ce putem face?

ce putem face? | Autor: Andries

Link direct la acest mesaj

In cazuri cum este acesta:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-10338004-asistenta-maternala-retinuta-dupa-doi-ani-maltratarea-copiilor-care-avea-ingrijire.htm

noi, restul oamenilor, parintilor normali, ce putem face?

Este absolut revoltator!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Din nefericire, exista si astfel de specimene.
Le putem gasi chiar si in randul parintilor biologici.

Pana una alta avem legi destul de drastice care sanctioneaza faptele de acest gen.

Ceea ce ne lipseste este o agentie, un forum superior care sa controleze porin sondaj si inopinat activitatea acestor asistenti maternali.

In alta ordine de idei, noi ca societate, ar trebui sa ne autocenzuram "pofta" catre violenta, catre intoleranta si apetitul nemasurat in a folosi vorbe de ocara.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Nu vedem si auzim suficiente orori in ziare si la tv ?!
Ce ai vrea sa iti raspundem noi ?
Numai cei care au competenta profesionala pot lua masuri impotriva unor asemenea monstri. Daca vrei sa faci un bine societatii, sesizeaza-i pe acestia atunci cand consideri ca ai de ce.
Noi, nu putem decat sa ne ingrozim.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

problema este ca acele persoane care ar trebui sa controleze cum isi fac meseria (ca e meseria asta de asistent maternal ) si nu se trage semnalul de alarma inainte ca aceste fapte abominabile sa se petreaca.Dar la noi nici dupa ce acesti copii sufera nu se face nimic, ce sa mai vorbim de preventie.Daca acesti asistenti maternali care isi asuma rolul de parinte pentru niste copii loviti deja de soarta ar sti ca sunt controlati inopinat poate s-ar mai stopa din abuzuri.
Dr nici parintii nu sunt controlati , ce sa mai vorbim de ceilalti.(Aici daca copilul are o vanataie esti luat la intrebari...al meu s-a lovit la topogan la obraz , apropae de ochi si a doua zi am fost sunata de la scoala si intrebata cum s-a lovit copilul mai ca nu mi-au zis ca i-am tras una in ochi...)

Mergi la inceput