Budapesta cu copiii
Pt o zi impreuna cu copiii ce-ati recomanda de facut/vizitat in Budapesta?
Iarna.
multumesc
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Raspunsuri
buli spune:
labirintul de sub castelul Buda
si bastionul pescarilor, e spatiu si panorama faina
mai e o constructie ciudata de langa muzeul de arta moderna, pe malul dunarii, e o spirala, M a alergat teribil, iar langa e un labirint micut.
incerc sa-mi amintesc cum se cheama.
aaa, si daca sunt pasionati, muzeul trenurilor, la noi a avut mare succes.
ah, acum am vazut cuvantul "iarna" - ramane labirintul si daca nu e frig, merg si trenurile - insa aici 90% e afara.
danamiha spune:
Nu stiu ce varsta au copiii tai, al meu a fost impresionat de Muzeul Stiintei si Tehnologiei.
danamiha spune:
am vrut sa scriu de ea, dar noi am fost de mai multe ori doar vara. chiar langa ea este www.vidampark.hu/2009/eng/" target="_blank">Vidampark , dar si aici am fost tot vara.
www.trivago.ro/budapesta-81273/alte-atracii-turistice/trenuletul-copiilor-1758009/idei-o725735" target="_blank">Trenuletul copiilor , tot vara am fost cu el.
Citat: |
citat din mesajul lui anya Gradina zoologica. O parte e afara dar exista si paviloane inauntru. Anya |
karula spune:
Iarna la Budapesta este deosebit de frig, din cauza umezelii pe care Dunarea o intretine cum numai ea stie. Sa nu omiteti aspectul asta inainte de a pleca de acasa cu copiii!
ruxandra_sb spune:
multumesc frumos
.. se pare c-ar fi mai indicat s-ajungem in alt sezon decat plina iarna
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
floricik spune:
Ruxandra, nici eu nu-ti recomand sa mergi iarna. Noi am fost pe 01.03(nu aveam copil pe vremea aia) si a fost atat de frig ca eu (care nu stiu ce e aia caciula) am stat cu caciula si gluga de la geaga peste plus manusi etc Era ingrozitor de frig.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
ramonzca79 spune:
pe 25-26 e totul inchis...iti spun din experienta ...am petrecut craciunul din 2007 acolo si efectiv ne-am plimbat pe strazi....si mall-urile sunt inchise...abia pe 27 s-au deschis...
ce am putut face a fost sa mergem la baile termale unde a fost f fain...chiar si facand baie afara...era zapada....
POZE...POZULICI
puiutul meu, Erik
39+ Brianna
pitzinuca spune:
Intr-adevar. cel mai mare frig acolo l-am tras, acum veo 13-14 ani, dar nu o sa uit, ever!