Voi dati copiilor vostri guma de mestecat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am doi baieti (6 si 8 ani). Au primit guma abia dupa 5 ani si asta rareori. Pentru cel mic e un fel de bomboana si dupa 2 minute o arunca. Cel mare se straduieste sa invete sa faca baloane - sa fie in trend . Nu m-am gandit sa le dau guma in loc de spalat pe dinti. Eu asociez guma cu bomboanele nu cu igiena. In plus, in nici un caz nu i-as da la scoala/gradi guma, macar acum cat sunt inca mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Ne-a vazut pe noi, asa ca i-am dat si lui chiar nu-mi amintesc pe la ce varsta. E mare amator de guma dar primeste f rar.

Ca masura de igiena mi se pare exagerat, un copil care se spala pe dinti dimineata si seara, care mananca sanatos( copii nu beau cafea, vin , nu fumeaza) nu cred ca are nevoie sa mestece guma pentru a avea dinti sanatosi. Eventual sa bea niste apa dupa ce mananca si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Nu-i dau guma. E o colectie de chimicale, scoate plombele, se poate sufoca. N-am stiut de relatia otita-guma. La ce dureri crunte a avut acum doi ani, sigur i-as fi dat.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

Pentru dinti sanatosi la copii este recomandat numai spalatul pe dinti. Guma exclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueandgreen spune:

Buna!

Scumpa mea e prea mica pentru guma, dar nu cred ca ii voi da pentru ca mi-e teama de toate chimicalele din gumele de mestecat. Si ca tot se vorbea de pasta de dinti, din cate stiu pana la 6-7 ani trebuie sa evitam folosirea de paste de dinti cu fluor sau unele cu continut foarte mic de fluor, acesta fiind destul de periculos pentru copilasi. Voi ce credeti?

Mergi la inceput