Scolari de Iulie - August 2004 * 83
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
Andries merci! Copii sunt atat de adaptabili cum nu ai idee!!! Vor uita de marimea apartamentului cand vor vedea "alta lume"...
Luca ieri la psiholog (da! am ascultat pe la usi!)
Psiholoaga:-stii povestea cu Greuceanu?
L:-nuuu...mami imi citeste alt gen de povesti..cele care-mi stimuleaza creativitatea si imaginatia
sau...ce dulciuri iti plac?...nu prea mananc dulciuri,ca ma agita!..si cum faci tu cand esti agitat?..alerg prin casa ..
sau ..camera mea este superba..are asa fag pe jos (nici nu avem fag )...si biroul cum este? este de calitate...tot fag
roxanaz spune:
buna dimineata
Gabi hihihi ce imi plac pozele astea de camera la inceput, cu ordine in rafturi, cu mocheta libera... am si eu asa . e frumoasa camera baietilor si sunt sigura ca va fi si mai si odata ce o termini . succes, sa doarma in ea
la noi la sedinta a fost sa zicem ok - mai putin problema cu scrierea, nu tine bine stiloul, i-a spus doamnei ca el scrie cu stanga (asta pentru ca nici la 7 ani si nu stie diferenta intre dreapta si stanga.. o sa fie un sofer minunat!), n-are rabdare, si, bineinteles, vorbitul non stop. in fine, sper ca se va redresa. ma intristeaza lipsa de ambitie - dar din cate vad eu tine mult de el ca personalitate.
azi are lego-ul cu el... sa vedem ce si cum.
o zi frumoasa va doresc!
szivarvany spune:
mneatza, ce bine ca e vineri, chiar daca ploua, e vineri
Rox, sunt sigura ca va fi tot mai bine in toate la scoala, Pat e un istet
am fost si eu sa platesc afterul, am vb cu doamna, niente teme de vacanta
am mai vb cu alte mamici din clase paralele si ma felicit pt alegerea facuta, omul intotdeauna va sfinti locul
apoi am mers pe la gradi sa i duc doamnei nejte fotocopii si am ramas impresionata: copiii care acu 2-3 saptamani veneau plangand sunt voiosi sa intre in sala pictau de zor
edit: cupilu` a adus ceva lucrare cu semne grafice si era -fb si era afectata. i-am spus cam ce zicea Kim, conteaza ce stii, nu nota.
as fi putut sa i spun cum luam in fiecare trimestru la prima ora, cate un 3 la engleza pt ca nu i eram simpatica defel profei, 4 ani la rand
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
g_ioana spune:
Neatzasi eu am fost la sedinta ieri...meii doamna nu s-a plans deloc de ei ca-s obraznici sau vorbesci-a laudat ca pana acum ca nivel sunt peste medie si ca ar trebui sa venim sa-i vedem cum lucreaza in fiecare zi ca niste furnici.... a zis ca deja le-a pus note in catalog 2 la rom,2 la mate si cate una la restul obiectelor dar sa nu ne asteptam ca sa fie toate fb nici macar la sport sau la pictura,pentru ca si acolo trebuie sa indeplineasca niste sarcini....personal daca vrem sa aflam despre fiecare cupil ne asteapta in fiecare marti....io am zis ca pana ii da carnetul ma rezist sa nu aflu ce note are...aaa si le-a dat o lista de lecturi suplimentare,asa ca mandra aseara si-a luat capra cu trei iezi si a citit singura vreo 3 pagini...io-s multumita de doamna,imi place tare mult cum ii formeaza,este exigenta dar in mod constructiv
Roxi hai ca a fost simpatic Pat cu stanga lui......apropo de atitudine a zis doamna ca sunt copii care se panicheaza cand iau un bine dar si copii care incep sa rada cand iau un suficientsi ca se pune accent pe dezvoltarea simtului critic si autocritic
Io am un week-end plin,trebe sa-mi fac listuta sa nu uit ce am de facut
cristalina spune:
Neata!
Gabi, mie imi place la maxim camera baietilor ...mie mi se pare gata...:)
Olivia, bravo! Super dialogul cu psihologul "e de calitate" Frate, pai trebuie sa stea smirna si la ora aia!?
Pupam baiatu' ca e tare inteligent!
Daria, pai Giulia priveste tacuta arta plastica, are o perspectiva mai "linistita" a actului de creatie...:))))
Eu la scoala eram muult mai rau
Roxana, eu zic sa nu te stresezi cu lipsa de ambitie...aia tine mult de copil dar mai vine si cu varsta!
Carmen, biata Ilinca! Maria e mult mai mi-se-rup-ista, in mod clar nu o intereseaza notele. Va zisei cu "daca zice bine de ce nu e bine!? daca iau bine atunci e bine, nu-i asa?!"
