Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Pana la urma chiar esti norocoasa: esti sanatoasa, ai un copil sanatos, familia aproape, faptul ca mama ta te poate ajuta conteaza enorm. Ai toata viata inainte. Poti de-acum sa faci lucruri care poate pana acum nu ti-au fost accesibile: un master, o excursie, poate un apartament al tau. Ai un job care te sustine financiar suficient sa-ti poti creste copilul si fara ajutorul lui, sunt multe mame care chiar cu serviciu depind de pensia alim. Nu te mai gandi la ce ai pierdut, ai castigat liniste!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Ce resorturi ciudate are mintea omeneasca...

Azzure, nu am ce spune (doar banala remarca "viata bate filmul"). Iti urmaresc povestea, te felicit ca ai avut taria sa iei cea mai buna decizie (in opinia mea) si zic ca e bine sa-ti vezi de viata, copilul merita un mediu mai bun si mai ales, mai linistit.

Multa bafta !

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

azzure, ti-ai luat ieri hainele ce le mai aveai la el? Daca da, cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Pana la urma chiar esti norocoasa: esti sanatoasa, ai un copil sanatos, familia aproape, faptul ca mama ta te poate ajuta conteaza enorm. Ai toata viata inainte. Poti de-acum sa faci lucruri care poate pana acum nu ti-au fost accesibile: un master, o excursie, poate un apartament al tau. Ai un job care te sustine financiar suficient sa-ti poti creste copilul si fara ajutorul lui, sunt multe mame care chiar cu serviciu depind de pensia alim. Nu te mai gandi la ce ai pierdut, ai castigat liniste!

Alexandra Maria
14.12.2007

Poate doctorat, ca master am deja. Din fericire am un job ok, cu un salariu satisfacator, problema sunt ratele care-mi inghit mai mult de jumatate din salariu, dar si cand le voi termina...
Si da, sunt norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Azzure si eu tin sa te felicit esti o luptatoare!!!
Cu ratele banuiesc ca vei rezolva dupa proces ca ma gandesc ca sunt luate pt bunuri care raman in casa fostului sot si a fostei soacre!!!
Tin pumnii sa fie totul bine!!

P.S.Imi permit sa iti dau un sfat care cred ca a mai fost dat nu mai lasa copilul in fiecare weekend acolo pt ca si tu ai dreptul sa petreci weekendul cu copilul tau...El in timpul saptamanii merge la gradinita??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

azzure, ti-ai luat ieri hainele ce le mai aveai la el? Daca da, cum a fost?

Am fost, cu fratele meu. Sincer am cam batut drumul degeaba, pentru ca in mare parte erau haine care-mi sunt mici, le tineam doar asa in speranta ca intr-o zi o sa slabesc si imi vor veni iarasi...Desi cred ca la momentul cand voi fi iarasi slaba o sa-mi permit sa-mi fac moftul si placerea de a-mi cumpara unele noi.
Omul e nebun si nesimtit. Incerca sa-l convinga ieri pe fratele meu ca am pe cineva, ca stie el sigur. Mi-a placut de frati-miu - "Nu ma intereseaza. Ce-mi spui mie?".
Amandoi, si el si maica-sa, sunt convinsi ca eu l-am lasat ca sa ma cu altul/altii (in versiunea hard). A intors lucrurile in asa maniera de el e victima si eu aia vinovata.
Chiar vroiam sa va spun, el a printat din mailul meu niste mesaje personale, in care povesteam unui prieten foarte apropiat tot ce s-a intamplat. Pentru el asta a fost dovada ca eu il insel cu acel om. Iar ieri mi le vantura pe la nas ca o sa le aduc proba in instanta. Ma intreb ce valoare au ca proba, sunt niste mesaje printate pe hartie, cum poate dovedi ca sunt ale mele? Si aratandu-le in instanta e ca si cum s-ar acuza singur de violarea secretului corespondentei...dar mai inainte de asta ar trebui sa demonstreze ca mailul chiar imi apartine.
Din pacate ieri a reusit sa-mi amarasca iarasi ziua. Ma afecteaza mai mult decat ar trebui toate sicanele astea. Si ma enerveaza cum a intors lucrurile sa ma faca pe mine sa par vinovata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Azzure si eu tin sa te felicit esti o luptatoare!!!
Cu ratele banuiesc ca vei rezolva dupa proces ca ma gandesc ca sunt luate pt bunuri care raman in casa fostului sot si a fostei soacre!!!
Tin pumnii sa fie totul bine!!

