Vor sa scape de mine!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

In tot timpul asta, asa cum ai mai fost sfatuita,bareaza-ti (ca la facturi - trage o linie sub ultimul rand scris, sa nu te trezesti ca mai apare vreo prostie scrisa deasupra semnaturii tale), semneaza-ti si dateaza-ti fiecare document intocmit, fa-ti back-up-uri in fiecare zi si salveaza-ti pe un stick documentele.
Aici ti-as recomanda sa faci un contract temporar de back-up extern. E o firma care iti da un programel cu care in fiecare zi la o anumita ora faci back-up la ce vrei tu si e salvat pe serverele lor. Poti oricand sa restaurezi informatiile de acolo si numai tu vei avea parola si vei putea accesa datele.
dar ca sa le descarci pe un alt calculator iti trebuie 2 conturi.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

atentie ! anumite institutii nu permit copierea sau transferarea datelor din calculator/program/aplicatii, ba chiar este considerata abatere disciplinara foarte grava, se poate sanctiona cu desfacerea contractului de munca pe loc, considerandu-se ca aceasta copiere a datelor se face in scopuri ilegale.
sa nu dai din lac in put.
ia legatura cu un avocat bun si lasa-l pe el sa te indrume in privinta pasilor pe care trebuie sa-i urmezi. fii vigilenta in continuare, nu semna hartii fara sa le citesti de 2-3 ori cu maxima atentie, verifica-ti evidentele contabile, stocurile, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

oricum ea nu are acces la server, nu e administrator nu va putea face backup la programul contabil sau la baza de date aferenta, astea sunt pe un server...happyx2 e doar unul dintre utilizatori foloseste un link de acces ..sau ceva de genul, tot ce poate sa faca e isi scrie intr-o agenda toate operatiile facute de ea zilnic...ca in caz de modificari de inregistrari ar trebui in baza de date sa se vada cine anume a facut modificarea, adica ce utiliztor..o idee buna ar fi sa-ti modifici parola de acces...asta daca o poate face singura si nu are nevoie de o persoana cu drepturi de administrator pe server...in rest e cum zice Corina, orice document copiat ca atare, scos din institutie se considera abatere disciplinara, cam peste tot...mare atentie ce faci Happyx2

Nina, 30s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyX2 spune:

Buna din nou dragele mele si din nou mii de multumiri!
Ninapreda si CorinaDani au mare dreptate, nu pot face nici un fel de back-up, serverul este online si este administrat de dep. IT al firmei. Tot ce pot face este pe langa dosarul de acte din magazin si cel ce se trimite sa imi mai fac si eu unul care sa cuprinda toate hartiutele posibile... si cam atat, oricum nici asta nu rezolva problema. Problema nu este neaparat de evidenta a gestiunii, cat tine de atitudinea mizerabila cu care sunt tratata inca de cand mi-am anuntat sarcina si toate reprosurile care mi se aduc de atunci. Va puteti imagina ca eu una percep toate astea ca pe niste lezari ale demnitatii mele (btw, dreptul la demnitate in prestarea serviciilor este prevazut in CIM si Codul Muncii si are caracter general), ca pe niste abuzuri.... Nu scrie nicaieri ca atunci cand sanatatea mea sau a copilului meu nenascut este pusa in pericol in mod repetat si premeditat, eu trebuie sa stau cu mainile in san si sa accept cuminte asta, nu-i asa? Consider ca atunci cand sunt deranjata aproape zilnic cu fel de fel de amenintari, cand datorita stresului si a agitatiei nu pot sa dorm noaptea si stau cuc rasfoind legile si cautand cu disperare solutii, atunci cand nu mai pot sa mananc nimic din pricina starii de anxietate sau tot ce mananc ajunge la toaleta in urmatoarele 5 min (si precizat de gastroenterolog asta nu e greata specifica sarcinii, ci raspunsul sistemului digestiv la stess) ... toate astea imi pun in pericol sarcina!!! Si va rog sa nu imi spuneti sa nu ma consum (stiu ca o faceti totusi cu cele mai bune intentii) fiindca acest lucru imi este imposibil! M-au adus in pragul disperarii si fiindca am refuzat sa plec de bunavoie, cred ca sunt in stare de orice mizerie pt a scapa de mine.
App , J.D. pomenea de placenta previae, exact asta a constatat medicul in urma cu o luna, dar dansul spera la momentul respectiv ca se va corecta de la sine , exact cum spunea J.D. pana in trim II de sarcina. Maine urmeaza sa vad daca e asa...
si fiindca ati fost atat de saritoare!
Va voi tine la curent cu desfasurarea "ostilitatilor"... intrucat e posibil sa mi se recomande concediu de risc maternal in cazul in care placenta este tot previae si la eco de maine si atunci ma astept la multe alte magarii si amenintari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oarecum off-topic : e al doilea caz in ultimele zile, in care angajatorul da dovada de nerespectarea legilor, de marsavii, atat in cazul unei mamici revenite din CIC, cat si in cazul unei viitoare mamici.
ca ele sunt poate sute sau mii la noi in tara.
chiar nu exista o organizatie, o institutie, care sa le apere drepturile ? putem noi face ceva, un demers, o petitie on-line, o sesizare la Ministerul Muncii ? ce vina are o femeie daca ramane insarcinata si da nastere unui copil, de ce i se ingradeste dreptul la munca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patryss_88 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

