Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Pai vezi sa nu uiti de toate datoriile astea si sa i le treci la partaj pe raboj. Cum se va descurca va fi fix problema lui. Tu nu o sa fi afectata daca el nu-si plateste ratele
Azzure, spune-mi, ai luat calculatorul????? ca nu ai mentionat nimic e el. Sper ca nu i l-ai lasat.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Pai vezi sa nu uiti de toate datoriile astea si sa i le treci la partaj pe raboj. Cum se va descurca va fi fix problema lui. Tu nu o sa fi afectata daca el nu-si plateste ratele
Azzure, spune-mi, ai luat calculatorul????? ca nu ai mentionat nimic e el. Sper ca nu i l-ai lasat.

+28

Nu l-am luat. A zis ca mi-l aduce dupa ce isi copiaza "dovezile" pe un hard. Eu nu stiu ce avocat are el, dar asa zisele lui dovezi nu sunt acceptate ca proba in proces pentru ca sunt obtinute printr-o infractiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Offf Azzure cate probleme...Fostul tau sot mai e si total iresponsabil daca s-a urcat fara permis la volan...Asta e clar o infractiune cum de a scapat basma curata???Si tot el te acuza pe tine de diverse cand el are atatea bube in cap
Cu scoala de soferi asa e o sa mai fie si alte ocazii pacat totusi ca ai pierdut banii...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Asa si? ce daca a zis ca ti-l aduce. Nu era al tau? Cu ce drept retine el ce era al tau?
Plus de asta iti poate instala o gramada de programele care sa spioneze. Trebuia sa-i spui "ghinion" si sa-ti iei calculatorul sau ar fi trebuit in caz contrar sa versi o cana de cola " accidental" pe el sau sa-l trantesti.
Serios vorbind, cat timp o sa mai stai sa-ti dicteze el conditiile in care sa dispui de propriile bunuri?

+28

Mergi la inceput

Nu cred ca are avocat dar nu conteaza.
Nu se accepta mailuri in instanta. Dar tu te poti folosi de asta ca sa arati ca ai fost hartuita si ca omul e instabil psihic.
Doamne fereste, suna-l si intreaba daca iti aduce calculatorul asta, nu de alta dar nu dureaza atat de mult sa copiezi un hard. Cred ca nu vrea sa ti-l aduca deloc sau eventual ti-l si strica ca e evident cat il duce capul.
Doamne ca mare e gradina.

+28

Mergi la inceput

Matzaila_81, chiar ma simt hartuita, agasata, ma enerveaza si ma amareste toata situatia.
In alta ordine de idei, sambata am fost la cosmetica , am inceput sa citesc...am terminat o carte in 3 zile. Imi era dor de lectura. Si cu toate momentele naspa provocate de el, incep sa ma simt din ce in ce mai bine….sa ma redescopar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

azzure, eu te vad in continuare foarte vulnerabila in fata lui:

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust
Din pacate ieri a reusit sa-mi amarasca iarasi ziua. Ma afecteaza mai mult decat ar trebui toate sicanele astea. Si ma enerveaza cum a intors lucrurile sa ma faca pe mine sa par vinovata.

Si nu inteleg de ce mai pui la suflet cuvintele unui om atat de mic...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
Din pacate ieri a reusit sa-mi amarasca iarasi ziua. Ma afecteaza mai mult decat ar trebui toate sicanele astea. Si ma enerveaza cum a intors lucrurile sa ma faca pe mine sa par vinovata.