Ioana, pai Maria nu stie neam sa scrie, decat de tipar (de citit nu mai zic ) Dar ca sa o determin sa faca "ousoarele" ca era deja ora 18 si ma luase cu calduri rugandu-ma de ea, i-am zis ca daca nu face ousoare nu o sa invete sa scrie...ca de exemplu in cuvantul "draga" sunt o gramada de "ousoare" ..si de aici a "ouat" scrisoarea cu pricina
Sa va traiasca domnul si sa fie sanatos...anul asta m-am gandit sa-i fac cadou de ziua lui (peste 10 zile) bilete la opera pentru toata familia
Asta cu clasa a cincea e intr-un fel ...eu nu cred ca o sa am sange in mine sa le las sa se duca la Bucuresti la gimnaziu . Si la liceul la care suntem noi nu cred ca mai conteaza (ca ale mele sunt amandoua la liceu de cand au inceput grupa mica de gradi)
Eu am o zi extrem de scurta azi, poate reusim sa plecam in vacanta ...O zi frumoasa sa avem!
roberta04 spune:
Kim, nu am reusesc sa citesc ce ai editat, dar deduc ca e Ok Super tare cu fagul :)
Gabi, mie imi place camera, paturile sunt super, cred ca momentul in care sunt baietii in actiune si jucariile nu atat de frumos stranse, e muuuulta culoare, dar sunt de acord cu Kim sa mai pui cate un strop!
Eu sunt cam intoarsa pe dos, am, avut o sedinta de kko, atosfera generala e de kko si...mai urmeaza
Azi trebuie sa aflu daca Matei poate merge program intreg la after-school pe perioada vacantei, promisiunea exista, astept confirmarea...
Aserara am avut o discutie cu el, foarte calma, si i-am prezentat un plan de pedepse pentru ca nu imi place comportamentul lui din ultimul timp ( nu vrea sa se imbrace fara mofturi, nu mananca fara mofturi, nu se spala fara mofturi...). Deci... faza I - fara TV, II - fara sah (aici e durerea lui :) ),III fara jucarii, apoi pleaca sa faca scoala la tara, la bunici, cu WC in curte, fara optionale, fara fitze, fara NIMIC,dar cu multa libertate... I-am explicat ca ii ajung 4 clase ca sa devina un buna vacar in sat
Azi dimineata s-a trezit, s-a spalat, m-a pupat, a inceput sa manance, s-a imbracat singur :)
roxanaz spune:
am sunat copchilul ca va dati seama ca aveam emotii ce s-a intamplat cu super robotul-cu-titirez ninjago luat, da? . normal ca a cazut si s-a facut praf (inainte de a avea prezentarea :)))) dar "mami, un coleg a gasit chiar si niste piese care ajunsesera pe dupa cosul de gunoi asa ca l-am facut la loc" (n-are niciun rost sa mai zic ca sta in celalalt capat al clasei fata de cosul de gunoi, da? )
Ioana, cred ca a sunat aiurea ce am zis eu - doamna noastra nu ni se plange. ff rar spune ceva ce ar trebui corectat - faza cu vorbitul a spus-o la toti si ca se va mai lucra la asta. deci din nou tot respectul pentru dumneaei.
Robi, succes la plan! Matei e un copil asa intelegator, clar ca are si el o perioada mai grea. iti urez sa fie mai bine si la munca.
szivarvany spune:
Important e ca l-a refacut prezentabil pe super-robot
Rob, super Matei, la Giulia efectul planului a fost mereu 0, ea e genul trantit de nervi de pat si pus botu` ala urat, desi am afisat planuri si pe perete de unde le-a facut disparute in 2 zile.
Ramane sa se sature odata si odata de gura mea
Azi am avut o dimineata buna si calma in ambele tabere.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
cristalina spune:
Roberta, e bine ca a percutat! Va uram sa fie program toata ziua la after-school.
La noi faza cu "lasa ca te faci maturareasa ca nu-ti trebe' multa carte" a incantat-o ..."uau, si nu trebuie decat sa dau cu matura toata ziua!". Am zis ca nu-i mai zis d'astea ca-i dau idei!
Roxi, super! A facut si prezentarea a venit si cu robotul intreg :)
Daria, crezi ca se satura vreodata de gura mea si face ce zic!? Binee ar fi...:))))
Ioana, eu am ales-o pe invatatoarea noastra pentru ca nu e asa exigenta. Cred ca un pic de exigenta nu ar fi stricat la Maria dar ma gandeam ca-si pune mandra poalele-n cap si pe urma eu trag .
Invatatoarea noastra e blanda, sper ca intr-un mod constructiv...
Educatoare mi-a zis ca a dat invatatoarea telefon sa o laude ca e foarte inteligenta... (cra-cra zise cioara! acu' cred ca adevarul e ca a venit vorba de Maria intr-o discutie de-a lor si a zis ca e un copil bun...)
roberta04 spune:
Toti copiii nostri sunt foarte inteligenti, Cristal! Si eu cred ca as fi vrut o invatatoare mai blanda...asa am avut eu, Dumnezeu sa o ierte, era si blanda dar si ferma, iti era rusine sa nu stii ceva...
Matei nu reactioneaza bine la militarie (nici eu ), poate pentru ca eu am incercat sa il educ prin vorba buna si nu prin forta...
Sunt bucuroasa ca il pot duce la after-school toata saptamana viitoare, cred ca sunt norocoasa, nici macar nu mi-au cerut bani in plus pentru program 8-18.
Varianta de rezerva ar fi fost soacra si sunt furioasa pe ea, a venit marti seara, dupa ce ziua a zis ca nu poate sa stea cu el si l-am dus la scoala desi seara a avut febra si i-a dat 50 de lei ca sa fie cuminte la scoala...Educativ,nu?
Roxi, ma bucur si eu ca a supravietuit robotul! Matei m-a intrebat daca ar putea sa duca pisica la scoala