oarecum off-topic : e al doilea caz in ultimele zile, in care angajatorul da dovada de nerespectarea legilor, de marsavii, atat in cazul unei mamici revenite din CIC, cat si in cazul unei viitoare mamici.
ca ele sunt poate sute sau mii la noi in tara.
chiar nu exista o organizatie, o institutie, care sa le apere drepturile ? putem noi face ceva, un demers, o petitie on-line, o sesizare la Ministerul Muncii ? ce vina are o femeie daca ramane insarcinata si da nastere unui copil, de ce i se ingradeste dreptul la munca ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Cunosc si eu mai multe cazuri , si e de necrezut in ce tara traim si ce se intampla cu drepturile femeilor . Problema e ca si noi avem uneori partea noastra de vina si ne resemnam zicand : " Ei asta e " , chiar daca ne sunt calcate in picioare drepturile si demnitatea. Imi amintesc o faza din timpul sarcinii: eram pe holurile cabinetului de ginecologie si o domnisoara imi povestea ca are anemie severa si facuse perfuzii cu fier pentru a nu -i pune in pericol sarcina si mergea inca la munca deoarece au amenintat-o ca daca isi ia medical mai devreme de 5 luni o sa o dea afara , iar ea de teama sa nu i se intample asa ceva s-a conformat si mergea saraca cum putea numai sa nu piarda indemnizatia .

In cazul lui happyX2 se regasesc multe romance , si o admir pentru ca lupta pentru drepturile ei , insa ma rog sa fie bine bebe , sa i se rezolve problema cu medicalul .

Ar trebui toate care trecem sau am trecut prin asa ceva sa avem curajul sa spunem clar si raspicat ca ne stim drepturile si sa luptam pentru ele ...

Asta daca nu traiesc intr-o lume ideala cu rauri de miere

de gaza mica Luca Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

oricum ea nu are acces la server, nu e administrator nu va putea face backup la programul contabil sau la baza de date aferenta, astea sunt pe un server...happyx2 e doar unul dintre utilizatori foloseste un link de acces ..sau ceva de genul, tot ce poate sa faca e isi scrie intr-o agenda toate operatiile facute de ea zilnic...ca in caz de modificari de inregistrari ar trebui in baza de date sa se vada cine anume a facut modificarea, adica ce utiliztor..o idee buna ar fi sa-ti modifici parola de acces...asta daca o poate face singura si nu are nevoie de o persoana cu drepturi de administrator pe server...in rest e cum zice Corina, orice document copiat ca atare, scos din institutie se considera abatere disciplinara, cam peste tot...mare atentie ce faci Happyx2

Nina, 30s+,

Mda, nu m-am gandit la asta...eu stiu doar ca m-am trezit cu hartii disparute din dosar, ca apoi sa mi se spuna ca nu le-am facut, cu semnatura mea falsificata, sau daca aveau paginile numerotate au fost pur si simplu inlocuite si renumerotate, pe langa numerotarea initiala; dar avocata mi-a spus ca daca nu am nicio dovada ca dosarul si documentele initiale erau altele nu pot face nimic, e doar o numerotare gresita si atata tot altceva era un scan sau o poza.
Eu nu am zis sa le scoata din instiutie sau sa le arate cuiva...doar ca o dovada a ce a facut.
Eu aveam clauza de confidentialitate in contract, dar am vazut cum se modificau paginile interioare din documente cu semnatura doar pe ultima pagina, la "elaborat", asta pentru ca nimeni nu se gandea sa semneze fiecare pagina. Si ia de dovedeste ca nu ai scris tu balarii in dosare, daca nu ai "treking" in fisiere.

Stiti ca anul acesta a fost castigat un proces de catre o angajata, fix pe problema demnitatii la locul de muna? Aaa, am uitat sa spun esentialul...s-a castigat la CEDO mi se pare, ca in Romania il pierduse. Si tipa s-a judecat cativa ani, in tot acest timp lucrand la firma cu care se judeca!! Supertare fata!
Cred ca facea yoga de avea asa nervi tzapeni

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput