vreau sa traiesc normal

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Kariguld,

Nu stiu aproape nimic despre aceasta boala, insa eu am avut niste simptome asemanatoare, care au inceput relativ brusc si s-au agravat. Nu am fost diagnosticata cu meniere, insa de cum am descris simptomele la medic m-a indrumat catre...dentist! Acolo mi s-a spus ca maselele de minte ( mai ales cele superioare) cresc intr-o pozitie anormala si ami-a fost recomadat sa le scot pe toate 4. Nu le-am scos decat pe cele de sus intrucat cele de jos sunt intr-o pozitie relativ ok si nu prezinta probleme.
Mi s-a explicat ca maselele de minte pot 'comunica' su sinusurile si pot crea astfel de probleme. Explicatia a fost mai lunga si mai complexa insa...sincer nu imi aduc aminte...
Cert este ca imediat dupa ce mi-u fost scoase maselele de minte nu am mai avut nici un simptom.
Nu stiu daca te ajuta, poate merita sa intrebi la dr. sau la dentist daca se poate sa fie cauza sau una din cauze.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

no, ca voua vi s-a facut de bataie. cereti asa pe fata! e frumos asa?
multumesc lara si glimmer.
buflea, sa sti ca nu-s suparata sanatate mamei tale.

io's diagnosticata corect. bine, medicul poate era beat, dar tomograful nu da erori din cate stiu. masele de minte nu am, stiu asta de mai mult de 15 ani cand am facut operatie la o masea care avea infectie. apoi mai peste cativa ani am repetat radiografia la toata dantura, parca panoramica ii zice. deci n-am masele, nu prea multe.

cum bine zicea Viviana , sa traim clipa! din sfarsitul lui octombrie, daca tin bine minte, n-am mai facut nici o criza de ameteala. mi-e bine, nu-mi mai bat capul cu toate nimicurile. bag somn cat incape, ma relaxez oricand simt ca-i plin paharul. la servici am spus ca am nevoie de doua pauze. una peste alta vine primavara. si Pastele saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

kARI, acum am vazut si eu acest subiect si am citit tot sa vad ce ti se intampla......imi pare tare rau ca treci prin asta....cred eu ca actiunile umanitare,acest forum plin de suflet si ganduri bune + martisoarele te au binedispus nu i asa?..........si gandul asta ma bucura enorm.........poate ai scapat definitiv de probleme seriose.........eeeeeee un mic tiuit cand si cand mai am si eu da cine il baga in seama..........SA TRAIM CLIPA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

kari,
stii ca te admir pentru felul in care treci peste toate si traiesti cu boala respectiva,de fapt o domini.

mie cel mai greu mi s-a parut relationarea cu oamenii.chiar si aici am gasit destul de multe fete dornice la a ironiza boala.

eu stiu,cel putin la mine,ca atata timp cat gandesc poztiv,cat sunt deasupra, traiesc.

faptul ca vine Pastele, Invierea este concretizarea asteptarii dureroase din timpul postului.

concluzionand, cel mai greu e sa inveti s anu astepti nimic de la cei din jur, nici macar sa nu rada de tine,cand oricat de discret ai fi, iti scoti pumnul de pastile sa le iei,caci fara ele, maine devine icnert.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

kari,
stii ca te admir pentru felul in care treci peste toate si traiesti cu boala respectiva,de fapt o domini.

mie cel mai greu mi s-a parut relationarea cu oamenii.chiar si aici am gasit destul de multe fete dornice la a ironiza boala.

eu stiu,cel putin la mine,ca atata timp cat gandesc poztiv,cat sunt deasupra, traiesc.

faptul ca vine Pastele, Invierea este concretizarea asteptarii dureroase din timpul postului.

concluzionand, cel mai greu e sa inveti s anu astepti nimic de la cei din jur, nici macar sa nu rada de tine,cand oricat de discret ai fi, iti scoti pumnul de pastile sa le iei,caci fara ele, maine devine icnert.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Danke histamina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

gata, am iesit joi din spital, am fost operata luni ... nu as mai face nici batuta. chirurgul a spus ca operatia a reusit, eu nu-mi pot da seama inca, caci atele si sinele mi-au fost scoase astazi. ma asteptam la mai rau dar arat iara ca inainte fara vanatai.
oribile au fost primele 2 zile dupa operatie unde am crezut ca-mi dau duhul, vomat sange, ma trezeam ca ma sufoc dureri, dar au trecut.
sa vedem cum va fi cu durerile de cap caci acum le am fara pauza, iau ibuprofen si antibiotic deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Cunosc pe cineva cu acest sindrom Meniere .Face de vreo 2 ani acupunctura si se simte mai bine.
A facut si reflexoterapie pentru a ameliora simptomele. Stimulare zona urechii, apasand cu degetele mari degetele de la picioare, incepand cu degetul mic .

Mergi la inceput

Claudia, sanatate si recuperare usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Cind am avut un episod,in 2007,dupa betaserc vreo luna de zile,am luat Ginkoprim timp de trei luni consecutiv.A fost bine.Zgomotul din urechi a disparut dupa vreo 6-7 saptamini.

Sanatate multa!

Incognito

mami de Ioan si Ioana-06.01.2003

Mergi la inceput