Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Dati-mi voie de un picut de off-topic, dintr-un film: sotia afla ca sotul avea o amanta si-l urmareste constant, face copii dupa toate actele necesare pentru divort, ii face poze cu resp, afla unde locuia aceea si cand are tot ce-i trebuie il scoate in strada. II arunca hainele in drum, la propriu. El vine, cearta, scandal si la un moment dat, din lipsa de alte idei, el mimeaza un infarct, faza la care ea ii arunca nu-mai-stiu-ce in cap. I-a trecut tipului infarctul instantaneu. Dar de, ala era film. American.
Desi, pe la noi viata bate filmul. No offence!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Dati-mi voie de un picut de off-topic, dintr-un film: sotia afla ca sotul avea o amanta si-l urmareste constant, face copii dupa toate actele necesare pentru divort, ii face poze cu resp, afla unde locuia aceea si cand are tot ce-i trebuie il scoate in strada. II arunca hainele in drum, la propriu. El vine, cearta, scandal si la un moment dat, din lipsa de alte idei, el mimeaza un infarct, faza la care ea ii arunca nu-mai-stiu-ce in cap. I-a trecut tipului infarctul instantaneu. Dar de, ala era film. American.
Desi, pe la noi viata bate filmul. No offence!

Alexandra Maria
14.12.2007

Real life rulez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust
La momentul asta, din cate il vad eu, se agata de copil ca de un colac de salvare...este extrem de singur, sta acasa toata ziua si doar se joaca pe calculator.

Mi se pare mie sau tu il compatimesti??? Tu realizezi ca el sta acasa toata ziua il loc sa mearga la munca, fiindca asa vrea el? Fiindca asa ii e cel mai comod, sa se joace pe calculator in loc sa munceasca? Il opreste cineva sa mearga la munca? Nu, doar lenea lui. Nu gaseste de munca? Asa ceva nu cred! Este barbat si este imposibil sa nu gaseasca ceva. Doar ca munca e grea, e mult mai usor sa stai sa trandavesti toata ziua si sa te plangi.
Iar despre faptul ca este extrem de singur, 1. daca este cu adevarat singur, este asa fiindca si-a facut-o cu mana lui si 2. eu personal nu l-as compatimi ca este singur; din cate am retinut, in perioada asta abureste o anume duduie si, evident, se autovictimizeaza in fata ei mintind-o cu nerusinare ca tu l-ai parasit cand el era la munca!!!!!! in strainatate.
Tu spui adesea ca nu mai simti nimic pt omul asta, dar oare asa e? (e o intrebare retorica, nu trebuie sa imi raspunzi).
Indiferent daca mai simti sau nu ceva pt el, pari usor de impresionat.

Citat:
I-a spus mamei mele ieri (ca si cu ea a avut o sedinta de "brainstorming") ca e casa goala fara copil, ca el a facut infarct cu o noapte in urma, ca au chemat salvarea (ciudat cum de l-au lasat acasa daca chiar a facut infarct!).

Daaaaa, si marmota uite asa impacheta ciocolata!
Sa imi spuna mie cineva asa minciuni, as simti ca imi insulta inteligenta! Infarct si a doua zi externare???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
La momentul asta, din cate il vad eu, se agata de copil ca de un colac de salvare...este extrem de singur, sta acasa toata ziua si doar se joaca pe calculator.

Mi se pare mie sau tu il compatimesti??? Tu realizezi ca el sta acasa toata ziua il loc sa mearga la munca, fiindca asa vrea el? Fiindca asa ii e cel mai comod, sa se joace pe calculator in loc sa munceasca? Il opreste cineva sa mearga la munca? Nu, doar lenea lui. Nu gaseste de munca? Asa ceva nu cred! Este barbat si este imposibil sa nu gaseasca ceva. Doar ca munca e grea, e mult mai usor sa stai sa trandavesti toata ziua si sa te plangi.
Iar despre faptul ca este extrem de singur, 1. daca este cu adevarat singur, este asa fiindca si-a facut-o cu mana lui si 2. eu personal nu l-as compatimi ca este singur; din cate am retinut, in perioada asta abureste o anume duduie si, evident, se autovictimizeaza in fata ei mintind-o cu nerusinare ca tu l-ai parasit cand el era la munca!!!!!! in strainatate.
Tu spui adesea ca nu mai simti nimic pt omul asta, dar oare asa e? (e o intrebare retorica, nu trebuie sa imi raspunzi).
Indiferent daca mai simti sau nu ceva pt el, pari usor de impresionat.

Citat:
I-a spus mamei mele ieri (ca si cu ea a avut o sedinta de "brainstorming") ca e casa goala fara copil, ca el a facut infarct cu o noapte in urma, ca au chemat salvarea (ciudat cum de l-au lasat acasa daca chiar a facut infarct!).

Daaaaa, si marmota uite asa impacheta ciocolata!
Sa imi spuna mie cineva asa minciuni, as simti ca imi insulta inteligenta! Infarct si a doua zi externare???

Stiu ca pare incredibil, dar inca imi e mila de el. Probabil ca daca nu facea crizele de nervi si-l vedeam detasat imi era clar ca nu ma mai iubeste. Si totul ar fi fost mult mai usor…pentru toata lumea.
Nu ma intelege gresit, ca sentimente pentru el nu mai exista. Nu am simtit nimic cand a plans sa raman. Dar sunt 5 ani in care am fost cu el si au fost si momente frumoase....Si l-am iubit enorm.... am facut pentru el lucruri pe care nu cred ca le voi mai face pentru un altul, l-am ajutat cu tot ce si-a dorit, am avut incredere in el, am fost langa el cand era bolnav, am dormit cu el in spital cand s-a operat de apendicita, au fost zile cand i-am dat si ultimul leu din buzunar, cand s-a angajat, in prima luna, ma trezeam cu el sa-i fac de mancare sa ia cu el pentru ca nu aveam bani sa-si cumpere. Am trecut peste toate marlaniile si grosolaniile lui, tot in speranta ca ne va fi mai bine...m-am implicat in relatia cu el mai mult decat 100%, am dat totul, fara retineri si pentru ca asa am vrut. I-am pus sufletul meu in palma si nu a stiut sa aprecieze. Niciodata nu si-a dat seama ca cu fiecare noua greseala ma indeparteaza, ma raneste.
Si de la un anumit punct am simtit cum ma impart in doua...o parte din mine inca incerca sa salveze relatia, iar cealalta parte ii vana fiecare greseala si o trecea pe lista....intr-un final a castigat partea din mine care vana greseli....pentru ca pur si simplu mi-am dat seama ca nu pot trai o viata indreptand si suportand greselile lui.
Imi pare rau de mine, de ani care i-am pierdut langa un om care nu merita. Imi pare rau ca am adus un copil pe lume care trebuie sa-mi suporte mie greselile, un copil caruia la momentul asta nu-i pot oferi tot ce-mi doresc din cauza naivitatii mele.
Si ma deranjeaza sa fiu aratata cu degetul ca fiind josnica, cu atat mai mult cu cat stiu ca nu sunt, cand stiu cate am facut pentru el...si de catre cine? De maica-sa care stie tot ce am facut pentru el. Si pentru ce? Pentru ca o data in 5 ani am ales binele meu si nu binele lui...pentru simplu motiv ca binele lui ar fi insemnat, inca o data, rau pentru mine. Sunt josnica pentru ca m-am gandit la mine...si asta o spune o femeie care de cand am venit la ei in casa mi-a zis "Eu sunt pe primul loc si dupa mine pauza". Stiu ca n-ar trebui sa-mi pese ce crede acea femeie despre mine, dar nu-mi place sa fiu considerat un om josnic, pentru ca nu sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

azzure, exact aici gresesti, pentru ca n-ar trebui sa te afecteze ce gandesc soacra si sotul despre tine. au dovedit de n ori ca sunt sub nivelul tau.
atata timp cat tu esti cu constiinta impacata, nu ai de ce sa-ti bati capul cu acuzatiile si rautatile lor.
gandeste-te ca tot chinul asta prin care treci va avea si un final fericit : vei trai linistita alaturi de copilasul tau, vei avea o atmosfera calma in jur, iti vei putea reface viata la un moment dat, alaturi de un barbat care te va aprecia la adevarata ta valoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

