Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 6
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Strumfy, Dia multumim pt urari!
Amy, nu ar trebui sa/ti faci griji din cauza kg/lor. Mai ales daca ai kg in plus. Nici eu nu am pus nimic pana acum, am 60 kg la 1.69. Cu Finn am pus 22 kg pt ca ma lasasem de fumat cand am aflat de sarcina si am luat si vitamine. Acum sper sa nu pun mai mult de 10. eu as vrea chiar mai putine, dar sa vedem daca imi iese.
Finn Constantine 15.10.2009 si 12+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Felicitari kovacsc pentru fetita. Si noi ne dorim o fetita , dar si daca este baiat este tot al nostru.
Mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 11+
![](images/user_woman.png)
ruxandra2011 spune:
Va multumesc pt.primire!
Desi sunt in saptamana 20, inca nu stiu daca voi avea baietel sau fetita deoarece la ultima ecografie nu s-a putut vedea din cauza pozitiei in care statea bebelu'. Sper sa aflu in 27 octombrie cand am programare la eco.morfo-fetala de trim.II. In ce priveste nr/ul de kg.luate pana acum...m-am ingrasat vreo 3 din ziua in care am vazut cele doua liniute pe testul de sarcina. In primele 14 saptamani am slabit 4kg din cauza greturilor,dar cand s-au terminat acestea am inceput sa ma ingras foarte repede...Cred ca e vorba si de retentia de apa pt. ca am zile in care diferenta fata de ziua precedenta e chiar de 1kg. Asa ca sfatul meu pt. cele care v-ati ingrasat mai lent in primele saptamani(sau din contra,ati slabit) este ca sa nu va ingrijoreze nicidecum acest aspect deoarece veti recupera f.rapid in trim.II
Va doresc o zi frumoasa si o saptamana la fel! 19+
dia_bi spune:
salutare dragelor ce faceti?eu acu am ajuns de la lucru si ma odihnesc putin,in we am petrecut ca am tinut ziua fetitei noastre care miercuri face 5 anisori,in rest noi suntem ok,mai vomit si eu din cand in cand dar asta e n-avem ce face,apropo de kg eu am pus 4 kg,burta e mare dar eu in rest nu m-am ingrasat
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006) 18+
danaela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 danaela23 rezultatele la DT vin cam in 7-10 zile, cel putin aici la Iasi... ai vazut ca lelu le-a primit pe loc(dar avea analizele de sange facute) Mami fericita de strumfita si ![]() |
Eu fac analizele tot miercuri....deci o sa astept 1-2 saptamani. La eco e posibil sa aflam si ce avem, daca vrea sa arate?
![](gravida.gif)
irinaelena spune:
lelu, ma bucur mult ca a fost o greseala si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. E ok sa ierti doctorul, dar ar fi bine sa dai si mailul de care ziceai, si sa povestesti patania ta printre mamici. Nu ca sa il pedepsesti pe el, dar ca sa fie mai multa lume in garda ca rezultatul la acest test poate fi gresit si e bine sa ceri o a 2 a parere.
Amy, parca tu intrebai de greutate.. eu am pus 2Kg pana acum.. nu trebuie sa-ti doresti sa cresti in greutate, bebe creste oricum, insa tie iti va fi mai greu sa dai jos dupa.
Bine ati venit, noilor gravidute si felicitari celor cu vesti bune de la analize/ecografii si altele
PS: eu cred ca tocmai l-am simtit pe bebe!!!! A fost o miscare f f fina, exact in zona unde e bebelusul. Of, ce dor imi era!
Irina, 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
buna fetele
amy si eu sunt cu putine kg luate, de la 12 pana la 16 saptamani am luat doar 1 kg si inainte de 12 nu stiu cate am avut ca nu m-am cantarit dar oricum n-am luat foarte mult pt ca s-ar fi cunoscut la haine. Stai linistita ca ai timp sa iei si in greutate, nu e o regula sa iei x kg in fiecare luna... sa vezi in ultimele luni ce-o sa iei
strumfy felicitari!!! ce repede trece timpul
kovacs felicitari pt !
irinaelena felicitari pt bebe miscaret
pup la toata lumea
Monica, fericita 17+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Felicitari Kovacs!
Amy, din cate am citit eu, esti bine de tot in grafice cu greutatea.
La DT, la hormoni mie mi-au dat rezultatele seara pe mail, iar in ziua cu eco a introdus direct doctora in program datele de la eco si hormonii si mi-a zis pe loc. 13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
Va multumesc de mesaje, m-am mai linistit, nu sunt singura...
Kovacs felicitari, sa fie bine in continuare si s-ar putea sa fie luna fetelor...
eu inca sper ca o sa fie un baietel...
Multumesc Bunului Dumnezeu!15+