P.S.Imi permit sa iti dau un sfat care cred ca a mai fost dat nu mai lasa copilul in fiecare weekend acolo pt ca si tu ai dreptul sa petreci weekendul cu copilul tau...El in timpul saptamanii merge la gradinita??

Diana

O sa mearga la cresa de la primavara.
Creditele au fost facute mai putin pentru bunuri din casa si mai mult pentru datorii de ale lui. Initial, primul credit a fost facut ca sa facem o firma de constructii (n-a mers pt ca el supraveghea oamenii de acasa, alerga dupa lucrari de acasa), apoi a fost un credit de 4000 lei pentru o vacanta si restante la intretinere (tot ale lui), apoi o refinantare pentru niste datorii ale lui catre cei care-i munceau, inca o refinantare pentru scoala de soferi (tot pentru el, neterminata), refinantare pentru nunta si restante la intretinere si ultima refinantare pentru o idee tampita a lui (nici eu nu pricep cum am fost de acord) sa comande niste usb-uri si RAM-i pentru calcatoare din China. A fost o mare teapa pe care s-au dus 3000 de lei.
Doamne cat de proasta am fost...acum cand scriu constientizez cati bani am cheltuit cu omul asta pe ideile lui tampite.
Iar ultima picatura, masina lovita a carei reparatie a costat 5000 de lei.
Din toti banii luati cu imprumut eu m-am ales cu o vacanta, niste haine si o scoala de soferi (facuta si de mine, dar neterminata - nu am avut puterea sa ma concentrez sa invat). Restul s-au dus toti pe el. Nu mai zic cat din salariul meu, cand el nu avea serviciu, se ducea pe tigari, coca-cola, mancare in casa, detergenti, haine pentru el.
Mai, eu am fost proasta rau!
Asa ca cu ratele nu o sa se prea rezolve, tot singura o sa le platesc, ca si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Alexandra Maria
14.12.2007

Poate doctorat, ca master am deja. Din fericire am un job ok, cu un salariu satisfacator, problema sunt ratele care-mi inghit mai mult de jumatate din salariu, dar si cand le voi termina...
Si da, sunt norocoasa.

Mea culpa. Sorry.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Azzure imi pare rau pt rate sper sa reusesti sa le platesti cat mai repede sau cel mai bine sa mai pasezi si fostului sot din ele...
Acum ca te-ai mai linistit nu ar fi rau sa dai examenul pt permis e f folositor sa stii.
Eu am pierdut faza cu masina lovita insa acum citind inseamna ca mai aveti un bun comun care poate fi impartit adica masina...Sa nu lasi nimic de la tine nu merita omul acesta!!

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Azzure imi pare rau pt rate sper sa reusesti sa le platesti cat mai repede sau cel mai bine sa mai pasezi si fostului sot din ele...
Acum ca te-ai mai linistit nu ar fi rau sa dai examenul pt permis e f folositor sa stii.
Eu am pierdut faza cu masina lovita insa acum citind inseamna ca mai aveti un bun comun care poate fi impartit adica masina...Sa nu lasi nimic de la tine nu merita omul acesta!!

Diana

Masina lovita nu e a noastra. El nu are permis si s-a urcat la volanul masinii unui "amic". Acel amic l-a pus sa-i plateasca reparatia.
De carnet nu mai pot sa dau. A expirat scoala fix pe 2 noiembrie cand a facut cel mic 2 ani. Nu-mi pare rau, o sa mai fie si alte ocazii.

Mergi la inceput