azzure, exact aici gresesti, pentru ca n-ar trebui sa te afecteze ce gandesc soacra si sotul despre tine. au dovedit de n ori ca sunt sub nivelul tau.
atata timp cat tu esti cu constiinta impacata, nu ai de ce sa-ti bati capul cu acuzatiile si rautatile lor.
gandeste-te ca tot chinul asta prin care treci va avea si un final fericit : vei trai linistita alaturi de copilasul tau, vei avea o atmosfera calma in jur, iti vei putea reface viata la un moment dat, alaturi de un barbat care te va aprecia la adevarata ta valoare.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Stiu Corina. Deja simt ca suntem mai linistiti si eu si copilul. Sunt impacata cu mine pentru ca stiu ca am luat decizia corecta. Ma simt mult mai bine, am inceput si sa slabesc (si asta ca nu fac vreun efort in plus...deocamdata), am in plan sa merg la sala. Am o gramada de chestii de facut, o gramada de lucruri pe care nu le-am mai facut demult sau pe care doresc sa le fac.
Cred ca a fost un moment de slabiciune dupa telefonul soacrei. Pe moment m-am enervat, iar apoi am tot procesat informatiile si m-am amarat de tot ce mi-a zis.
Probabil ca la un moment dat voi inceta sa-mi mai pese ce cred ei. Acum sunt si "agresata" de amandoi, si nu doar eu, ci si mama. Oricum, orice ar face si/sau ar zice, cale de intors nu mai este...au ars toate puntile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
Stiu ca pare incredibil, dar inca imi e mila de el. Probabil ca daca nu facea crizele de nervi si-l vedeam detasat imi era clar ca nu ma mai iubeste. Si totul ar fi fost mult mai usor…pentru toata lumea.

Stai ca nu inteleg: tu crezi ca omul asta te mai iubeste???
Eu stiu ca sunt n feluri de a iubi un om, dar nu cred ca daca iubesti un om il tragi de par si il lovesti cu cutia peste fata. Si este doar un exemplu. Nu mai mentionez inselatul, minciunile, jignirile, atitudinea, etc.
Eu cred ca nu este vorba de iubire din partea lui, ci de disperare: el statea asa confortabil pe banii tai si deodata s-a vazut fara sursa de venit! Omul asta este un abuzator si un profitor, nu un romantic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:

Stai ca nu inteleg: tu crezi ca omul asta te mai iubeste???
Eu stiu ca sunt n feluri de a iubi un om, dar nu cred ca daca iubesti un om il tragi de par si il lovesti cu cutia peste fata. Si este doar un exemplu. Nu mai mentionez inselatul, minciunile, jignirile, atitudinea, etc.
Eu cred ca nu este vorba de iubire din partea lui, ci de disperare: el statea asa confortabil pe banii tai si deodata s-a vazut fara sursa de venit! Omul asta este un abuzator si un profitor, nu un romantic.

Cred ca m-a iubit, in felul lui egoist. Ca e abuzator si profitor sunt total de acord cu tine. Romantic n-a fost decat foarte putin, la inceputul relatiei.
Si da, il vad si eu ca e disperat si nu doar ca am disparut eu ca sursa de venit, dar si de faptul ca familia lui nu mai exista. Si totul s-a intamplat extrem de rapid. Nu m-a crezut niciodata ca pot face acest pas, ca sa-l citez "nu m-a luat in serios" cand ii spuneam ca va veni o zi cand mi se va umple paharul si atunci voi pleca fara sa privesc in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Azzure...din experienta personala iti zic ca pana nu pui un mare X sau punct acestui individ vei avea sentimente contradictorii pt el. si faptul ca tot il pui in discutie aici, iti face rau....fetele incearca sa-ti scoata la lumina adevarata lui fatza si tu incerci sa o cizelezi...nop, nu e bine. ia-ti o pauza, impune-ti sa nu mai vb de el sa nu te mai gandesti la el....si daca-ti vine in minte uneori ia-ti copilul si te joaca, du-te la market, fa orice ca sa-ti plece din cap. cel mai important e sa tai aceasta radacina a sentimentelor pe care le ai fata de el, in primul rand pune punct telefoanelor....suna, el, masa, unchi, matusa, etc....nu raspunzi, la fel si mama ta....e omenesc sa ai sentimente, oricare ar fi alea, indiferent de durata relatiei, indiferent de cum s-a comportat el, scopul tau e sa-ti scoti aceste sentimente din suflet....el va ramane vesnic tatal copilului tau si atat. in momentul cand tu ai sa ajungi sa gandesti si sa simti ca sg punct comun e doar copilul, ai sa te simti fantastic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

La naiba, aveti dreptate! Nu stiu de ce tot stau si ma preocup atat, si despic firul in 14, cand nu se merita. Ai dreptate emanouela, trebuie sa pun punct, sa incetez sa ma mai gandesc la ce fac, ce zic, ca ma suna, ca ma considera in fel si chip…Gata, chiar nu ma mai intereseaza. Am altele mai importante decat sa le acord lor atentie.

Mergi la inceput