Nu ca le pun la suflet, dar are asa un mare "talent" de a ma speria prin amenintarile lui. Si pe moment chiar reuseste. Apoi ma linistesc, analizez singura, mai caut si pe net raspunsuri si imi dau seama ca ma sperii degeaba. Ma tot ameninta ca o sa-mi ia copilul, ca o sa ma faca sa sufar...si singurul lucru care ma sperie cu adevarat e amenintarea cu copilul.
In mintea lui bolnava cine stie ce plan diabolic poate urzi. O data m-a amenintat ca dosarele se fabrica, ca martorii se pot aduce. Fara sa vrei te lasi impresionata.
Si ce m-a socat cel mai mult e inversunarea asta a lui impotriva mea, dupa toate cate le-am facut pentru el. Ar fi fost nerealist sa sper ca va accepta si nu va spune/face nimic...dar parca prea e cu mult peste ce anticipasem eu...si imi dau seama ca e doar teroare la nivel psihologic, exact unde stie ca ma poate infrange...Dar de intors inapoi nu ma mai intorc nici daca ar reusi, Doamne fereste!, sa obtina copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:

Nu ca le pun la suflet, dar are asa un mare "talent" de a ma speria prin amenintarile lui. Si pe moment chiar reuseste. Apoi ma linistesc, analizez singura, mai caut si pe net raspunsuri si imi dau seama ca ma sperii degeaba. Ma tot ameninta ca o sa-mi ia copilul, ca o sa ma faca sa sufar...si singurul lucru care ma sperie cu adevarat e amenintarea cu copilul.
In mintea lui bolnava cine stie ce plan diabolic poate urzi. O data m-a amenintat ca dosarele se fabrica, ca martorii se pot aduce. Fara sa vrei te lasi impresionata.
Si ce m-a socat cel mai mult e inversunarea asta a lui impotriva mea, dupa toate cate le-am facut pentru el. Ar fi fost nerealist sa sper ca va accepta si nu va spune/face nimic...dar parca prea e cu mult peste ce anticipasem eu...si imi dau seama ca e doar teroare la nivel psihologic, exact unde stie ca ma poate infrange...Dar de intors inapoi nu ma mai intorc nici daca ar reusi, Doamne fereste!, sa obtina copilul.

E disperat! Isi da seama ca ce-a fost s-a dus si ca de-acum incolo vrea sau nu vrea trebuie sa se descurce mai mult sau mai putin singur. Si chiar crezi ca-i da cineva copilul? N-are nici un venit si nici o perspectiva sa aiba vreuna. Cu ce va intretine copilul? Nu cred ca dispune de banii maica-sii ca de-ai tai! Asta este! N-a stiut sa aprecieze ce are si acum vrea sa suferi si tu la fel ca el. Pentru ca isi da seama ca tie incepe sa-ti fie foarte bine fara el si nu mai poate de ciuda!
Stai linistita, n-o sa-ti ia copilul! Trebuie sa fii totusi mai ferma in privinta asta. Impune-i limite. Nu-i mai da copilul in fiecare week-end si nu-l mai lasa sa cotrobaie prin casa voastra! Si mai insista pe la avocata, daca si ea devine asa de relaxata ca si tine in privinta copilului, s-ar putea sa nu se stie!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Azzure, ok, probele se fabrica,si?
In cel mai rau caz dovedeste ca l-ai inselat cu martori mincinosi dar asta nu e motiv sa-ti ia copilul.
Disperarea lui e ca i-a disparut sursa de venit si nu mai are nici tavaleala lunara asigurata. Va trebui sa munceasca. Sa se angajeze, sa plateasca rate. Pentru un pierde vara asta e ceva de neconceput.
Mama lui ii va da bani o perioada dar cat?
Va trebui sa plateasca pensie alimentara, va trebui sa plateasca rate ori el nu stie nimic si nici nu vrea sa faca nimic.
Si da, te va acuza pe tine o perioada de tot ce e mai rau dupa care se vor satura cu toti sa-l asculte si or sa realizeze ce om de nimic este.
Sa te supere, de ce sa te supere? te supara un nebun pe strada cand striga la tine?
Avocata ta mi se pare totusi foarte relaxata.
Cumva nu te poti culca pe o ureche. Trebuie sa anunti si tu oficial pe undeva ca esti hartuita si jignita. Du-te cu o prietena data viitoare daca mai ai drum pe acolo. In instanta nu se accepta familia. O prietena ar putea depune marturie ca esti tratata in modul in care esti tratata cand te duci acolo.

Nu mi-ai spus, nu ai de gand sa-l suni sa-ti aduca astazi calculatorul?

+28

Mergi la inceput