE SI KLMEAZA INFAMATIA NU FACE RAU IN SARCINA ATATA TIMP CIT NU E ABUZ SI E O SURSA BUNA DE CALCIU EU MAI BEAU DIN CAND IN CAND ATUNCI CIND AM ASA O CHESTIE CE AR PUTEA PREVEDE O INFECTIE; INSANATOSIRE GRABNICA!
12+
dara76 spune:
Merci, Nelli, adevaru' e ca mi-e frica un pic de ceaiuri, medicul de familie mi-e zis de cozi de cirese si matase de porumb, citeam pe nu stiu unde ca nu e voie, nici nu prea stiam ce sa fac. Sper sa nu-i dauneze infectia lui bebe :(.
13+
nelli spune:
sa speram k nu se va ajunge pina acolo,incearca sa te calmezi si bea cu incredere coada calului o cana nu face nimic, sa nu fie concentrat, fierbe 150 ml apa si pune doua lingurite de planta ,acopera zece minute si Doamne ajuta sa auzim de bine
12+
monna3 spune:
dara76 din cate am auzit si eu infectia urinara e destul de comuna in sarcina. cred ca daca ai grija de tine si te tratezi nu are de ce sa afecteze sarcina
Monica, fericita 17+
dara76 spune:
Va multumesc pentru sustinere si idei, asa am sa fac cu ceaiul. Mai ales ca dr. ginecolog a zis no-spa si hidratare. Nu m-am speriat rau, adica oricum nu m-am apucat sa citesc despre consecinte, ca sa nu ma sperii :)
13+
nelli spune:
si ceaiul de musetel ajuta, nu crezi ca ar trebui sa-ti fie mai frica de no-sa decat de ceai?
12+